~סוסים מהעבר!!~

אני ממש ממש ממש לא אוהבת את התמונה

הזאת

PinkHorse

New member
היא לא הבעלים שלו.

פלקור שייך לג'רום, היא רק עושה פנסיון עליו ומגיע לרכב עליו פעם בשבוע
שגם את זה היא לא עשתה שבועיים.

PinkHorse

New member
חחח בורוש../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

בכל מקרה הסוס דרסג'ניק עכשיו והוא פרטי למרות שהוא שייך לג'רום. אני באמת חושבת שהסוסים שהגיעו אליינו מאורוות הקיסר (קיסר
ופלקור [בז]) השתפרו, ז"א למרות שלא רכבתי על פלקור [בז] הוא נראה יותר טוב והוא כבר לא משנה לנשוך כשעוברים ליידו. וקיסר
אוו גרררררררררררררר
בכל מקרה יש לי תמונות שלו באורווה כשהוא רק הגיע אליינו אם את רוצה אז תגידי ואני אשלח לך. (וסתיו אני יודעת שלא שרשרתי נכון זה בגלל שהייתי חייבת לשרשר להודעה עם תמונה של בורוש
)

Vintage Queen

New member
חח זה בסדר

והם באמת נראים ממש מעולה והעובדה שקיסר בסדר וקופץ טוב והולך לך איתו זה כבר משו!! =]

PinkHorse

New member
קלולי../images/Emo14.gif../images/Emo4.gif

למרות שלא רכבתי עלייה הרבה.. אהבתי אותה, ואת האופי שלה, ואותה..היא הייתה מתוקה כלכך.. כשהגעתי לחווה רכבתי עלייה איזה פעמיים ואז היא צלעה שנתיים ואז החזירו אותה לעבודה ואחרי שנתיים כבר באמת הבנתי מזה רכיבה והרגשתי והבנתי שהיא לא רק מדהימה ביופי ובאופי אלא היא גם סוסים מדהימה וצייטנית
חבל שאין מלא כסף, ולא הייתי קונה אותה עכשיו ומנסה לשפר לה את הרגליים

יוווווו היו הרבהההה ../images/Emo6.gif

אני מתגעגעת מממשששש לקיסר ולקלאו ולסטארווללל החתיכייי של עמיתי פליציפוקילו
ולאייט וזה בעיקר (= אני אוהבתתת את הסוסים האלה ויש לי איתם את הזיכרונות הכי טובים של הרכיבה

Vintage Queen

New member
אומיגאד גל! לפני כמה ימים שיר לידר

ואני עשינו מין ערב ווידאו (לא בכוונה אבל כל אחת רצתה להראות לשניה דברים ) אז ראינו ווידאו ממש ישןן שאת רוכבת על קליאוש ושיר על אלאדין ולידר על אזארוו יאוו זה הכי קורע את חייבת לראות!! לידר הכי מצחיקה ואלאדין שבעצם עושה תעצמו קופץ וסתם עושה טרוט מעל המכשולים P=

חחחחחחחח (=

יווווו אני חייבבבתתתת לראותתת
אלאדין הזה משוווו עלינו עליו
~איזה נוסטלגיה~ שיעור ראשון עם רועיקי

שירלי317

New member
אממ...

מיסטר אוניל, הילה, אניקה, בלונדה, פיפי וסופר (פונים אבל שיהיה..) דוניקה וציפורה (אתונות אבל מתוקות!)

למעלה