סולו פסנתר של Faint?

pookacha1

New member
היא ממש מעתיקנית!!

האבריל הזאת. אני לא זוכרת איפה אבל יש באיזה מקום את אבריל לפני הפרסום הממשי של אוונסנס ואחרי. היא ממש מתלבשת כמו איימי!!!! עם מחוכים וכאלה

Ro¥aL

New member
איימי!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

SAMAR

New member
אני לא אגיב...

כדי לא לפגוע בנפשות הפועלות.....

®NuLy®

New member
יא חומק אחת!!

את אוהבת ריבים אה?!

amy lee 4 life

New member
אני לא אוהבת לריב

אבל אני רוצה שהיא תגיב כי זה לא טוב לשמור בפנים!

SAMAR

New member
אני לא סובלת את איימי לי!

ותקפצו לי כולכם!!!! כישרון זה מה שחשוב [לא מראה או איך היא מתלבשת] לדעתי קול יש לה גבוה וחביב, אבל הלהקה פשוט חיקוי של נייטוויש ולינקין....ומייק אפילו הוזמן לעשות איתם את הקליפ הראשון שלהם.... זהו! אמרתי את שלי! שבוע טוף לכולם!!!

Lp Fairy

New member
וווייי

אני לא היחידה שחושבת שאוונסנס...(יש מצב שלא כתבתי טוב...) סתם מעתיקים מלינקין פארק... כאילו תכלס..הסיבה היחידה שאני אוהבת את אוונסנס זה כי הם מזכירים לי את לינקין רק בקול של בחורה..וכן...יש לה קול שולט והיא מהממת... אבל קחו לדוגמא את ברינג מי טו לייף...אל תגידו לי שזה לא מזכיר לכם את פויינטס אוף אטאוריטי מראנימיישן..?? ועוד המשפט "When iv become so numb" וכן..יש מצב שאני סתם פרנואידית..חחח אבל תכלס...יש משו בדברים שלי..:)

מה??????????

נראה לך???? אין להם סגנון דומה בכללל!!! אלוהים הם לא מזכירים אפילוווו

Lp Fairy

New member
בטח שכן!!

תקשיבי למוזיקת התחלה של ברינג מי טו לייף.. והמוזיקה הכללית בפויינטס אוף אטאוריטי רימיקס...אני וחברה שלי ממש השוואנו בין זה לזה!!

loligoth

New member
../images/Emo54.gifחוץ מברינג מי טו לייף...

זה השיר היחיד שמזכיר את לינקין אבל היחיד. אין להם עוד שירים כאלו...

לדעתי יש לה קול יפההה../images/Emo13.gif

אבל לא כמו טאריה!!! ולא כמו הסולנית של אפיקה או הסולנית של וויטין!!!

amy lee 4 life

New member
רגע לא הבנתי

למה את לא סובלת אותה הריי אמרת שיש לה קול מהמם וכישרון וזה.... אז מה את לא סובלת בה?? את מכירה אותה אישית או משו??

giant G

New member
WTF???

אהההה איך לעזאזל הם דומים לנייטוויש? את יודעת מה וגם אם כן אז ללינקין??? איך מה למה? נראה לי שכדאי ששוב תנסי להקשיב לשירים שלהם ותבדקי טוב טוב מי דומה למה ולמה...

SAMAR

New member
חברליצים...

הם נשמעים כמו לינקין!!! תתכחשו לזה עד מחר....וכן קול יפה יש גם לכריסטינה...אז למה לשנוא אותה? כי היא לא מתנהגת כמו אדם הגון...ולמה איימי לי לא משו? כי חלק מלהקה שלא מצליחה למצוא לעצמה קו...היא ללא ספק העתקה לא משו של לינקין! והם מזכירים את נייטויש בזה, שהם כאילו מגניבים, כבדים עם זמרת....לינקין ונייטוויש היו פה לפני....אוונסנס [ככה כותבים?] עושה מוזיקה שמזכירה בצורה מחשידה את שני אלה.... לא נאה לכם? תבלעו זבוב תעשו סלטות בשמיניות, באסה לכם, דעה שלי!!!! יום מעולה לכולם!!!!

מממממ נכון ולא נכון לפי דעתי...

להיות שרון (הסולנית המלכה של ויט'ין) להיות טראיה (נייטוויש= שליטה) ולהיות כריסטינה (לאקונה קויל... לדעת ומהר!) היא לאאאא תוכל להיות!! אבל כל אחד והדרך שלו... ולגבי העתקות... יש כל כך הרבה חילוקי דעות שאני לא יכולה לבסס את הדעה שלי... ואבריל... פופ פופ פופ פופ!!!!! פאאאקקקק!!!! מה קורה איתה?!!?!? מה היא מתחילה לשבור גיטרות בקליפ החדש שלה?!?!?! ועוד להשתגע...!!! אההההה ועוד הוכחה שהיא מעתיקה מאוונסנס... נכון היא עם הכנפיים??? מי הייתה עם כנפיים בקליפ "ברוקן" עם סית'ר...? :) איי רסט מיי קייס!!

למעלה