היום השני מתוך הבלוג שלי!!!!!!!!
היום השני חמישי 2/9 הקדמה- טוב אני לא יכתוב לכם כל יום מה עובר עליי אבל זה כיתה חדשה, ילדים חדשים, דף חדש וחוץ מי זה ביום הראשון הייתי איתם רק שעה ככה שיום שני זה ההתחלה!!! תוכן הפרק- אז התארגנתי והכל ויצאתי מהבית קצת מוקדם מידי ת'אמת שאם הייתי הולכת ברגל זה לא היה מוקדם מידי אבל פתאום אבא שלי הציע לי הסעה (איזה כייייף לי!) ואז הגעתי לבצפר ממש מוקדם שבקושי ילדים היו אולי כמה זיינקים (ככה כותבים?) שוואו התלהבו שהם כאילו ביום הראשון בחטיבה אז באו מוקדם, דיי הם באמת ממש מתלהבים , הם חושבים שהם הכי גדולים והכי קטע שהם הכי קטנים בבצפר!!! לא שאני גדולה אני בכיתה ח' אבל לפחות אני לא חושבת.... לא משנה אז חיכיתי ליד הכיתה ואז באה ילדה אחת ודיברנו והיא אחות של איזה ילד שהיה בכיתה שלישנה שעברה, הם תאומים, טוב, ידעתי את זה ממזמן אבל סתם עכשיו אני חברות ונתתי לה ת'איי סי קיו שלי והכל........ בסוף נכנסנו לכיתה והיה לנו שעתיים עם המורה שהקריאה לנו ת'חוברת שהם עשו של התקנון, אחרי זה היה לנו באודיטוקיום עם המנהלת הרצאה הכי משעממת ביקום! בריצנות כמעט נרדמתי שם!!! אם הייתי עוצמת עיניים בטוח הייתי נרדמת!!! ואז יצאנו להפסקה, והלוח צלצולים הזה משגע אותי!!1 קודם כי אנחנו מתחילים ב-8:00 ולא ב-8:30 וגם שלוש שעות רצוף חוץ מהפסקה של חמש דקות עד שמגיעים להפסקה הגדולה היה לנו רק אם היה שעת אפס... אוף אני צריכה לרעוב שעה שלמה!!! טוב אז אחרי ההפסקה הגדולה הייתה מן כזאת הרצאה של המורה המפגרת שלי לספורט החולת נפש הזאת... והיא מה-זה לא מתאימה להיות מורה לספורט היא שמנה ונמוכה (בקיצור גוצית!!!!!!!!) והכי דפוק שצריכים לעמוד שמורים באים ובייחוד ליד המורה הזאת נאי לא רוצה לעמוד!!! אני לא סובלת אותה!!!!!! יאללה אני לא עומדת לידה!!!! טוב אז אחרי המורה לספורט הסתומה (ששנה שעברה כמעט נתנה לי ב' כי היא רשמה לי מלא הפרעות איחורים וחיסורים!!!) היה לנו שיעור גיאוגרפיה עם מורה מפחיד אבל עם חוש הומור! בני נאמן שם כזה של מורה לגיאוגרפיה, לא? אז הייתה לנו הפסקה של 5 דקות ואכלתי פרי, באתי לזרוק לפח פתאום אני שומעת צרחה חחח...... קטעים איתו איך שהוא צורח ויש לו חוש הומור כזה טוב....... בסך הכל מורה נחמד!!!!!!! ואז נגמר היום איזה סבבה!!! אם הייתי במצויינות וזה לא היה היום השני הייתי נשארת עד 2:05 אבל זה היום השני ואני גם בהקבצה א', ואפרופו הקבצות איזה מזל שהמורה לאנגלית העלתה לי להקבצה א' שיואוווו אני גרועה באנגלית אבל במבחן האחרון והקובע חשתי על החומר 3 ימים וקיבלתי 80!!! אתם קולטים??? 80!!!!! שזה הציון הכי טוב שלי באנגלית!!!!!!! אה ואם שאלתם על חברות אז מאצתי כמה אבל לא ממש דיברתי כי הייתי יותר עם החברות ב-ח'6 אבל מקווה מחר להכיר הלוואייייייי ובקשר לבנים.... אז יש לי חדשות!!!! יש איזה ילד חמוד שם כזה מצחיק.... לא! לא, תירעגו לא התאהבתי אני רק אומרת שהוא חמוד! מי יודע אולי אני יתאהב בו.... אבל הסתכלתי עליו קצת מידי פעם ראיתי שהוא קצת הסתכל עליי, אבל אתם יודעים רק בגלל שאני חדשה (והכי יפה שבדיוק אני קורא בראש 1 במזל מאזניים שיום חמישי אתם עומדים להתאהב.....שיואו איזה קטע!) ואני עדיין לא אגיד לכם ת'שם שלו תחכו לפרקים הבאים!!!!!!! לא ידעתי שיש ילדים חמודים בשכבה.... אה והצטרפה היום עוד ילדה חדשה לכיתה!!!!!