סוכות ב
אנשים

המשימה

אני פותח את ראשי אני מוצא מוח של מישהו אחר אני הולך לנצל את ההזדמנות שקיבלתי אני מסתתר/ נתסר בעוד שאנחנו מדברים מסתיר את פניי בין החלשים חלק אומרים שהיום עוד להגיע אל תוך הטירוף אני עם המשימה אחרי הגבעה בוא לכאן איתי גבוה מעל הערמומי(? אע דאמיט) אני עובר מתחת לקווים/גבולות השחוקים נלכד בתוך זיכרון נשכח/אבוד שיכחה אלימה פקודה חסרת צורה עוד תוליד משהו שאיזה עולם יהיה כאן כדי לתפוס/לחטוף אל תוך הטירוף.. אני נושם מתחת למים זה לא חלום יותר מידיי רחוק כדי להבין מכל הדברים שראיתי

בקשר לבית השני

זה לא יותר מדוייק? גבוה מעל העקלתון אני חוצה מתחת לקווים המוזהרים היטב סבוך בתוך זיכרון נעדר מצאתי הסחת דעת יצרתי את החרב הזאת שתעלה דבר שהעולם כאן בשביל לנצל ??

*בודקת*

i'm underlying hiding my face among the weak זה כאילו אני יורד למחתרת.. מחביא את פניי בין החלשים וזה מסתדר חחח

לא, התכוונתי

איפה שאת אומרת מסתתר אני רץ מכחיש בעוד אנחנו מדברים נדמה לי...*הולכת לשמוע את השיר שוב*

המממ..

high above the serpentine I cross below the well worn lines entangled in a missing memory I violent oversight a fomeless order will give rise to something some new world is here to seize אבל well worn זה כאילו השתמשו בהם הרבה, שחוקים, הגבולות השחוקים או כמו את יודעת, קווי מלחמה כאלה שחוקים מוזהרים היטב זה.. לא יודעת לא ברור כזה, מזתומרת קווים מוזהרים היטב וזה צו/פקודה חסרת צורה תקוממם/תיצור משהו שעולם חדש כאן יתפוס/ יחטוף/לנצל זה בית ממש מסובך.. אני מסכימה עם הגבוה מעל העקלתון והסבוך בתוך זיכרון נעדר ודבר שהעולם כאן בשביל לנצל אז אולי.. זה.. גבוה מעל העקלתון אני עובר מתחת גבולות שחוקים סבוך בזיכרון נעדר אני מראה אלים (?) פקודה חסרת שם שעוד תקום דבר שהעולם כאן כדי לנצל.. נשמע יותר טוב?

צודקת לגבי החלק השני של הבית

לא יודעת למה שמעתי חרב
בשמיעה חוזרת(וחוזרת, וחוזרת) נראה לי זה באמת פקודה חסרת צורה, אבל אין לי מושג מה זה לכל הרוחות אומר... מקבלת בקשר ל"שחוק". משום מה היה נדמה לי שזה WORNED באמת בית קשה... ועוד יש שם מילים שיש להן כמה פירושים....

בדיוק

זה כל כך מאתגר לתרגם את הדסק הראשון כי יש בו מילים שנורא קשה לתרגם אותם, או צירופים של מילים.. ולכי תתני את הפירוש הכי טוב כאילו.. הדיסק השני היה בסדר, פחות מסובך... אבל הראשון.. משום מהאני חושבת שאם אני איי פעם אלך להופעהשוב אני אתן להם מכות

סוף ההתחלה

זה הסוף כאן היום אבל אני אבנה התחלה חדשה אקח קצת זמן,אמצא מקום ואתחיל דת משלי כמו שהיום נפרד מהלילה הנה אנו כאן מחפשים סימן תראה את בני האדם מתרבים תראה איך הם מרפים מהמעגל תראה את חבריך רצים ומתחבאים עזור להם ליפול חזרה אל תוך המחזור/מעגל/תקופה הנה אנו כאן מחפשים ראית מה תקבל אם תיקח מה שתיקח הסתכל בעין המבחן זה הכל בגלל עכשיו יש הרגשה שאני מקבל כשאני מסתכל אל השמאל אבל אף פעם לא צריך לאמר זאת התחילו לחפש סימן אתה יכול להרגיש את זה? הדברים משתנים אתה יכול לראות את זה? תראה איך העולמות מתמזגים אתה יכול להרגיש את זה? אתה יכול לראות את זה? תראה איך העולמות מתמזגים.. אל תוך עצמם מתמזגים.. אל תמוך עצמם זמן אחר מקום אחר איזשהו מירוץ בו זמני / בו עידני ראית מה תקבל..

93 מיליון מיילים

איפה גנך גודל? ספר לי את סודותיך זמן אחר, מקום אחר היכן כל הקדושים? מוכרים את הסודות לשמש ברוכים הבאים על היקום עבור את הגבול הגדר מחדש אבד את דעתך בו וזחול פנימה היי היי מה יש לך? זה לא משנה לי כי אני לא רוצה את זה אני לא היחיד המאוחד המחולק בתוך זה ואז תצא (מה לעזאזל?! לא הצלחתי לפרש את זה.. among and then deny) עכשיו האם תואיל בטובך להגיע להעיקר? זה כמו שיר אחר יפה אבל תמיד יש משהו לא נכון תראה לי מן סימן עתיק סודי עבור את הגבול.. היי היי.. אתה רואה? זה בעיניך בוא ושבור אותי.. בוא ושבור אותי.. היי היי..

בקשר למשפט שלא הצלחת לפרש

אני פירשתי את זה ככה: הפילוג המאוחד בין ואז הכחשה ואני זוכרת שהיה לי פירוש לזה, ממש ניתחתי את זה והגעתי למסקנה שזה גאוני ועכשיו אני לא מצליחה להיזכר למה

זה לא אמור להיות ההיפך?

the unified divide רגע את צודקת זה הפילוג המאוחד. בין ואז הכחשה? גם אני חשבתי על זה אבל זה פשוט.. פשוט.. מוזר לי מידיי אולי זה משהו שקשור לפילוג מהאוחד.. שהיא בינינו ואז הוא מתכחש או מסרב.. אע. *אני.הולכת.ג'ארד.לרצוח*

אני זוכרת שפירשתי את זה לפי האנגלית

בוא נראה... חברה או דעה כלשהי, שמאוחדת בפילוג שלה. משהו שהוא יוצא דופן, ויש הרבה כאלו. וכל היוצאי דופן התאחדו. (משום מה זה מזכיר לי את מלאך שחור, אם את מכירה את הסדרה, כשכל הפריקים שכלכך שונים אחד מהשני התאחדו) והם נמצאים בין ה"נורמלי" והנורמטיבי, אבל קיומם מוכחש. נראה לך הגיוני? צריך לחשוב על זה עוד, אני חושבת שיש פה עוד הרבה מה לפתח.

אולי זה בעצם אומר כאן לא כאן

כזה.. את יודעת.. שהוא כן ואז מתכחש.. כלומר שהוא כאן לא כאן, פעם כן ופעם לא.. או חצי חצי..

its only ma

New member
טעויות קטנות...

*ספר לי את הסודות שאתה יודע **ו... זה לא משנה לי כי אני לא רוצה אותם [לא את זה P: ] לא שזה כזה חשוב אבל סתם.....P: ותמיד יש את מורפיקס... אני לא הצלחתי לחבר בין המשפט כי אני לא כל כך חכמה... אבל... among -- בְּקֶרֶב, בֵּין וdeny-- זה הכחיש אין לי מושג איך לחבר תמשפט, והפילוג המאוחד...אז...אמ...אין לי מושג!!!אעעאעאעאעא!!!

שנת אפס

תהיה גיבור הרוג את האגו שלך זה לא משנה הכל רק ערימת שקרים בנה בסיס חדש גנוב פנים חדשות זה לא משנה, זה הכל כדי להצילך לעולם לא נעלם לעולם לא נעלם אני עוד אעמוד על אדמה שלי אני עוד אקרע את עצמי לא העלם שנת אפס עוד גיבור נוסף האם מישהו חי כאן מעבר לגבול? קנה פנים חדשות תתחיל גזע חדש זה לא משנה זה הכל כדי להציל את הגורל שלך הכל כדי להציל אותך הכל כדי להציל את גורלך הכל כדי להציל אותך לעולם לא נעלם לעולם לא נעלם אני עוד אעמוד על אדמה שלי...

זה לא אעמוד על האדמה שלי

אלא אעמוד על שלי, מבחינה של להתעקש על משהו שלי...

למעלה