סוף סוף המזימה נחשפה

Dorfl

New member
אבל TARO, סמים זה לא כשר...

למרות שנראה לפעמים כאילו הרב עובדיה עושה להם בדיקת כשרות באופן אישי. (זו הייתה סתם פרובוקציה TARO, "נו אופנס")

הנה קם עוד רב בישראל ../images/Emo8.gif

צמחים- לא כשר? כימיקלים- לא כשר? <למדתי משהו>

Dorfl

New member
אני? רב? אבל אני אתאיסט-אגנוסטי

מן הסתם לא הבנת את כוונת דבריי...

מן הסתם...

פשוט חשבתי שאתה פסקת הלכה ביחס לסמים- שהם לא כשרים... ואני מעולם לא שמעתי על כך. בכל מקרה, לא חטאתי בכך

אנדרי ז

New member
אוקיי אז טעיתי בדקדוק

זה לא אומר שאתה צריך להסיק מסקנות חפוזות לפני שאתה מברר. היו לי כמה אי-הבנות כאלה בעבר ותמיד שאלתי לפני שתקפתי. אבל כמובן שלא נצפה מגאון טהור כמוך לנהוג כמו נאצי שכמוני.

taro

New member
צר לי שאינני מברר

להבא אעשה זאת אם זה כ"כ מפריע לך.

אנדרי ז

New member
זה בכלל לא מפריע לי

לא מפריע לי כלל ועיקר שאנשים מפרשים דברים שלי כהסתה לרצח מבלי לברר איתי למה התכוונתי. הרי ברור למה לאדם בר-דעת כמוך לא מובן מאליו שזה אמור להפריע לי, שהרי כבר הרגלת אותי להיותי נאצי, אז מה הפלא שאני גם מסית לרצח?

taro

New member
אני לא ראיתי אותך מברר עם הרבנים

למה התכוונו בדבריהם. למשל, פניני הרב עובדיה למיניהן. אז בבקשה, אל תשחק את תפקיד הקוזאק הנגזל, שלפתע פתאום החפירה בדבריהם של אחרים נעשית בעיניו לערך מקודש.

taro

New member
לא זכור לי ששאלת רבנים

למה התכוונו בדבריהם. למשל, פניני הרב עובדיה למיניהן. אז בבקשה, אל תשחק את תפקיד הקוזאק הנגזל, שלפתע פתאום החפירה בדבריהם של אחרים נעשית בעיניו לערך מקודש. ואגב, חוץ מלחזור על העובדה שכיניתי אותך נאצי, לא ממש ניסית להוכיח שאינך כזה. אתה לא חושב שעדיף שתנסה לטעון להבדלים ביניכם?

אנדרי ז

New member
בטח, למה לא

לך תעליב כל מי שאתה רוצה, תקרא לו בכינויים הכי מעליבים שיש, ואח"כ תציב לו אתגר להוכיח שאינו כזה. אתה באמת חושב שאני אשתף איתך פעולה במשחקים החולניים שלך? אני אפילו לא אתחיל להשוות בין השטויות האינפנטיליות שמצליח לפלוט ה"גאון" ההוא בכל הזדמנות, לבין הדברים שאני אמרתי פה.

taro

New member
נאצי אינו כינוי מעליב

אומה שלמה כינתה את עצמה כך, ואלמלא היה אוסר החוק, אני יכול להבטיח לך שעוד הרבה תנועות אירופאיות ואמריקאיות היו מכנות את עצמן כך. אלא אם כן אותם אנשים נתפסים בדעתך היהירה כחולי נפש ומחוץ לקונצנזוס האנושי, שאתה ברוב יהירותך יודע מהו. אם אינך רוצה לשתף פעולה זו בעיה שלך, אבל טענתי בעינה עומדת. נכון. אתה רק רצית להשליך תרובת של חולשה לפח. זה מאד יהודי הרי.

למעלה