סוף הסרט

yala85

New member
לנועם שלום,

נועם שלום, שיהיה לנו שבוע טוב, אני יכולה לשאול משהו בבקשה? אני ראיתי שאת עונה לבנות על הידבקויות. לי כתוב הידבקויות בין קיר קדמי של הבטן מימין ובין אומנטום. האם הידבקויות כאלה מפריעות להזרעות, כאילו למעבר של הביצית או הזרע או להפריות ואם מסירים אותם גם בהסטרוסקופיה. תודה.

עמית@

New member
יאלה- לא נועם אבל בכל זאת-

אם יש הדבקויות הרי שהן יכולות להפריע העיקר להשתרשות- וכמובן לצמיחת העובר ותקינות השילייה במידה ואכן השתרש. אם מסירים אותם בהיסטרוסקופיה- הרי שהן אינן עוד- והדרך פתוחה.

yala85

New member
תודה עמית

עמית שלום, אפשר עוד שאלה קטנה? תודה על הסבלנות . לי ב 98 כשעשיתי את ההסטרוסקופיה הראשונה מצאו את ההדבקויות שדיברתי עליהן אבל כאשר עשיתי הסטרוסקופיה אבחנתית נוספת בשנת 2000 גילו שהכל תקין ולא הזכירו בכלל את ההדבקויות האם יכול להיות שזה שתי דברים שונים, אני עשיתי הסטרוסקופיה ולפרסקופיה ביחד בשנת 98 בהרדמה מלאה כמובן. תודה .

עמית@

New member
אז כנראה שבהיסטרוסקופיה

הראשונה הסירו את ההידבקויות- (הפכו אותה לניתוחית תוך כדי- זה די מקובל במקרה של בעיות) אז זה לא שני דברים שונים- האם יש לך את דו"ח הניתוח מאז? בתיק שלך זה אמור להיות רשום (ביחד עם כל פרוצדורה שנעשתה בך)

yala85

New member
ושוב תודה עמית

יש לי את כל החומר. כתוב למעלה בדוח דו"ח היסטרוסקופיה עם כל הפירוט אחר כך כתוב הסטרוסקופיה ניתוחית ומתחת לפרסקופיה וכל הפירוט, אני יודעת שהיה לי אנדו וזה נעלם. תודה.

לנועם,

מהיום שנכנסתי לפורום פינטזתי על הקולולולולו שלך... ואכן- הרגשה נפלאה לקבל אותו במציאות
. המון תודה על הפורום הנפלא ועל התמיכה והחזוקים. אני מבטיחה להמשיך לבקר כאן ובעיקר להחזיק אצבעות לכולן... אני מאחלת לך שכשתחזרי למעגל הטיפולים- לא תזדקקי ליותר מטיפול אחד... ואני מאחלת לך את זה מכל ה-
תודה על הכל, שני

yaelhul

New member
Yes, Yes, Yes !!! איזה יופי שני !!!

מזל טוב גדול לבטא החיובית, ואיחולים להכפלתה אי אלו פעמים, לשק יפה ולדופק מהיר וברור. שיהיה רק טוב מעכשיו. יעל

מזל טוב שני מכל הלב

והייתי משאיר את השם מכמה סיבות הראשונה - שימשיכו לזהות אותך בהמשך כאותה אחת השנייה - שלא איבדת את הרצון השלישית - בטא זה לא המטרה אלא רק אמצעי בדרך והיא לא קצרה הרביעית - יש כאלו שמאמינים שמשנה שם משנה מזל מזל טוב והריון קל ובריא ליאור

ליאור- שכנעת אותי!

אחרי כאלה טיעונים (ועוד מפי המומחה הגברי המקסים של הפורום)- החלטתי להשאיר את השם. תודה מכל ה-
על הברכות ועל זה שאתה כאןבשביל כולן. שני

בכיתי בסוף הסרט משמחה../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif

סוף טוב הכל טוב. מזל טוב ענקי, בהצלחה בדרך לבטא שתכפיל ותשלש את עצמה. מאחלת לך מכל ליבי המשך הריון תקין עד הגיעך לבית היולדות ולסיים בידיים מלאות.

תודה יהלום

על שאהבת את הסרט שלי ועל הברכות. את מה שאני מאחלת לך אתמצת בשתי מילים "בקרוב אצלך"!!!
שני

איזה סוף טוב !

שיהיה המון המון מזל טוב שיהיה לך הריון ארוך, קל ומשעמם !

מזל טוב, שני!

זה היה רק ה"בקרוב" והסרט מתחיל... שיהיה המשך רגוע ובלי מתחים, רק הכפלות ודופק והמשך תקין. אני בעד להשאר עם השם שלך, כדי שנזהה אותך.

ינסון

New member
מזל טוב

שני יקרה, אני מתה על סרטים עם סוף טוב.. מקווה שתהיו להיט קופתי 9 חודשים. הרבה מזל טוב.... הריון קל , נעים ומהנה! יונת

למעלה