תודה רבה יונת ובהצלחה גם לך מכל ה! שני
ד דלי וזהו New member 6/1/02 #55 "לגעת באושר..." המון המון מזל טוב!! שמחה לדעת שאיקאקולמין עושה את העבודה. שיהיו 9 חודשים קלים... דלי.
"לגעת באושר..." המון המון מזל טוב!! שמחה לדעת שאיקאקולמין עושה את העבודה. שיהיו 9 חודשים קלים... דלי.
ש שני שמאוד רוצה New member 7/1/02 #67 עושה גם עושה את העבודה... ומקווה שהחודש יעשה גם אצלך! תודה על הברכות ומחזיקה לך אצבעות, שני
ס סוכריה על מקל New member 6/1/02 #60 מזל טוב, שני! ../images/Emo65.gif כל כך נהדר לשמוע ממך בשורות טובות בכזו מהירות... הלואי שכל משאלותייך יתגשמו כך! שיהיה לך הריון קל ומאושר!!!
מזל טוב, שני! ../images/Emo65.gif כל כך נהדר לשמוע ממך בשורות טובות בכזו מהירות... הלואי שכל משאלותייך יתגשמו כך! שיהיה לך הריון קל ומאושר!!!
ג גורגונזולה New member 6/1/02 #61 יוהוווו! איזה יופי! ואין, אין כמו ילדים של איקקלומין מתוך הררי טישואים וצינון אני מאחלת לך הריון ארוך, שקט ושלו ובסופו בדיוק מה שאת רוצה (בן? בת? שניים ?) רק אושר - והרבה!
יוהוווו! איזה יופי! ואין, אין כמו ילדים של איקקלומין מתוך הררי טישואים וצינון אני מאחלת לך הריון ארוך, שקט ושלו ובסופו בדיוק מה שאת רוצה (בן? בת? שניים ?) רק אושר - והרבה!
ש שני שמאוד רוצה New member 7/1/02 #69 תרגישי טוב חמודה והמון תודה על הברכות!. הרבה אושר והריון מוצלח וכייפי גם לך, שני נ.ב- בן/בת או תאומים- ממש לא אכפת לי העיקר שיהיה/יהיו בריא/ים
תרגישי טוב חמודה והמון תודה על הברכות!. הרבה אושר והריון מוצלח וכייפי גם לך, שני נ.ב- בן/בת או תאומים- ממש לא אכפת לי העיקר שיהיה/יהיו בריא/ים
V vegas10 New member 7/1/02 #62 ../images/Emo49.gif פשוט כיף לשמוע.. כתבת לנו הודעה מרגשת וחמה. מקווה מעכשיו הכל יהיה פשוט וקל.
L ligo New member 8/1/02 #70 וואו, שני!!! איזו שהות קצרה בפורום, חבל שלא גילית אותו מזמן... איזה מרגש, אני ממש רואה את התמונות רצות לנגד עיניי וזה כיף כשזה מגיע! אז תחליפי שם או שתישארי עם השם במשמעות של רוצה להיות אמא העיקר שהכול יהיה טוב!
וואו, שני!!! איזו שהות קצרה בפורום, חבל שלא גילית אותו מזמן... איזה מרגש, אני ממש רואה את התמונות רצות לנגד עיניי וזה כיף כשזה מגיע! אז תחליפי שם או שתישארי עם השם במשמעות של רוצה להיות אמא העיקר שהכול יהיה טוב!
I iris2210 New member 9/1/02 #73 מזל טוב../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif אני מאחלת היריון קצר וקל. ושיעבור אצלך מהר . וגם אנחנו בקרוב נצטרף אליך בלי שתדעי. ויש לי שם בשבילך המאושרת בעולם מה דעתך?
מזל טוב../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif אני מאחלת היריון קצר וקל. ושיעבור אצלך מהר . וגם אנחנו בקרוב נצטרף אליך בלי שתדעי. ויש לי שם בשבילך המאושרת בעולם מה דעתך?