סולו תותח

bralon1

Member
אני בדיוק מוריד את הקטע וידיאו של

ג'ונסון, בינתיים מהדקה הראשונה זה נשמע טוב. (עוד לא הוריד הכל).

RamiSun

New member
הסולו שעושה לי את זה?

הסולו של ריק וויקמאן ב-Close To The Edge זה האולטימטיבי. ועוד עולים לי כרגע הסולו של פטרוצ'י ב- The Spirit Caries On והסולו של סטולט ב- Silent inferno

מסריחון

New member
אני פשוט חייב להגיב...:)

אם כבר סולו של פטרוצ'י אזזזזזזז lines in the sand אדירר יש לי עוד סולו טוב marty friedman-be אחלה בחלה ויאללה תמשיכו את השרשורר כבר הקאזה שלי מתפוצץ:)

Avishh

New member
גם לי יש כמה...

בתחום הגיטרה, זורק סולואים: F. Zappa - Pink Napkins, Sexual Harassment At The Workplace Uriah Heep - The Magician's Birthday Led Zeppelin - Since I've Been Loving you והסולו קלידים שאני לומד בזמן האחרון: Genesis - The Cinema Show

giloni

New member
עוד פעם עניין הסולו עולה

והמטאל מככב בו. אבל לקשישים שבינינו, בגיל ובתרגיל, נצרבו עמוק בנשמה שניים שאולי לא היו וירטואוזים, אבל כשהם ניגנו את הסולואים האלו, עם אווירה מתאימה בחדר, זה היה הדבר הקרוב ביותר לאורגזמה: Steve Hackett - Firth of Fifth - Selling England Steve Howe - The Gates of Delyrium: Soon- Relayer יקי

HelterSkelter1

New member
סטיב האו לא וירטואוז?../images/Emo107.gif

הוא מהגיטריסטים היותר וירטואוזים ובעיקר הטובים שאני מכיר. אוכל בלי מלח כל טכנומטאליסט, באחריות
. הסולו שלו בSound Chaser הוא אחד הטובים ששמעתי. בגייטס אוב דלריום הוא נשמע כמו 16 גיטריסטים בו זמנית. האקט מסתמך יותר על מה שאוהבים לקרוא "פיל", אבל גם הוא גיטריסט ענק.

RamiSun

New member
מממ.. (הסבר מפורט....)

אני חושב דווקא שהגדולה של הגיטריסטים הענקים שהזכרת היא בעיטורים שלהם תוך כדי היצירה ולא בסולואים ספציפים, בתקופה ההיא ביס ובג'נסיס הסולואים המרשימים היו דווקא על הקלידים. כשלדעתי הטוב מכולם היה ריק וויקמאן בסולואים שלו בחלק האחרון של Close TO The Edge ובסולו שלו בחלק האחרון בפרק הראשון של Topografic שמהווים בשני המקומות הללו את שיא היצירה שבמגיע לפני הפזמון המסכם.... כמובן יש גם את הסולו של מורז בסאונד צ'זר או טוני בנקס ב-The Cage ... לא חסר. שלא יבינו אותי שלא כהלכה, אני חושב שהאו והאקט הם ענקים מכל הבחינות ואני גם אוהב את קטעי הסולו שלהם...אבל אני חושב שלא הסולואים שלהם זה מה שהפך אותם למה שהם אלא הגישה לאורך כל השיר. נושא של סולואים היה חזק לדעתי בתקופה ההיא בעיקר אצל דיוויד גילמור. אחת הסיבות שאני כל כך מעריך את ריינה סטולט מהפלאוור, היא מפני שהוא מהווה שילוב מופלא של עיטורים ויציאות סטייל האו והאקט בשילוב סולואים בעלי נוכחות סטייל גילמור וכך הוא יצר שלמות מסויימת. ראוי לציין שכבר ב-1975 בקאיפה הסולואים של סטולט היו ברמה גבוהה, כך שזה בא לו מהדם ולא מהווה איזה שהוא חיקוי כמו שהרבה טוענים. ולמי שמתעניין , הוא צריך להקשיב לקטעי הסולו שלו ב-Inget Nyit Under Solen ולהבין, איך מאז ועד היום ב- Silent Inferno הוא שומר על רמה כל כך גבוהה של סולואים מרגשים ומשמעותיים.

meandmeandme

New member
../images/Emo31.gif

אני פשוט לא מצליח להבין מה אנשים מוצאים בשיר הנורא הזה.

meandmeandme

New member
שום דבר נגדך

אבל for the love of god פשוט לחלוטין לגמרי לא עושה לי את זה.

זה שלך זה לא עושה את זה

לא אומר שאתה צריך להגיד שזה שיר נורא במיוחד אחרי שאמרתי שהסולו שם הוא הסולו האהוב עלי!

תגידי

יש מצב שנזכה לאיזשהו סאונד קליפ שלך מנגנת סטיב ואי, או משהו בוידאו? מסקרן.

האמת מעולם לא הקלטתי שום דבר

לא בווידאו ולא בשום דבר אחר... אני שונאת להצטלם ויש לי פחד קהל, שאני אצטרך להתגבר עליו השנה, לצערי.
בכל מקרה אתה לא מפסיד כלום, נראה לי שאני די רוצחת אותם.

וכינור הולך??? יש לי אחד מעולה

הסולו שציינתי קודם אגב הוא סולו הגיטרה הכי טוב של כל הזמנים. נזכרתי במשהו מעולה של Gentle Giant, סולו הכינור מתוך The Face. יש להם עוד המון אבל כרגע אני לא מצליחה לחשוב על כלום.

Metheny

Member
פט מת'יני

קח בערך כל סולו שלו... הוא פשוט בונה אותם באופן מדהים.

meandmeandme

New member
The Flower Kings

יש סולו באס מגניב בRumble Fish Twist. ובכלליות יש לroine stolt (הגיטריסט) נטייה לבצע סולוים ענקיים..

RamiSun

New member
כן...TFK

לסטולט יש הרבה סולואים מרשימים וכמו שאמרתי למעלה לדעתי הסולו הכי טוב של סטולט הוא ב- Silence Inferno מהאלבום Unfold The Futuer אגב יש גם סולו בס מגניב ב- City Of Angels בריינמיקר

Blade2

New member
Song For The Innocent

של Pain Of Salvation, מהאלבום The Perfect Element...

למעלה