סיכום של היום הראשון מתוך הבלוג שלי
כמו שסיפרתי לכם אני רציתי כל כך לעבור בצפר אבל בסוף זה לא קרה אז הסכמתי לעבור כיתה ל-ח' 6 אבל גם את זה היועצת לא הסכימה (או יותר נכון לא יכלה!) אז הפרק הזה אני אספר לכם בפרטי פרטים על היום הראשון של הלימודים (לימודים? טוב לא נגדיר את זה כך... נגדיר את זה כ-היום הראשון של בצפר) אז כדי לדבר עם היועצת ובוא נגיד כדי שהיא תסכים ההורים שלי בואו איתי (איזה סבבה הייתה לי הסעה.. ) ואז חיכנו איזה רבע שעה ליועצת את שהיא הגיעה ועד שהיא תתפנה, ואז התחלנו לדבר הסברתי לה שאני רוצה לעבור ל-ח' 6 וממזמן ביקשתי ממנה ובמקום זה היא העבירה ילדה אחרת וזהו אין מקום פנוי יותר, אז היא אמרה שאנחנו שתיים ואי אפשר להעביר שתיים והיה רק מקום אחד! היא שאלה אותי למה אני רוצה לעבור מ-ח'4 אז אמרתי לה שאין לי שם חברות ואני ואחותי החברות היחידות אחת של השנייה בכיתה שם ושפעם הם היו חברות שלי ועכשיו הבנתי שהם לא חברות אמיתיות, האי ביקשה ממני לחלק לקבוצות את כל הבנות בכיתה וחילקתי ואמרתי לה שכולם שם לא חברות שלי... בכל זאת היא לא יכלה להעביר אותי ל-ח' 6 כי אין מקום ואני כבר לא מסוגלת!!!! מה אני אעשה? גם רציתי לעבור בצפר ולא עברתי וגם בכיתה שהכי בסדר שם אני לא יכולה להיות? עכשיו אחותי הציעה שאולי נעבור ל-ח'1 ומה בסוף? ח'1 מלאה!!!!!! בדיוק כמו ח'6........ אז אני ככה בבאסה של החיים לא יודעת כבר מה לעשות והיוצעת מתחילה להרצות לנו שילדים רואים אותנו כאחד כי אנחנו תאומות וכו' ויש מש'ו במה שהיא אומרת בל פאקינג למי יש כוח עכשיו להרצאות שלה..... הקיצר לני שההורים שלי הלכו באה איזה אמא סתומה של ילדה אחת וצורחת עליי למה קיללתי ת'בת שלה באיי סי קיו ולמה אמרתי לה שתמותי והיא אמרה שהבת שלה עדינה בקיצר חירטטה במוח ואני כזה קוטלת אותה שנייה אחרי שנייה אמרתי לה שאני אומרת לבת שלה מה שאני חושבת עליה חחחח... היה צחוקים כל מי שהיה שם הסתכל עלינו כי צעקתי עליה והיא עליי אחרי זה הזונה ניסתה להשלים ביננו אמרתי לה שבחלומות והלכתי ממנה ואז ההורים שלי הלכו והיועצת נתנה לנו ת'רשימת שמות של כל הכיתות ואני הייתי צריכה לבחור כיתה... אני ואחותי יושבות שם על הריצפה והתחלתי לבכות ולהגיד למה החיים שלי כאלה למה אין ליי כלום טוב חיים...ואתם יודעים שאני מתה להיות זמרת ויש לי קול... אז אחותי המאמי אמרה לי תיראי את שני ותיראי אותך כאילו שאני יהיה זמרת והיא סתם פקצה מסריחה.. אז אמרתי אבריל שהייתה קטנה גם לא היה לה טוב בבצפר נכון? אז מה כל מי שרוצה להצליח צריכה להניות לא ילדות חרא? בקיצור בסוף החלטנו שניהיה בח'9 כי זאת הכיתה הכי נורמלית... אז היעצת חיפשה אותנו ומצאה אותנואיפה שהיינו ואמרה שלנו שנשארה לנו עוד חצי שעה עד להפסקה ושבנתיים ניכנס לח'4 אז עלינו במדרגות והתווכחנו שאני לא רוצה עכשיו להיכנס אז היא אומרת לי מ'אכפת לך את פריקית אל תשימי אליהם ובכל זאת אמרתי לה בואי נגיד ליועצת שאנחנו בטוח רוצות לעבור לח'9 וזהו והיא אמרה שהיא לא בטוחה שהיא עוברת וצריך להכיר ת'ילדים בהפסקה והכל ואז היועצת אמרה קדימה בואו ניכנס אז התחלתי לבכות לה שם וגם אחותי ובסוף היא הסכימה שנשאר בחוץ עד ההפסקה ואז נכיר בהפקה אנשים ונראה אם בטוח אנחנו רוצות לעבור.. אני הייתי כבר בטוחה שאני עוברת כי אין לי כיתה אחרת שהיא יותר בסדר מהכיתה הזאת.... בנתיים אכלתי ואז הגיעה ההפסקה, אחותי הכירה אזה שתי ילדות, סיוון ושירן והם אמרו שהם יכירו לה ילדות וסתם אני הייתי קצת איתה ואז הלכתי לחברות שלי מח'6 והיה סבבה וילדים הסתכלו עליי כאילו עם הלבוש התכשיטים הלק והאיפור עיניים ואווו כאילו ממתי היא פריקית ואני עברתי ככה כאילו כלום לא השתנה והמשכתי ולדבר עם חברות שלי וכמובן לא התייחסתי לילדות משנה שעברה עכשיו אני יכולה לסגור איתם חשבונות חופשי הם לא בכיתה שלי....ואז חיכינו ליועצת שתעביר אותנו לח'9 כי היינו בטוחות שאנחנו עוברות לשם ואז נכנסו לכיתה והמורה שואלת "איך קוראים לך?"היא שאלה את אחותי "****" (אני לא יודעת אם מותר לי להגיד ת'שם...) היא ענתה "ולך?" "אמילי!" עניתי "והשם משפחה?" היא שאלה "מלכה!" אחותי ענתה "ושלך?" "אנחנו תאומות חחחחחח..." ענינו ביחד... "תאומות?? ואו..." היא התחילה עם ההלהבות של תאומות והכל... ואז כמו שתמיד דיימינתי שאני בכיתה חדשה ונכנסת היא הצגיה אותנו, תמיד דימיינתי שאני באה לכיתה חדשה ומציגים אותי.... ואז התיישבנו במקופ הפנוי (והיחיד!) בסוף הכיתה וכולם העתיקו ת'מערכת שעות את לוח הצילצולים החדש ות'מורים שמלמדים אותנו.... היה קצת צחוקים ובסך היה נחמד! לא כמו שחשבתי.... ואז היה טקס וכל הבנות מהכיתה הקודמת פלוס הבנים שראו אותי וישבו איפשהו בסביבה שלי הסתכלו עליי והתפלאו ולא העיזו להוציא ציוץ בקיצור היה טקס קצת מעפנן ביחוד עם כל הדחיפות של לפני ואחרי הטקס אבל שרו ממש יפה וזהו היום התחיל ברע ונגמר בסבבה מקווה להכיר אנשנושים חדשים וחמודים! חברות טובות +חברה טובה טובה+ ידידים! אז תאחלו לי בהצחלה התחלתי דף חדש!!!!!!!! ושכחתי מש'ו חחח... ילדה אחת מפגרת (סיפרתי לכם על האמהות שצעקו עליי שהם אחיות! אז הילדה השנייה לא זאת שקיללתי אותה הבת דודה שלה שהיא גם סתומה ואגב שתי האמהות האלה חולות נפש אחת חולת ניקיון וגם חולה נפש והשנייה דומה לה רק בלי הניקיון ! היא כל שתי שניות מתחתנת עם חדש חח......... ראיתי ברשימה שיש כמה וכמה שמות משפחה חחח...... הקיצר היא בכיתה שלי!!!! חחח..... לא שאכפת לי אבל היה מצחיק שהיא שאלה כל שתי שניות כמה ילדות שאלות כדי שהתייחסו וידברו איתה וזהוו היה לי סבבה בסוף ומקווה שיהיה לי סבבה גם ביייי אם בכלל מיש'ו קרא את כל זה!! אם אהבתם ת'פרק ובא לכם להיכנס לבלוג שלי אז הנה הכתובת------->http://www.rosh1.co.il/blogs/blogslist.aspx?mainId=35