סוף החופש =[

Lee G1

New member
סוף החופש =[

הבצפר החליט להרוס לי תשנה לגמרהההההההה אוקיי זה מתחיל ככה הרכזת שיכבה שהיא הדבר הכי מוזר בעולם והיא ממש מרשעת והיא רעעעעעעע היא המכנחת שלי!!! אוקי זה ממשיך אם זה שאנחנו לא באגף אם כיתות יא' כמו שצריך להיות בדרך כלל!!!אלה אנחנו אם כתיתו ח' ערסים פרכות וכ'ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי זה ממשיך אם זה שתקעו לנו תמורים הכי גרועים בבצפר!!!!!!!! ועוד ממשיך אם זה שאנחנו אם כיתה ח' בספורט! איך אתם מתחילים תשנה???? חח

Crazy Girl2000

New member
../images/Emo5.gif

לא רוצה בצפר

R I O T girl

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo168.gif

לא נורא נעבור את זה גם אני נתקעתי עם מחנכת שהיא רכזת השכבה היא מדברת הרבההההההההה יותר מידי מכל זבוב היא עושה פיל אבל בסה"כ היא נחמדה ובבצפר הדפוק שלנו אסור לבוא עם פירסינג.. אבל אני עוברת כיתה ... יש מורות יותר חמודות חח

המממ

בואו נראה איך אני מתחילה את השנה.אז יודעת מה עזבי אין לי כוח לזה. \: אבל המילהחרא מתארת את הכל... חח אם באמת מעניין אותכם אז כנסו לבלוג שלי.. כתוב שם הכל.

EleVaTioN

New member
לללללאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif

6 ספרי מתמטיקה 2 ספרים ענקיים של פיזיקה ספר אזרחות יותר גדול מספר גרמר באנגלית זוועה זווה

the z girl

New member
אמאלה פיזיקה

|מבוהל| אני הולכת ללמוד פיזיקה! |מבועת|
בהצלחה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אוי מי גוד אני מפחדת לאללהה

אני לא יודעת מה לעשות רציני איתכם אני פשוט מתחרפנת המוח שלי הלך לאיבוד אני לא מצליחה לחשוב בהיגיוןןןןןן הלפ מיייי

EleVaTioN

New member
אח עופר את מזכירה לי...../images/Emo129.gif

איזה דיון נהיה לנו ששאלת מה כדאי לך להרחיב!!
*נוסטלגיה* אממ מיאו..אע...בהצלחה לכולם! ומישמשונית! ההיגיון יבוא עם הלימודים

the z girl

New member
אהע כן איתי יש הרבה נוסטלגיה

חחח זה טוב או רע?! הממ.. כבר נתנו לנו שיעורי בית! אהע אבל אני אוהבת את המורה למתמטיקה
חח אבל הכיתה במתמטיקה גרועהההההההההה פשוט חרא חרא .. נורא מבולגן
איך לכם היה?

EleVaTioN

New member
לי הביאו שיעורים במחשבים../images/Emo129.gif

ואמרתי שאני לא אדחה אבל אין לי כוח עכשיו יו הפלאפון שלי כל כך שוווה דיייייי אני לא יכולה להפסיק להתעסק איתווווווווווווו >< הורדתי לו צלצול חדש "אלה" של היהודיםםםםםםםםםםםםםםם *מזילה ריר* איזה חמוד איך הוא רוטט^^ איך הוא מהבהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ^^ ^^ איך הוא מרעיד את כל השולחןןןןןןןןןןןןןן
יו אני ממש נואשת אפחד לא מתקשר אליי ואני לא שומעת את הצלצול אז אני מתקשר לעצמי בשביל לשמוע אותו

EleVaTioN

New member
יו איזה פלאפון מתאבד!!!!../images/Emo129.gif

כל פעם שהוא רוטט הוא זז לכוון הקצה של השולחן

the z girl

New member
חחחחח

אני מכירה איזה אחיין או בן משפחה שלו... חחחח (של חברה שלי.. יאא כמה הוא נופל)

KaUrO DoNo

New member
היה בסדר...

חוץ מיזה שהיה לי 4 שעות חינוך רצוף וזה היה כ"כ משעמממממממם!!! ויש לי חרא של מערכת עם מלא מלא שעות ויש לי ביום שני ארבע שעות מתמטיקה רצוף
מזל שיש לי מורה נחמד...

the z girl

New member
ארבע שעות?@!?@?!?!?!?!@

מההההההההה?? איך אפשר?!?! זה לא חוקי!!!!!! (בלי קשר שזה מתמטיקה......)

KaUrO DoNo

New member
שיהיה לכולם בהצלחה מחר!!

אחחחחח כמה זמן לא לבשתי חולצת ביצפר...כמה זמן ביכלל לא ניכנסתי לביצפר.. מקווה שיהיה לכם מחר יומטוב בביצפר ושלא תקבלו מערכת שעות מגעילה כמו שאני הולכת לקבל...כיתה י"ב זה קקי... לילה טוב לכולם

33emily33

New member
סיכום של היום הראשון מתוך הבלוג שלי

כמו שסיפרתי לכם אני רציתי כל כך לעבור בצפר אבל בסוף זה לא קרה אז הסכמתי לעבור כיתה ל-ח' 6 אבל גם את זה היועצת לא הסכימה (או יותר נכון לא יכלה!) אז הפרק הזה אני אספר לכם בפרטי פרטים על היום הראשון של הלימודים (לימודים? טוב לא נגדיר את זה כך... נגדיר את זה כ-היום הראשון של בצפר) אז כדי לדבר עם היועצת ובוא נגיד כדי שהיא תסכים ההורים שלי בואו איתי (איזה סבבה הייתה לי הסעה.. ) ואז חיכנו איזה רבע שעה ליועצת את שהיא הגיעה ועד שהיא תתפנה, ואז התחלנו לדבר הסברתי לה שאני רוצה לעבור ל-ח' 6 וממזמן ביקשתי ממנה ובמקום זה היא העבירה ילדה אחרת וזהו אין מקום פנוי יותר, אז היא אמרה שאנחנו שתיים ואי אפשר להעביר שתיים והיה רק מקום אחד! היא שאלה אותי למה אני רוצה לעבור מ-ח'4 אז אמרתי לה שאין לי שם חברות ואני ואחותי החברות היחידות אחת של השנייה בכיתה שם ושפעם הם היו חברות שלי ועכשיו הבנתי שהם לא חברות אמיתיות, האי ביקשה ממני לחלק לקבוצות את כל הבנות בכיתה וחילקתי ואמרתי לה שכולם שם לא חברות שלי... בכל זאת היא לא יכלה להעביר אותי ל-ח' 6 כי אין מקום ואני כבר לא מסוגלת!!!! מה אני אעשה? גם רציתי לעבור בצפר ולא עברתי וגם בכיתה שהכי בסדר שם אני לא יכולה להיות? עכשיו אחותי הציעה שאולי נעבור ל-ח'1 ומה בסוף? ח'1 מלאה!!!!!! בדיוק כמו ח'6........ אז אני ככה בבאסה של החיים לא יודעת כבר מה לעשות והיוצעת מתחילה להרצות לנו שילדים רואים אותנו כאחד כי אנחנו תאומות וכו' ויש מש'ו במה שהיא אומרת בל פאקינג למי יש כוח עכשיו להרצאות שלה..... הקיצר לני שההורים שלי הלכו באה איזה אמא סתומה של ילדה אחת וצורחת עליי למה קיללתי ת'בת שלה באיי סי קיו ולמה אמרתי לה שתמותי והיא אמרה שהבת שלה עדינה בקיצר חירטטה במוח ואני כזה קוטלת אותה שנייה אחרי שנייה אמרתי לה שאני אומרת לבת שלה מה שאני חושבת עליה חחחח... היה צחוקים כל מי שהיה שם הסתכל עלינו כי צעקתי עליה והיא עליי אחרי זה הזונה ניסתה להשלים ביננו אמרתי לה שבחלומות והלכתי ממנה ואז ההורים שלי הלכו והיועצת נתנה לנו ת'רשימת שמות של כל הכיתות ואני הייתי צריכה לבחור כיתה... אני ואחותי יושבות שם על הריצפה והתחלתי לבכות ולהגיד למה החיים שלי כאלה למה אין ליי כלום טוב חיים...ואתם יודעים שאני מתה להיות זמרת ויש לי קול... אז אחותי המאמי אמרה לי תיראי את שני ותיראי אותך כאילו שאני יהיה זמרת והיא סתם פקצה מסריחה.. אז אמרתי אבריל שהייתה קטנה גם לא היה לה טוב בבצפר נכון? אז מה כל מי שרוצה להצליח צריכה להניות לא ילדות חרא? בקיצור בסוף החלטנו שניהיה בח'9 כי זאת הכיתה הכי נורמלית... אז היעצת חיפשה אותנו ומצאה אותנואיפה שהיינו ואמרה שלנו שנשארה לנו עוד חצי שעה עד להפסקה ושבנתיים ניכנס לח'4 אז עלינו במדרגות והתווכחנו שאני לא רוצה עכשיו להיכנס אז היא אומרת לי מ'אכפת לך את פריקית אל תשימי אליהם ובכל זאת אמרתי לה בואי נגיד ליועצת שאנחנו בטוח רוצות לעבור לח'9 וזהו והיא אמרה שהיא לא בטוחה שהיא עוברת וצריך להכיר ת'ילדים בהפסקה והכל ואז היועצת אמרה קדימה בואו ניכנס אז התחלתי לבכות לה שם וגם אחותי ובסוף היא הסכימה שנשאר בחוץ עד ההפסקה ואז נכיר בהפקה אנשים ונראה אם בטוח אנחנו רוצות לעבור.. אני הייתי כבר בטוחה שאני עוברת כי אין לי כיתה אחרת שהיא יותר בסדר מהכיתה הזאת.... בנתיים אכלתי ואז הגיעה ההפסקה, אחותי הכירה אזה שתי ילדות, סיוון ושירן והם אמרו שהם יכירו לה ילדות וסתם אני הייתי קצת איתה ואז הלכתי לחברות שלי מח'6 והיה סבבה וילדים הסתכלו עליי כאילו עם הלבוש התכשיטים הלק והאיפור עיניים ואווו כאילו ממתי היא פריקית ואני עברתי ככה כאילו כלום לא השתנה והמשכתי ולדבר עם חברות שלי וכמובן לא התייחסתי לילדות משנה שעברה עכשיו אני יכולה לסגור איתם חשבונות חופשי הם לא בכיתה שלי....ואז חיכינו ליועצת שתעביר אותנו לח'9 כי היינו בטוחות שאנחנו עוברות לשם ואז נכנסו לכיתה והמורה שואלת "איך קוראים לך?"היא שאלה את אחותי "****" (אני לא יודעת אם מותר לי להגיד ת'שם...) היא ענתה "ולך?" "אמילי!" עניתי "והשם משפחה?" היא שאלה "מלכה!" אחותי ענתה "ושלך?" "אנחנו תאומות חחחחחח..." ענינו ביחד... "תאומות?? ואו..." היא התחילה עם ההלהבות של תאומות והכל... ואז כמו שתמיד דיימינתי שאני בכיתה חדשה ונכנסת היא הצגיה אותנו, תמיד דימיינתי שאני באה לכיתה חדשה ומציגים אותי.... ואז התיישבנו במקופ הפנוי (והיחיד!) בסוף הכיתה וכולם העתיקו ת'מערכת שעות את לוח הצילצולים החדש ות'מורים שמלמדים אותנו.... היה קצת צחוקים ובסך היה נחמד! לא כמו שחשבתי.... ואז היה טקס וכל הבנות מהכיתה הקודמת פלוס הבנים שראו אותי וישבו איפשהו בסביבה שלי הסתכלו עליי והתפלאו ולא העיזו להוציא ציוץ בקיצור היה טקס קצת מעפנן ביחוד עם כל הדחיפות של לפני ואחרי הטקס אבל שרו ממש יפה וזהו היום התחיל ברע ונגמר בסבבה מקווה להכיר אנשנושים חדשים וחמודים! חברות טובות +חברה טובה טובה+ ידידים! אז תאחלו לי בהצחלה התחלתי דף חדש!!!!!!!! ושכחתי מש'ו חחח... ילדה אחת מפגרת (סיפרתי לכם על האמהות שצעקו עליי שהם אחיות! אז הילדה השנייה לא זאת שקיללתי אותה הבת דודה שלה שהיא גם סתומה ואגב שתי האמהות האלה חולות נפש אחת חולת ניקיון וגם חולה נפש והשנייה דומה לה רק בלי הניקיון ! היא כל שתי שניות מתחתנת עם חדש חח......... ראיתי ברשימה שיש כמה וכמה שמות משפחה חחח...... הקיצר היא בכיתה שלי!!!! חחח..... לא שאכפת לי אבל היה מצחיק שהיא שאלה כל שתי שניות כמה ילדות שאלות כדי שהתייחסו וידברו איתה וזהוו היה לי סבבה בסוף ומקווה שיהיה לי סבבה גם ביייי אם בכלל מיש'ו קרא את כל זה!! אם אהבתם ת'פרק ובא לכם להיכנס לבלוג שלי אז הנה הכתובת------->http://www.rosh1.co.il/blogs/blogslist.aspx?mainId=35

למעלה