סוכות ב
אנשים

וואי זה לא בדיוק השרשור לכתוב את זה

אבל השורות האלו... ההבטחות שלך הן כמו שקרים הכנות שלך כמו גב שמסתיר סכין הן כל כך חזקות! כל כך מזכירות לי אירועים שקרו לי...אנשים שפגשתי. הן מסמלות בשבילי המון. יא אני מזה לא קשורה...סתם רציתי לשתף

אני חושבת שזה מאוד קשור

כשישבתי ותירגמתי את השירים.. אפילו שידעתי כאילו מה כל אחד ואחד מהם אומר זה חזק כשאת אשכרה יושבת וכותבת את הכל.. ופתאום דברים מתסדרים לך ואת מבינה כמה שזה מסובך.. או כמה שהשורה הזאת נכונה בשבילך וכו' וכ'

שקר יפה או ABL

אתה שוכב ער במיטתך בלילה וחושב על חייך האם אתה רוצה להיות שונה? נסה להתנתק/ לעזוב את מהאמת מקרבות צעירותך כיוון שזהו רק משחק זה שקר יפה הכשחה כה יפה זהו שקר יפה להאמין בו כל כך יפה כל כך יפה זה הופך אותי זה הזמן לשכוח מעברך לשטוף את הדברים האחרונים שקרו התחבא מאחורי פרצוף אטום אל תשאל או תגיד דבר כיוון שזהו רק משחק זה שקר יפה.. כולם מסתכלים עליי ואני מסתובב במעגלים, מותק ההתייאשות השקטה מתגברת אני חייב לזכור שזהו רק משחק שקר, זהו שקר יפה זהו שקר יפה...

its only ma

New member
זה לא הכחשה כה יפה.

זה: it's a perfect denial זה הכחשה מושלמת...[אם זה ממש עקרוני...] אוח! המילים של השיר הזה כל כך יפות!

ההרג/ הרצח THE KILL

מה אם רציתי לברוח (נראה לי.. חחח.. או לשבור..) לצחוק את הכל ישר מול פניך מה תעשה? מה אם אפול לריצפה לא אוכל לסבול זאת יותר מה תעשה? בו ושבור אותי (או תכניע אותי..) קבור אותי קבור אותי אני סיימתי איתך מה אם רציתי להלחם להתחנן על שארית חיי מה תעשה? אמרת שאתה רוצה יותר אז למה אתה מחכה? אני לא בורח ממך בוא שבור אותי.. ניסיתי להיות מישהו אחר אבל דבר לא השתנה אני יודע עכשיו שזהו מי שאני באמת בפנים סוף כל סוף מצאתי את עצמי נלחם להזדמנות אני יודע עכשיו זה מי שאני באמת או אוו בוא שבור אותי..

its only ma

New member
שחכת תפזמון בפעם השניה....

בפעם הראשונה זה "חצי" ובפעם השניה שיש תפזמון אז יש גם תקטע הזה: Look in my eyes You're killing me, killing me All I wanted was you ----- תסתכל בעיניים שלי אתה הורג אותי, הורג אותי כל מה שרציתי היה אתה\או את...!?

האם זה היה חלום? WIAD

ההגנות שלך היו גבוהות חומותיך עמוק בתוכך כן אני אדיוט אנוכי אבל לפחות אני לא בודד הכוונות שלי לעולם לא השתנו מה שרציתי לא התשנה ואני יודע מה עליי לעשות עליי להצית את עצמי באש (?) האם זה היה חלום? האם זה היה חלום? האם זהו השריד היחידי שמוכיח זאת תמונה שלי ושלך את בבואתך מחקתי כמו אלפי ימים עברו שרופים האמיני לי שכשאני אומר שלום לעולם זה לתמיד האם זה היה חלום?.. האם זה היה חלום? האם זה היה חלום? האם זהו השריד היחיד שמוכיח זאת תמונה שלך ושלי תמונה שלך ושלי תמונה שלך ושלי מאוהבים..

הפנטזיה THE FANTASY

בחושך זה לעולם לא פחות מסוכן גם עם זר אל תפחד כל פעם שאני חושב לשנות זאת (לשנות זאת) אני משתגע (משתגע) כן!כן!כן! האם אתה חי? מת? מדמם? בשביל הפנטזיה המוחך לעינייך האם אתה רואה? זאת הפנטזיה אולי הלילה נוכל לשכוח מהכל זה יכול להיות ממש כמו גן עדן אני מכונה לא חי יותר רק קליפת החלומות שלי כן!כן!כן! האם אתה חי?.. תגיד לי! תגיד לי! תגיד לי שאתה מאמין תגיד זאת תגיד זאת לי!! האם אתה חי? מת? מדמם? בשביל הפנטזיה אוטומטית, אני מדמיין אני מאמין האם את חי... תגיד זאת תגיד זאת תגיד שאתה מאמין תגיד זאת תגיד זאת לי תגיד זאת תגיד זאת תגיד שאתה מאמין תגיד זאת לי אני מאמין, אני מאמין,אני מאמין

מושיע/ מציל ../images/Emo6.gif או SAVIOR

עד שתתרסק, עד שתשרף עד שתשקר, עד שתלמד עד שתראה איך תאמין? עד שתלחם, עד שתיפול עד הסוף של כל הדברים כולם עד שתמות, עד שתחייה אל תציל אותי, אל תציל אותי כי לי לא איכפת אל תציל אותי אל תציל אותי כי לי לא איכפת עד שתיתן, עד שתשתמש עד שתאבד (או הפסדת), עד שתפסיד עד שראית איך תאמין? עד שחיית אלפי פעמים עד שראית את הצד השני זאת ההזדמנות שלי, זה ההזדמנות שלי אל תציל אותי אל תציל אותי כי לי לא איכפת אתה יכול לשמור זאת לעצמך עד שהאמת תהפוך לשקר את שתשתנה, עד שתכחיש עד שתאמין זאת ההזדמנות שלי, זאת ההזדמנות שלי אני אקח אותה עכשיו כי אני יכולה זאת ההזדמנות שלי אני רוצה הכל אל תציל אותי אל תציל אותי כי לי לא איכפת אתה יכול לשמור זאת ללעצמך תציל אותי תציל אותי תציל אותי לי לא איכפת

מאתמול FROM YESTERDAY

הוא זר לחלקם ופלא לאף אחד לעולם לא ישבע, לא ישבע מהאחד בשביל הון הוא יפסיק אבל זה קשה להודות היכן זה נגמר ומתחיל על פניו היא מפת העולם מפת העולם על פניו היא מפת העולם מפת העולם מאתמול זה בא, מאתמול הפחד! מאתמול זה קורא לו אבל הוא לא רוצה לקרוא את המסר כאן על הר הוא יושב לא עשוי מזהב אלא חרא (
) דרך האדם הוא לומד, רואה את החיים שהפך ממועצה של אחד, הוא יחליט מתי יסיים עם החפים משפע על פניו היא מפת העולם מפת העולם על פניו היא מפת העולם מפת העולם מאתמול..

הסיפור The story

אני חשבתי על כל מה שרציתי להיות אני חשבתי על כל דבר עליי, עלייך ועליי זהו הסיפור של חיי/ הסיפור שלי אלו השקרים שיצרתי זהו סיפור חיי אלו השקרים שיצרתי אני באמצע כלום אבל כאן אני רוצה להיות למה כאשר אני בתחתית אני סוף כל סוף מתחיל להאמין זהו סיפור חיי.. אני נשבע לאלוהים שאמצא את עצמי בסוף אני נשבע לאלוהים שאמצא את עצמי בסוף בסוף.. בסוף.. בסוף.. בסוף.. זהו סיפור חיי..

להתפתח מחדש/להתהפך R-evolve

*חחח הבנתם את משחק המילים?
היום החלה מהפכה אצלי בפנים ההגנה האולטימטיבית זה להעמיד פנים להסתובב סביב עצמך כמו כל אדם אחר רגיל, האופציה השנייה היחידה היא לשכוח האם זה מרגיש כאילו לעולם לא היינו בחיים? האם זה נראה כאילו זה רק התחיל? כדי למצוא את עצמך רק תסתכל בתוך הריסות עברך כדי לאבד כל שעלייך לעשות הוא לשקר המדיניות קבועה עכשיו ולעולם לא נשוב אחור זה הזמן לפעולה, זה הזמין לפעול זה הזמן לפעולה, זה הזמן לפעול האם זה מרגיש כאילו להעולם לא היינו חיים? האם זה נראה כאילו זה רק התחיל? האם זה מרגיש כאילו לעולם לא היינו בין החיים בפנים? האם זה נראה כאילו זה רק התחיל? ההתפחות קרבה, המהפכה החלה, ההתפתחות קרבה, המהפכה יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מיתוס מודרני

האם יצרנו מיתוס מודרני? האם המצאנו/ דמיינו חצי מזה? מה שקרה אז, מחשבה לעכשיו תציל את עצמך, תציל את עצמך הסוד התגלה, הסוד התגלה כדי לקנות את אמת ולמקור שקר הטעות האחרונה האחרונה לפני מותך אז אל תשכח לנשום הלילה הלילה הוא האחרון, אז תגיד שלום/להתראות הסוד התגלה הסוד התגלה להתראות/שלום להתראות להתראות חח לא ידעתי אם לכתוב להתראות או שלום.. אותה משמעות קיצר

קרב של אחד

נסה להפסיק אותי נסה להציל אותי אני רוצה ליפול נסה למחוץ אותי קח אותי, למד אותי אני רוצה ליפול

קפריקון /מזל גדי ../images/Emo6.gif קפריקורן עדיף

אז אני רץ, מתחבא ומתיש את עצמי מתחיל מחדש עם שם חדש ועיניים שרואות אל תוך הנצח (או אל תוך הלא נודע) אני עוד העלם אמרתי זאת פעם ואומר זאת שוב אני רוצה שהודעתי תהיה ברורה אראה לך את הדרך את הדרך שבה אני הולך אז אני רץ.. כמעט הייתי שם, במרחק של רגע מלהפוך ללא ברור האם אי פעם הרגשת שאתה נעדר אראה לך את הדרך הדרך שבא אני הולך אז אני רץ מתחיל שוב עם שם חדש עם שם חדש אז אני רץ..

למעלה