סודות ב-
אנשים

סודות ב-../images/Emo43.gif אנשים

תחרות "מכתב פרידה מהמורה שלי" יוצאת לדרך
"בזכותך אני יודע שאצליח" או שמא "הרסת לי את החיים!"? מה הייתם אומרים למורה שלכם אם יכולתם? פורום שמיניסטים מזמין אתכם, רגע לפני סיום הלימודים, לקחת פסק זמן מהבגרויות, הציונים וחגיגות סיום השנה, ולחשוב לרגע על המורה שלכם ומה הייתם רוצים להגיד לו. מכתב הפרידה המרגש ביותר למורה יזכה את כותבו בפרס מדליק! הכנסו כבר עכשיו לפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewMsg.asp?forum=463&msgid=100223560
מפעל הפיס ותפוז
אנשים מחלקים לכם ספרים!
מחר בערב ייערך טקס חלוקת פרס ספיר, ומפעל הפיס ותפוז
אנשים
נותנים לכם הזדמנות אחרונה להצביע ולבחור מי לדעתכם יהיה הזוכה בפרס היוקרתי מבין חמשת המועמדים. 15 העונים נכונה הראשונים יזכו בחבילת שי בשווי 400 ₪ הכוללת את חמשת הספרים המועמדים לפרס! 25 העונים נכונה הבאים יזכו בספר אחד מבין הספרים המועמדים. אז למה אתם מחכים? מהרו והצביעו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=276&msgid=100059355
אז מה הסוד הכי כמוס ומסעיר שלכם? ב-22.06.07 תיערך הקרנה חגיגית לסרט הסודות ולגולשים יחולקו חמישים כרטיסים זוגיים. מה צריך לעשות? רק לספר לנו מה הסוד הכי מסעיר שלכם... הכנסו עכשיו לשרשור התחרות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1777&msgid=100217915
אירועי שבוע הספר והמלצות בואו להמליץ לנו על ספרי קריאה טובים, אירועים והנחות בשבוע הספר ותרמו את הספרים הישנים שלכם למען אוכלוסיה נזקקת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=100273150
זוכרים את מאיר אריאל ב-2.07.07 יתקיים ערב לזכרו של מאיר אריאל. פרטים נוספים בקישור המצורף: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1047&msgid=100223223
אוהבים לבשל?
לרגל חודש האלכוהול תחרות מתכונים נושאת פרסים בערוץ האוכל: http://www.tapuz.co.il/food/ArtInfo.asp?CID=212&SID=104&InfoID=1831

YugiBoy

New member
../images/Emo41.gif תקשיבו חברה - אנחנו לא נישאר חייבים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תשמעו... אני יודע שזה לא מזיז לכם... אבל כל פעם שהם עושים את זה, בריטני מאבדת עוד איזה 50 אנשים שעוד חשבו עליה משהו סביר... זה לא בסדר! עכשיו, כל אחד שולח לוואלה 2 - 3 מכתבי תלונה, כל פעם בנוסך קצת אחר, וכל פעם מדוא"ל שונה.... תתלוננו על זה שהם מכפישים את שמה לטובת הרייטינג של האתר... אבל אל תקללו או משהו כדי שהם יתיחסו אליכם ברצינות.... משתמשים - תציפו את המערכת!! אני מצרף קישור

Invisible Boy

New member
רק אם הייתה אפשרות לתבוע אותם או משהו

מילא אם הם היו עושים את זה לכולם, אבל הם עושים את זה רק לבריטני וזה מגעיל. אי אפשר להתלוננן למישהו ? או לעשות עצומה לזה ?

YugiBoy

New member
תיקנתי, תודה.... ועוד משהו

אי אפשר לתבוע אותם כי הם מעתיקים מאתרים אחרים... ואנחנו לא יכולים לתבוע בשם בריטני... כי אם יכלת לתבוע בשם כל אחד אחר היית יכול לעשות מלא כסף על חשבון אחרים.... חכה עוד כמה דקות אני מרים אתר מחאה

Invisible Boy

New member
אחלה../images/Emo9.gif

אם הם היו יורדים על בריטני פעם ב... כמו נענע או MSN, שבפעם בב............. הייתי שותק. כי לפחות הם יודעים להחמיא גם. אבל וואלה מגזינים בירידות שלהם, וגם אף פעם לא מחמיאים לה. זה מה שמגעיל.

tali44

New member
אווחחחח../images/Emo122.gif

כתבתי משהוא די ארוך ובטעות יצאתי מזה, זה נעלם לי לא יודעת איך (אחותי הסיחה את דעתי
אני עובדת על משו חדש...

tali44

New member
הנה, זה מה ששלחתי../images/Emo26.gif

ואווווו אני עכשיו קולטת שחפרתיייייי יש שם כתב קטן ולא שמים לב, הזמן עובר ביעף.... פייי (מקווה שלא כתבתי שטויות
) לוואלה שלום, אני פונה אליכם בנוגע לכתבות המעליבות, העלילות וההשמצות של הזמרת "בריטני ספירס". הדבר פוגע בה בצורה מסויימת ומביא ליותר אנשים לשנוא אותה כי אתם רוצים רייטינג. נכון שהיא לא קוראת את הכתבות הללו ואת הכתבות עליה במקסיקו, צרפת, אנטבה, יפן וגם בארה"ב. אבל היא לא טיפשה כל כך כמו שאנשים נוטים לחשוב והיא מודעת לכל זה. (בכלליות) ובעקיפין הדבר פוגע בה, אבל תמיד כיף לדבר ולרכל על מישהוא שממילא לא ידע שריכלתי עליו ואני שונאת אותו כל עוד נפשי בי, סתם כי הוא עשה כמה טעויות (שכפי שידוע לי בני אדם טועים) ויודעים מה, מותר לה לשתות. כי בינינו אתם, חברי וואלה לא הולכים למסיבות לפעמים ושותים קצת אלכוהול? אז מה הסיבה שלבריטני אסור? ושהיא יצאה בלי תחתונים, ביניינו, אם הצלם לא היה מתכופף ב'פוקס' ורואה שאין לה תחתונים היו תמונות? וביינינו, אין בנות שעושות קרחת? וכאילו שזה סמים או שהיא רצחה מישהוא, השיער גודל, ממתי איכפת לאנשים מה אישה עושה עם השיער שלה? ושהיא הצטלמה 'בעירום' לשער מזאזין, וכריסטינה, אבריל וכל שם של מפורסם אחר, לא הצטלמו ככה? ובקשר לעישון... ראיתם מפורסם א-ח-ד שלא מעשן? ובכלל, אתם לא מעשנים? הבוס שלכם לא מעשן? אחיכם לא מעשן? ויש טוענים שאולי היא הייתה על סמים קלים... ח'ברה, אני מעריצה של ג'וני דפ ומי עשה מסיבת סמים בחדר במלון? אבל עכשיו הוא התבגר והוא אבא מקסים עם ילדים ואישה, הוא עבר את התקופה הרעה שיש לכל מפורסם. אבל שבריטני בתקופה רעה כולם צריכים לשנוא אותה כי זה כיף? גם לי היה בעבר מאד כיף לקרוא דברים רעים על פריז הילטון, סתם כי התחשק לי וכתבו עליה דברים רעים. ותמיד כיף להאשים מישהוא, אבל הבנתי שהיא לא עשתה לי כלום אז להמ לי לשנוא אותה? (ולא, לא התחלתי לחבב אותה כשהיא התחברה עם בריטני אלא אם כן דווקא להפך, רק שאחר כך הבנתי - אחרי שהיא ניתקה את הקשר עם בריטני- שאין לי סיבה לצחוק עליה, לתעב אותה, לשנוא אותה ולרצות בשבילה את כל הרע שבעולם.) ואתם שונאים את בריטני יותר מכל מפורסם אחר ומילא, אם היא הייתה אנטישמית, אבל היא ענדה מספר פעמים שרשרת של מגן דוד (כמה ימים ולא פעם אח מסכנה), יש לה קעקוע בעורף בעברית, היא יצאה עם כמה ישראליים ועובדת עם כמה. ואני משערת לעצמי שכתבתם שהיא מנסה להתחנף ליהודים, אולי למעריצים האחורנים שנשארו לה (?) אין לי מושג אם כתבתם דבר כזה אבל ביינינו, זה הרושם שנתבע בי ובעוד הרבה אחרים. (ואתם יודעים שיש לי ביסוסים לרושם הזה) רגע, אבל אם היא תבוא לישראל תמשיכו במסורת הזו? או שתכתבו כמה חמודה ומצחיקה היא - "הבייב באה לישראל" , "היט אס בייבי ואן מור טיים" או כתבה מפרגנת אחרת... הרי זה ימשוך רייטינג, כי הרבה ילכו להופעה שלה... אתם יודעים בדרך כלל 99 אחוז מהכרטיסים שלה נמכרים בהופעות. או שלא, כי הם קראו עליה כתבות בוואלה. (?) אני יודעת... זכותם של אנשים להביע את דעותיהם וזכותם להאמין לכתבות אם הם רוצים או לא ואתם לא הכרחתם אותם לקרוא ולהאמין, זו בעייה שלהם. טוב, אז לילה טוב. (לא התכוונתי לפגוע במערכת או באנשים כאן, טוב, סה"כ גם אתם לא מתכוונים לפגוע בבריטני.) בכל מקרה,תישנו על זה.

0verpr0tected

New member
אני בדיוק הרגע שלחתי...

שלחתי תלונה מאוד ארוכה!! ועם זה לא יעזור אני ישלח עוד 1000000 פעמים אני לא יתייאש עד שהם לא יפסיקו!

SuperShiro

New member
עד שוואלה יענו לי [אם בכלל../images/Emo3.gif] השרשור הזה

כבר לא יקפוץ.

למעלה