סולו פסנתר של Faint?

לינקי

New member
סולו פסנתר של Faint?

בתור ילד שניגן בעבר 5 שנים פסנתר, חשבתי ללמוד את השירים של לינקין, אז התחלתי ב-Fשןמא ושמעתי את הסולו-פסנתר שלו וממש אהבתי אותו, אז אם מישהו יוכל להביא לי את התווים אני ישמח. נ.ב לא אכפת לי לקבל כל תווים של שירים אחרים של לינקין, פשוט אני רוצה להתחיל עם Faint. בתודה, עדן.

pookacha1

New member
מפחיד.... ../images/Emo5.gif

כל הציורים שלו אפלים כאלה.. מפחידים.

giant G

New member
וואי ממש אהבתי תציורים שלו יש לו

השקפת עולם ממש מעניינת יש לו בכל מקרה הוא מצייר ממש יפה גם התחלתי טיפלה לשמוע אותו הוא לא כזה גרוע...

loligoth

New member
../images/Emo54.gifבוקר טוב אליהו... :]

הוא מוכר אותם גם.. או מכר.. o_O צייר מדהים... חח וגם בלי הציורים ידענו שהוא מוכשר מאוד :] איש אשכולות :p

עוד נצל"ש צ'ס אומר משו על אבריל

Chester from Linkin Park: Said sarcastically, "Move over guys. Make room for Avril Lavigne, she's a big star. We're only a little rock band."

לא הבנתי מה הוא רוצה...

מה הוא אומר שהיא זמרת טובה???? לדעתי היא בעעעעע סתם פקאצה וואנאבי רוקרית כזאת...

או שהוא ציני כזה...

אולי מרוב שהיא פאקינג וואנאבי צ'סטר אומר שצריך לפנות לה מקום כי היא "ה-פאנק-רוק של היום ושל כל הזמנים" בלבלתי את עצמי...בעעע

tApEt57

New member
פירוש למה שהוא אמר

"זוזו הצידה חבר'ה. תעשו מקום לאבריל , היא כוכבת גדולה. אנחנו בסך הכל להקת רוק קטנה" זה מה שהוא אמר ... ואבריל היא לא סתם וונאבי רוק סטאר היא יותר מזה היא באמת עושה אחלה מוזיקה...

כן ובגלל שהיא ממש טובה

היא מתלבשת כמו איימי לי... ועושה פוזות ואצבע משולשת כל הזמן... ורק בן הזה שהיה מאוונסנס עוזר לה לעשות קליפים כמו של אוונסנס זה רק יצא סתם ככה במקרה?? היא וואנבי כל דבר שהיא אוהבת... ואני יכולה להביא הוכחות שהיא אכןן רואים בבירור שהיא וואנבי כמו איימי

loligoth

New member
../images/Emo54.gif"וואנבי כמ ואיימי"?

התכוונת שגם איימי וואנבי או שהיא וואנבי איימי לי?
- אממ... חח כן.. אבריל וואנבי לגמרי... באלבום הראשון שלה היא הייתה סקייטרית טומבוי מאאגניבה... באלבום השני היא השתדרגה לפוזה של גותית [הפלא ופלא-נשית!] או משהו o_O מה הצעד הבא? מטאליסטית קשוחה?

BrainDaMaGeD

New member
../images/Emo12.gif גם כמו גרין דיי

הקליפ הזה שלה עם ה"ים" הורוד ממש דומה לקליפ של אמריקן אידיוט. בלעכס. היא אפילו שרה אמריקן אידיוט. זוועות.

giant G

New member
תגידי במקרה את בפורום אוונסנס?

חחחחחחחח וגם לי יש דוגמה ואבריל וואנבי של איימי הדסי אפחת לא תשתווה לעולם ליופיה של איימי לי המושלמת!!! אךךךךך הלוואי שהם יבואו לארץ ואני אזכה לראות את יופיה!!!

הייתי../images/Emo4.gif

לא יודעת לא הסתדרתי שם... קיצר ברור שאיימי יפהה יש לה יופי מדהיםם וטבעי!!!

לאאא התכוונתי שאבריל וואנבי איימייי

תראוווו הקליפים שלהם דומיםםםם של אבריבאדיס פול ונובאדיס הום!!! אם לא שמתם לב זה כל כך דומה שאפשר לדעת!!! גם סבתא שלי תדע!! ולפי איך שאבריל החליטה להתלבש

loligoth

New member
../images/Emo54.gif:|:|:||||||

פעם ראשונה שאנ ירואה את התמונות האלו של אבריל... שתלך לחפש חיים.. :/

למעלה