סולו פסנתר של Faint?

../images/Emo4.gifאוונסנס לא כבדים צודקת

הם היו מתים להיות כמו נייטויש!!! אבל אני לא שונאת אותם אני אוהבת אותם מסיבות אחרות (את אוונסנס) יש כאלה שחובים שאם הם שומעים אוונסנס זה משו מיוחד וואוו זה כלום לעומת להקות אחרות ולא ממוסחרות-אוונסנס התמסחרו לצערי... אבל מה לעשות אני עדיין אוהבת אותם נו טוב יאללה יאללה זה פורום לינקיןן עזבו הודעה אחרונה שלי בנושא הזה...

loligoth

New member
../images/Emo54.gif...

אוונסנס שונים מאוד מנייטוויש מאוד ומה? לינקין פארק ואוונסנס? מה הקשר? o_O כולם אומרים שהם כיביכול זהים מאוד... אבל פאק, זה לא נשמע לי ככה...

יש לה כישרון!!

איך לא?? אפילו לבריטני ספירס יש כישרון אבל בלשיר-אבל לא אוהבים אותה מכל מיני דברים את יודעים מה... איימי יודעת לשיר!! והיא כותבת בעצמה וגם חברי הלהקה כותבים את השירים של הלהקה!!

crZy

New member
מוזר!

זה בכלל לא מכוער הוא מצייר ממש יפה אבל הציורים ממש מוזרים

לינקי

New member
אתם אנשים מסריחים בטירוף!

אני רק שאלתי אם למישהו יש את התווים של פסנתר ל-Faint וישר 45 תגובות נוספו, אבל אף תגובה לא הייתה אפילו עם המילה תוו את Faint! אתם רוצים לדבר? תכנסו לאייסיקיו או שתפתחו אשכול חדש. רק רציתי משהו אחד וישר כולם מתחילים להגיב בלי כל קשר להודעה ואפילו אף אחד לא שם לב לאיפה השירשור הזה הדרדר. גם המנהלים של הפורום הזה לא עשו כלום, זה התפקיד שלכם אתם לא יכולים לעזור, או פשוט לעצור את השרשור המסריח הזה?! לא צריך ממכם טובות, כבר מצאתי את התווים מאנשים שבאמת אכפת להם ולא כמוכם, חבורה של ילדים מפגרת.

SAMAR

New member
אתה צודק!

פוי...זה לא בסדר.... יש לי תווים של in the end איפשהו...אם אמצא אשלח לך
סורי...זה לא בסדר...לא במקום... אבל גם אין צורך לדבר ככה...

pookacha1

New member
צ'מע....

שאלת משהו.. אבל אני בטוחה שאם למישהו היה את התווים שאתה מחפש בכיף היו נותנים לך. אין בנתיים אז מצאנו נושא לדבר עליו.. זה לא שהתעלמנו ממה שביקשת.. יום טוף

pookacha1

New member
ועוד דבר.....

תרגיע את עצמך עם איך שאתה מדבר על חברי הפורום שלי ברור?!?!?!
שאני לא אפחלץ אותך עוד שנייה!!!! ואנחנו נדבר על מה שאנחנו רוצים!!!!!!!!!!!! פיי איזה שינויי מצב רוח....

לינקי

New member
כנראה את מחפשת ריבים

אז אני לא. אני נכנסתי לפה כדי לשאול שאלה, ובתקווה שיענו לי, ואם לא יענו אז שלא יתעלמו בצורה כזאת. אולי השתמשתי במילים שלא מתאימות, אבל אין מה לעשות, מה שכתבתי משקף את הפורום הזה.

pookacha1

New member
אני לא. אתה לא הבנת....

אני לא מחפשת ריבים. אם כבר אתה, כי אתה יורד עלינו כשלא עשינו לך כלום. אתה זה שמסתבך בריבים. אני אמרתי שאם למישהו כאן היה את מה שאתה מחפש היינו מביאים לך בכיף. אם אין לאף אחד ומצאנו לנו נושא שיחה נחמד.. מי אתה שתגיד לנו על מה לדבר?? ניסינו לעזור.. לא הצלחנו... מ-צ-ט-ע-ר-י-ם! אל תבוא בטענות ואל תהיה מלוכלך! תשמור על הפה שלך! כי אין לך שום זכות לדבר אלינו ככה! אז תרגע. מקווה שהבנת. סליחה על אי הנעימות. אם לא הבנת.. בעיה שלך. שיהיו לך חיים טובים!

לינקי

New member
ניסיתם לעזור???!!!

בכלל לא הזכרתם את המילה Faint בשירשור הזה! שימי לב שהתגובה הראשונה היא בכלל נצל"ש שלא קושר ואחרי זה כולם התחילו פה להגיב. אני מעדיף שאף אחד לא יענה מאשר שאני יקרא כל הודעה בתקווה שענו לי, ולגלות בסוף שזאת שיחה מטופשת.

pookacha1

New member
נו...!!!!!

כי לאף אחד לא היה!!!!!!!!~! אוליי תבין כבר שאין לנו את זה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! דיי לשגע אותי!!! אין לנו את זה אז לא הבאנו לך.. כי אי אפשר להביא לך את מה שאין לנו כי אין לנו אז אי אפשר להביא לך! הבנת עכשיו כשכתבתי את זה מספיק פעמים??? וכן.. יש מצב שאני בהריון.. חחח סתם לא.. אבל אני קריזיונרית על מי שלא מדבר כמו שאצריך לאנשים שאני אוהבת!

walk alone

New member
מה אתה רוצה שנגיד

שאין לנו מושג מה התווים זה לא התעלמות פשוט אם היה היינו מביאים לך ותתחיל להרגיע עם המילים שלך עלינו אתה יכול להתחפף אם לא נוח לך

למעלה