סוף העולם , כנראה

HyperD

New member
סוף העולם , כנראה

הרגע דיברתי עם מקור ראשון שלי אחד שמבין את הנסתר , ורואה מעבר לצד החבוי שבמראה אנחנו מגיעים לאבדון !! כדור הארץ הולך ונכחד וזה לא בגלל הזמן , זה בגלל טיפשות ואנוכיות האדם we r all DOOM DOOOOOOOOM

HyperD

New member
האומנם

המקור שלי הוא האדם הקרוב ביותר אליי הוא התעורר מהחלום שכולם מנסים להתקיים בו הוא מבין את המציאות והמקור שלי הוא האדם שמתבונן בי דרך הראי

ב א ר ו ש

New member
צודק!

אבל מאיזו בחינה? אנוכיות האדם לגבי משאבים או רק אנוכיות האדם?

Darkenes sky

New member
תגובה...

אתה באמת צודק.. סוף העולם קרב.. כולם נלחמים אחד בשני.. העולם צבוע..מסריח..רקוב כל פעם דברים רעים קורים.. ועכשיו...כולם מתים...כל שני וחמישי יש מקרה על מישהו שמת.. העולם מתחממם, הקרח נמס כל רגע ורגע.. עכשיו- ברגע זה- ישנו איזה קרחון שנשבר ונמס. והאירנים..בונים פצצת אטום בשביל להנחית עלינו.. אומרים שבלי היהודים אין עולם... אם זה נכון..אז אחרי שהאירנים יחסלו אותנו ויעוררו את זעמו של יהוה...כל העולם יושמד, וזה יהיה סופו של העולם עצמו. בני האדם ניהיו בהמות, זוועת המין האנושי קברנים אונסים את הגופות המתות, העיראקים עורפים לחיילים את הראש, חיים נלחם בצביקה, צביקה נלחם בשימי, כל העולם הוא פיסת הצואה של הכבשה המשובטת דולי. את האמת...אני לא אוהבת בני אדם. בני האדם ממזמן איבדו את האנושיות שלהם. מתעללים בבע"ח, אוכלים הכל!! רוצחים סידרתיים... לאן הגענו?!?!?! כל בנאדם שאיבד ממזמן את מצפונו הוא זוועת המין האנושי.. ויש המון בני אדם כאלו!! המוווווווווון!!!!!! אולי זה ישמע נדוש אבל...איפה אהבת החיים?!? היכן אהבת האדם??? איפה האחווה? היכן? היכן החברות? היכן דרך הישר? היכן דרך המלך? אומרים שבנאדם צריך ללכת הדרך האמצעית, הבינונית ( דרך המלך) ולא לנטות לשום צד אחר. לנו כבר אין שום דרך לפנות בה!!! סללנו דרך אחרת...שהיא לא הדרך הנכונה..היא לא הדרך שבא יהוה רצה שנלך בה.. ועכשיו אנחנו משלמים על זה. אנשים בוכים למה רע להם בחיים, למה יהוה לא עוזר להם... תראו איזה עולם יש לנו...

נו טוב...

חחח, אומרים שסוף העולם יהיה ב 2012, ככה לפחות חיזו בנו המאיה (או לפחות נדמה לנו) וסוף העולם דווקא אמור להתחיל מהארץ, מאזור של תל מגידו. ולמה? אין הסבר מדויק. מה שכן, זה שיש לנו כמה שנים בשביל לחיות:)

Darkenes sky

New member
חחחחחחחחחחח

בחיי זה כזה מעודד... את האמת...לא אכפת לי למות..אני לא מפחדת מהמוות... מוות זה עוד דרך גאולה...גאולה שאני מחכה לה בקוצר רוח. מה זה משנה? במילא אני אמשיך לחיות..אם לא בעולם הזה אז בעולם הבא.. ותאמיני לי...שאם אני אמות...אני לא אפסיד הרבה מהעולם הזה.. אני רק ארוויח..=) לגבי 2012...זה יוצא שאני אמות בגיל...אמממ שנייה אני אספור.. זה יוצא שאני אמות בגיל 21 ומשהו...משהו כזה...=)

חחחח

לא חושב שזה צעיר מידיי??? אגב, מוות..זה באמת לא מפחיד, בייחוד כשאתה רואה את זה בעיניים

Darkenes sky

New member
אני בת...=\

אני חושבת שמוות לא מפחיד... אנשים פשוט מפחדים מהדרך למות.. ישנן הרבה דרכים למות...גם אם הן כואבות.. אבל מתישהו הכאב נפסק והגאולה מקיפה אותך...

צודקת וא צודקת

לפי דעתי, אחת הסיבות שניתנות לך לחיות...זה בשביל שתחווי את החיים, ולא תהיי כל לנצח בעולם המתים. חבל לאבד הרבה מהחוויות שאת יכולה לקבל, למרות שהחיים נראים לפעמים כמו חתיכת חרא יבשה;O)

MetalSinagouge

New member
הבלים.

כל יום שני וחמישי מתבצע רצח, אבל כל יום ראשון ושישי מתבצע חיזוי נוסף כזה, על סוף העולם, של איזה שהוא מקור נאמן שבעצמו לא לוקח ברצינות את מה שהוא ממציא. מהי אותה גאולה של המוות אם לא המצאה של אנשים נכשלים בעולם החיים? המוות לא כ"כ מרגיע ונחמד כמו שהוא נראה. המוות הוא בדיוק ההפך מנחמד אחרי שלומדים להכיר אותו.

Darkenes sky

New member
אממ...

לומדים להכיר את המוות? איך אפשר להכיר אותו? איך אפשר להכיר אותו אם הוא מנוסה עלייך? הוא מגיע את\ה מת\ה וזהו..ישנו גילגול הבא...אבל את\ה לא תזכור\י כלום ממה שהיה קודם! וכן...הוא כן דרך גאולה... אחרי ה"סבל" של המוות מגיעים הרוגע והשלווה כמובן..זה תלוי במעשייך...האם בחייך היית אדם ישר וטוב או להפך..

Darkenes sky

New member
עוד משהו...

נראה מישהו בגן עדן הולך לשלם טלפון וארנונה.. אולי יש משהו להפסיד...את הגלגול הזה...את הגלגול העכשוי בו אני עם המשפחה שלי, עם האושר שלי, עם הכישרונות שלי, עם הטיפשות שלי, עם החברים שלי... לא מובטח לי שאני אקבל את זה גם בגלגול הבא..כי אם בגלוגל הבא (אם אני אזכה לאחד כזה- ואני לא רוצה לזכות) רוב הסיכויים שאני אחווה את החיים מחדש עם אנשים חדשים. אבל חוץ מזה...לעולם אין יותר מה להציע...חוץ מהרוע והשנאה עצמה... כי כמו שאמרתי קודם...במקרה הזה...אין צדיקים בסדום!!!

MetalSinagouge

New member
חהחהחהחהחהחהחהחההה...

לרגע חשבתי שאני בפורום Amrerican teens for sunday schools. האמונה משמשת כלי חזק, אבל לא חזק מספיק כדי ליצור קיום אמיתי של מושגים כמו גן עדן וגהנום. באשר לחשבון טלפון וארנונה יש מספיק אנשים בעולם הזה שלא ממש מפריע להם לשלם 600 ש"ח בחודש על חשבון כזה או אחר, מהסיבה שסכום כזה לא מזיז להם. אפשר להיות בטוחים שהם די יתנגדו ל'גלגול נשמות'. לא מוזר שגלגול נשמות זה קונספט שהומצא ומוצא לפועל בעיקר בארצות המזרח? שם הנחמה היחידה של אביון חסר כל היא כי אם יתרום את שיירי המזון האחרונים שלו לילד קטן ופגום גנטית, יש סיכוי שבגלגול הבא אותו עני יהיה בן של מלך?

Darkenes sky

New member
אממ...נ.ב מס 2 שעונה ל נ.ב שלך...

ולמה שזה יעניין אותך האם חששתי לחיי או לא? אני כן חוששת לחיי משפחתי ולקרוביי ולכל יקיריי... לחיי....ממממ.. לא!!!!

Darkenes sky

New member
תגובה!!!!!!!!!!!!

מה זה קשור? אני מדברת על החיים האמיתיים...המציאות!!!!!!!! לא על אביון מסכן שכל מה שנותר לו זה שאריות הלחם שגנב מחצר שכנו. ישנם אנשים שלא מזיז להם לשלם סכום כסף זה או אחר.. אבל ישנם אנשים שמאוד קשה להם..לשלם את זה, לשלם את המשכנתה, לפרנס את משפחתם בכבוד ולהתקיים בכלל! אם אתה לא מאמין ביהוה וברוחות ובכל הדברים הקשורים לנושא.. מה אתה עושה בפורום הזה בכלל? יודע...אין לך זכות לגחגח על מה שאני מאמינה בו או מביעה כדעתי.... החוצפה שלך חוצה גבולות, לא רוצה להאמין אל תאמין...אבל את הדעות המעפנות שלך לגבי האמונות שלי תשמור לעצמך..כי הם לא רלוונטיים לפורום ובכללי...לא על ימין ולא על שמאל וגם לא על מה שבאמצע.. אתה מהאנשים הטחונים שיש להם הכל ולא חווים כלום על מנת להשיג את מבוקשם..כי הכל בהישג יד....אולי נשחק משחק שינוי תפקידים.. תחייה לשבוע אצל משפחה ענייה שכל מה שתמצא במקרר שלהם (אם יש בכלל מקרר) זה קופסת קוטג' שפג תוקפו.. עוניין לחשוב שאני מקשקשת שטויות...אני והאמונות שלי..תמשיך לחשוב..תחשוב עד מחר, עד מחרתיים עד שהפאקינג עולם הזה יתפוצץ..אתה לא מעניין לי את חוט השידרה ואת האישונים של העיניים.. מצטערת מראש אם בהודעה זו אני נשמעת מניאקית עצבנית אבל ככה זה יוצא כשמעצבנים אותי...אז תודה והמשך יום קסום..

למעלה