סוף העולם , כנראה

MetalSinagouge

New member
אני חושב שאם תושבי המדינה

היו מוסלמים הכל היה נראה הרבה יותר אחרת, והשטח היה נחלק. אגב, איך העובדה שאת לא שומרת שבת מסתדרת עם סגידה לאלוהים?

Darkenes sky

New member
אממ..

אני לא דתייה...ממש לא.. אני נשמעת דתייה? אני כן סוגדת ליהוה.. אבל ישנם דברים..שמה לעשות..אבל קשה לי לקיים.. אני בת של דתיים ולא גדלתי בבית דתי...אבא שלי היה דתי פעם..זה כן..אבל לא הדוק.. אבל עכשיו כבר לא...הדבר היחידי שאנחנו נוהגים לעשות בשבת זה לערוך שולחן, לברך לפני שאוכלים, לא מדליקים אש ולא נוסעים.. אבל לראות טלווייזיה ומחשב זה חופשי... בתקופה התנכ"ית לא ידעו בכלל מה זה אינץ'... אז מאיפה בא האיסור לצפות בטלוויזיה או לשחק במחשב? כל אלו זה הרבנים המציאו לעצמם... ואני לא אוהבת את הרבנים של היום.. כל אחד יכול להיות רבי.. אבל רק יחידים יכולים להיות רבנים אמיתיים אורגינליים.. היום הרבנים הם סתם חרמנים מטומטמים שלא יודעים את ההגדרה של קבלה וזוהר..מלמדים אנשים שטויות ובגלל זה הרבה אנשים מתחרפנים ומתאבדים.. הם סוחטים כספים ועוד לובשים כיפה וציצית.. בהשוואה אליהם...אני צדיקה...

Darkenes sky

New member
כי כמו שהמשפט המפורסם אומר..

"כל עם ישראל אחים! האחד עוזר לשני לדפוק את השלישי..."

Blackpanter1י

New member
רק עכשיו רואים כמה את בורה...

"אבל לראות טלווייזיה ומחשב זה חופשי... בתקופה התנכ"ית לא ידעו בכלל מה זה אינץ'... אז מאיפה בא האיסור לצפות בטלוויזיה או לשחק במחשב? כל אלו זה הרבנים המציאו לעצמם..." תלמדי קצת ותדעי.

Darkenes sky

New member
אתה חתיכת....

בורה? בואנה תרגיע את עצמך ומהר! כי הפיוזים שלי נשרפים פה~!! ומה זה מהר!!!! איזו זכות יש לך לבוא אליי ולגנות אותי? חתיכת חוצפן.. איפה בתורה כתובה המילה טלוויזיה? אפשר לדעת?!?!?!!?!?!? אז שמע משהו אידיוט קטן ומעורר רחמים...את המחשבות שלך תשמור לעצמך... כי אתה רק מוכיח עד כמה שאתה מטומטם.. פניתי אלייך? דיברתי אלייך? אמרתי לך משהו?!?! לא!!! אז תעשה טובה לאנושות...שב בשקט כמו ילד טוב ירושלים ומלא את פיך מים!

Darkenes sky

New member
עוד משהו...

אני יודעת שאסור לבצע מלאכות בשבת...והדלקת טלוויזיה מעידה על ביצוע מלאכה..מאחר וגרמת למשהו לעבוד..אבל אני לא מאמינה לכל מה שכתוב בתורה.. מספיק לי שאני מאמינה ביהוה... ואם לא כתוב במפורש....טלוויזיה..אז אין לי מה להגיד לך.. ואני אתן לך עצה מותק.. בפעם הבאה...תחשוב פעמיים אם לא שלוש או עשרה פעמים לפני שאתה קורא לי בורה..

Blackpanter1י

New member
תפסיקי לילל../images/Emo54.gif

מזה: "אבל אני לא מאמינה לכל מה שכתוב בתורה" את מאמינה רק לחלק?...איך זה מסתדר? אז תדליקי גם אש וגם הכל מה ההבדל? ואת יודעת שלא טוב שאת רושמת את שם השם.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif...

אני חושב שחייך ישתפרו הרבה יותר עם תפסיקי להשלט על ידי תנ"ך שגם ככה את לא מאמינה לחלקו. בינינו זה די ילדותי.

Darkenes sky

New member
=\

שיחה מיותרת.. אני כן מאמינה ביהוה...מאוד מאמינה בו.. אבל ישנם דברים שקשה לי לבצע...אני גם לא חושבת שהיהדות אוסרת כל כך הרבה דברים...לזה אני לא מאמינה.. אני לא דתייה, אני לא שומרת..אנחנו שומרים שבת חלקית כי כך זה נהוג אצלנו עוד מלפני שאבא שלי חזר בתשובה...ומאז שחזר בשאלה זה עדיין נהוג.. אני מאוד מאמינה ביהוה...!! מאוד!!!!! ואני לא אמרתי שאני לא מאמינה בחלקו..אמרתי שחלק מהאיסורים שם נראים לי טיפה מוגזים... וזה הכל! אל תוסיפו מילים בפי...

MetalSinagouge

New member
אז איך מסבירים את העובדה...

את מאוד מאמינה. ז"א שאת מאמינה בכוח העצום שנאמר שיש לו, אותו כוח ששלח את מלאך המוות והרג כל בכור מצרי לפני כמה אלפי שנים כך נטען, את מאמינה ברוחות החזקות שהוא שלח כדי לפתוח את ים סוף, כך נטען. לא יודע מה איתך, אם הייתי במקומך (מאמין) הייתי סוגד ליישות החזקה הזו כל היום וכל הלילה, שהרי מי טיפש מספיק להתנגד למישהו חזק כ"כ?

Blackpanter1י

New member
תיקון קטן,אבא שלך לא באמת חזר

בשאלה... כי לחזור בשאלה זה לא לעשות כלום לגמריי, ולא להאמין בבורא בכלל.

Darkenes sky

New member
אממ..

ולמה אתה חושב שאתה יודע הכל הא? תסלח לי..אבל אתה לא יודע כלום.. הוא היה דתי הדוק...למד קבלה..למד זוהר..למד הרבה.. אבל מה לעשות...כבר ניהיה ההפך... הוא הפסיק את ה"התנזרות" שלו... אבל הוא עדיין ממשיך להאמין ביהוה..וחלק ממש קטן מהדתיות עוד נשאר בו.. אולי מתישהו תצטרך לקבל את העובדה....שישנם מצבים שבהם אתה לא צודק!!!! זה כבר מוציא אותי מהכלים! ואם אתה מתעקש להמשיך כך ולא לקבל דעות של אחרים ולהמשיך לזלז בי ולנסות להעליב אותי (לא שזה עוזר כן...) ולהמשיך לגנות אותי..אל תפנה אליי יותר ואל תגיב למה שאני כותבת..דבר ראשון..כי זה לא ממש פוגע...ואתה גם לא ממש משנה את דעתי..ודבר שני...זה מתחיל להעלות לי את לחץ הדם! אז תודה ושלום.. יום קסום ולילה טוב...

Blackpanter1י

New member
את אומרת בדיוק מה שטענתי!

אמרתי שהוא לא חזר בשאלה כי מי שחוזר בשאלה! לא נשאר לו שום חלק מדתיות, או שהוא שצריך משבר קשה באמונה וסיבה,זה שהוא הפסיק להיות חזק לא מעיד על חזרה בשאלה (איזה שאלה יש לו?)זה בכל.

Darkenes sky

New member
=\

טוב ...דוגרי...נמאסת עליי.. בהתחלה הוא חזר בשאלה...לא האמין בכלל..אחר כך חזר להאמין.. שמע אין לי כוח לשטויות האלו ובטח ובטח שאני לא אשתף אותך ברקע המשפחתי שלי.. תמשיך לטעון, תמשיך ללגלג, תמשיך לגנות, תמשיך.... תעשה מה שבא לך.. כי לי כבר אין כוח לזה...זה מיותר וחסר כל ערך.. אז בוא נסיים ת'וויכוח הזה... ויותר...אל תתן לי שום הסברים או עצות...או ביקורות.. כי הן לא בונות...הן סתם באות להראות שאני טיפשה שאין לה מושג מהחיים שלה.. ותאמין לי..שאני עברתי הרבה בחיים למרות שאני לא חיה כל כך הרבה זמן..ותאמין לי שאני יודעת טוב מאוד על מה אני מדברת... אז כמו שאמרתי ממקודם..לשנו, קדחנו, חפרנו, טחנו, מיצינו את הנושא.. נמאס!!! לילה טוב ושיהיו לך אחלה חיים!

Darkenes sky

New member
...

אז אתה טוען שאני טועה? האם המילה "בורה" היא מחמאה? תסלח לי...אבל אם זה לא נקרא לזלזל או לגנות או להביע חוסר כבוד...אז אני מצטערת אבל אני לא יודעת איך זה כבר נקרא..=\

Blackpanter1י

New member
אני לא חושב שבורה זה זילזול

גם לי אפשר לקרוא בור בהרבה נושאים, ואני לא נעלב...פשוט באותו נושא שדיברת אמרתי שאת "בורה",בורות=חוסר הבנה/ידע בנושא מסויים.

למעלה