סוף הסרט

תודה, תודה, תודה

על כל הברכות. המעבדה בסופי שבוע היא אכן עניין מבורך... המון בהצלחה גם לך, מכל ה-
שני

רוני@30

New member
מזל טוב! עכשיו מתחיל סרט ההמשך...

והוא בכלל יהיה להיט. עם שיא שנבנה לאט במשך תשעה חודשים, רגעים מלודרמטים במחלקת יולדות, הרבה דמעות של אושר, נשיקות לוהטות, וחיים שלמים של משפחתיות מאושרת...
המון מזל טוב! רוני

קניתי!

בסרט הזה בדיוק חלמתי לככב- ואני מקווה להצלחה מסחררת- בדיוק על פי התסריט שלך. תודה ובהצלחה גם לך,
שני

תודה זוהרה,

אל תדאגי בקשר למכשפה... אף אחד לא יצליח להעכיר את שמחתי! מאחלת לך שבמהרה תהפכי מזוהרה מצליחה החודש ל- זוהרה הצליחה החודש, ושאוכל להכנס לפורום לברך אותך.
שני

דינדה

New member
מזל טוב !!../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

שיהיו לך 9 חודשים של הריון קל ורגוע !

שמולה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifשני!!!!!!!!!!!!

הרבה איחולים לתשעה חודשים מאושרים עד אין קץ!!! אוהבת שמולה

תוליק

New member
יייישששששששששששש!!!

כל כך משמח!!! אל תתני לשום מכשפה מכוערת להרוס לך את השמחה. כי חיכית וחיכית והנה זה בא. ושני שכל כך רצתה קיבלה מתנה לשנה החדשה
מזל טוב.

תוליק חמודה,

כ"אחות לנשק האיקקלומין" אני מאחלת לך שהתרופה תעבוד החודש גם אצלך! תודה על הברכות, מחזיקה לך אצבעות בידיים וברגליים ביחד...
שני

נטאשה

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo65.gif

שני מזל טוב ע נ ק י באהבה דלית

נוג

New member
שני../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

הי, הרבה הרבה הרבה
. איזה פתיחה יפה של השנה החדשה. מאחלת לך הריון קל ונעים עם
ו
, הרבה
ים ו
ים, ושיר על
. נוג

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולו

שיוווו, איזו בשורה משמחת לשבוע החדש. אני כבר רצה לספר לחתולים שלא כססתי להם ציפורנים לחינם
אני תמיד מעדיפה סוף טוב לסיפור
שיעלה יכפיל ישלש ויפעם, ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. עשינו עוד
על איקקלומין. שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. ואת יכולה להיות שני שרוצה עוד תשעה חודשים
אבל יכולה להיות גם שני עם מתנה, או בקיצור שני
שבוע טוב נועם

למעלה