סוכות ב
אנשים

יותר טוב ../images/Emo122.gif

בשלב מסויים בתרגום של כל זה פשוט לא יכולתי יותר. אני פשוט אשנה אחר כך.

כשיהיה לי זמן

אני אעבור על התרגומים. סך הכל עשית עבודה באמת ממש טובה, פשוט יש מקרים קטנים כאלו כמו ביטויים למשל, שפשוט לא הכרת או לא קישרת למשמעות הנכונה. כל הכבוד
אגב, לפני כמה זמן שהיית בחו"ל נפתח כאן שרשור תרגומים, ותרגמתי שם די הרבה שירים. אם תרצי אני אמצא את זה ותוכלי להשתמש בזה.

נהדר ../images/Emo9.gif

אז את פשוט יכולה לשפר את מה שנראה לך, כי היו דברים שבאמת פשוט דפקתי את הראש בקיר כי לא הבנתי מה לעזאזל.. ואז פשוט לאגד את בקובץ וורד אחד גדול או 2 גדולים.. כרגע אני מקבלת מחברה את הליריקס הנכונים באמת באמת, ככה שאם יהיו טעויות אני אשנה.. אני גם אעבוד על זה קצת עוד מעט אחר כך ואשפר את זה גם..

אוקיי ממה שהספקתי לקרוא

התרגומים שלנו לא כ-א-ל-ה שונים. זה יותר ניסוחים קצת שונים. אבל מה שאני כן יכולה לעשות זה איכשהו לאגד את הכל.. אם זה בסדר מבחינתך.. ויש שם כאילו.. כמה דברים שאני לא מסכימה איתם.. אבל על זה כדי שנדבר כזה בפרוטרוט בינינו כשיהיה לך זמן

נכון, סך הכל כל מה שכתבת בסדר גמור

אמרתי גם, זה דברים ממש קטנים שלא היו מדוייקים לחלוטין, כמו הסטנד מיי גראונד. את יכולה לעשות עם זה מה שאת רוצה, זה יהיה נחמד אם יהיה קובץ אחד בלי כל המסביב, תרגום נטו. אם את רוצה להעיר על משהו, את יכולה בפורום, או במסר, איך שנוח לך. כל פעם שיהיה לי קצת זמן אני אכנס לכאן ואענה.

זהו סיימתי ../images/Emo122.gif

חשוב לי להגיד שאת כל המילים לקחתי מA modern myth אם התברר שאחד מהליריקס לא נכונים אני תמיד יכולה לשנות פה ושם.. אני מ-ו-ת-ש-ת

LoveYourHate

New member
את מרשה לי לסגוד לך?

*סוגדת!!!!!!!* אין שני שלי אתמלכה
סחתיין על ההשקעה

זה כי אין לי חיים חחח ../images/Emo11.gif

אם את רוצה לסגוד לילדה חסרת חיים את מוזמנת

its only ma

New member
מצטרפת!!!!!

קולה כבוד! |כפיים| ישר כוחחח!!! איך יש לך כוח לעשות את זה?!?! X_X עדיין...כל הכבוד...D:

למעלה