סוג של סקר

dor307

New member
הזכרת לי את קליס

אני קונה בעניים עצומותכל מה שהיא מוציאה,גם דידו. ואם יש לי כסף ואני לא מוצא כלום אז אלבום של REM או בק אני אקנה מהר

m i c k e y 15

New member
בעיניים עצומות ללא כל ספק

אני אקנה את: מקפליי- כל שלושת הדיסקים שיצאו עד עכשיו פוב- From Under The Cork Tree בלינק 182- Take Off Your Pants & Jackets Enema of the State רד הוט צ'ילי פפרז - קליפורנקיישן ג'סי מקרטני-החדש right where you want me והישן חח הילארי דאף -most wanted והחדש אבריל לווין -Let Go , Under My Skin בריטני ספירס- את הראשון כבר יש לי, והייתי רוצה את השלישי שלה מייקל ג'קסון יילוקארד גרין דיי פו פייטרס כאלה שאני רוצה לשמוע קודם לכן: ריאהנה -עדיין לא שמעתי את כל החדש קלי קלארקסון החדש של אבריל סיארה ביונסה כריס בראון בנייה ווסט אני אוהבת את הקצב וזה שוגבייבס פרגי ג'סטין נלי ג'ניפר לופז מריה קארי לינקין פארק אני מניחה שזהו ח אני לא יכולה לחשוב יותר. XD

ערן1987

New member
אממ..

בעיניים עצומות אקנה דברים של אלאניס מוריסט, אני חושב שהיא היחידה שאני יכול להגיד את זה עליה (למרות האהבה הגדולה שלי לביורק ופיונה אפל, לא יודע אם אקנה כ-ל דבר שלהן) לגבי החלק השני, אני מאמין שזה כולל את מדונה,פיונה אפל,ביורק,הצ'ילי פפרז,רובי,קנייה ווסט,ג'ול,אוונסנס,אלישיה קיז(אני מאוהב בשיר החדש שלה!),אבריל,הביטלס,קלי קלארקסון,מארון 5,לינקין פארק,נלי פורטדו(קניתי בתקופתם את ה-2 הראשונים שלה ואת ה-3 קיבלתי),היהודים,הקילרז,קליס ועוד המון המון המון אמנים שאני אוהב

Mrs Brightside

New member
אוקיי סבבה.

תכתבו כאן שמות של אמנים שתקנו את הדיסקים שלהם "בעיניים עצומות" מארון 5 הם היחידים שטועמים את ההגדרה הזאתי. , וכאלה שאתם אוהבים אבל לא תמיד אוהבים כל דבר שהם עושים, ותצטרכו להתרשם קודם ולשמוע מה יש להם להציע לפני שתקנו דיסק שלהם. אוונסנס, אין על האלבום בכורה
. קילרז,שנורא אכזבו אותי באלבום השני,ושמעתי שיוצא אלבום נוסף בקרוב,אני לא אמהר לקנות אותו
. אבריל. גווןן. שהאלבום בכורה שלה גם מצוין. אלאניס מוריסט. ועוד מלא בתחום העברי (אבל אני לא רואה צורך לפרט כאן).

ערן1987

New member
לגבי הקילרז

זה לא בדיוק אוסף, זה יותר שירים שלא נכנסו ל-2 האלבומים שלהם וגם b-sides מסינגלים שלהם

עונה../images/Emo3.gif

אמנים שאין אלבום שלהם שאני לא קונה: סלין דיון - מגיל קטן
מדונה פיית' היל - אחותי חולה עליה, אני פחות... אבל יש לנו את כל האלבומים שלה, ואני גם אוהב לשמוע אותה
בריטני ספירס נלי פורטדו ווית'ין טמפטיישן מלאני סי סופי אליס בקסטור
אמנים שאני צריך להתרשם לפני שאני קונה אלבום שלהם:
כריסטינה אגילרה - חולה על הקול שלה, היא מהממת
קלי קלארקסון ספטמבר סיארה אבריל לאבין זהו, בגדול

mc lyte

New member
עונה...../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif

תכתבו כאן שמות של אמנים שתקנו את הדיסקים שלהם "בעיניים עצומות" מאריה קארי אלישיה קיז וויטני יוסטון Mary J. Blige מייקל ג'קסון כאלה שאתם אוהבים אבל לא תמיד אוהבים כל דבר שהם עושים, ותצטרכו להתרשם קודם ולשמוע מה יש להם להציע כריסטינה אגילרה - זמרת מעולה ביונסה ריאהנה Ciara מדונה ג'נט ג'קסון

ofirshai

New member
../images/Emo69.gif

אומנים שהייתי קונה אלבומים שלהם בעיינים עצומות: מדונה שוגביבז גארבג' נו דאוט אלאניס מוריסט (זה מה שכרגע עולה לי בראש) אומנים שהייתי שומע קודם ואז קונה: אנני לנוקס דפש מוד אול סיינטס טורי אימוס (את האחרון שלה קניתי בלי ששמעתי את רובו אבל למשל את 2 האלבומים אני אעביר עליהם שמיעה קודם) ביורק קיילי מינוג מארון 5 מיוז שריל קרואו כריסטינה אגילרה דיידו

|בלוןכ| my choices

בעיניים עצומות: spin doctors oasis coldplay guns n roses linkin park depeche mode rhcp no doubt evanescence fort minor garbage הייתי שומע לפני ואז אולי...: sugababes gwen stefani tokio hotel metalica the pixies white stripes kylie minogue alanis morissete

אני אתבע את האתר!!!!

בגלל הסמיילי הדפוק הזה "|בלוןכ|" נהרס לי לגמרי הנושא של ההודעה!!!! אני דורש פיצוי כספי בסך לפחות 20 תפוזים או שובר הנחה לארומה !!

Shexy Peanut

New member
אניאניאני

על בליינד? נירוונה. דא! אבל לא ת'אוספים.. אולי גם המונקיז.. או הפו פייטרז... או הפפרז.. ומשמיעה.. כל השאר D:

למעלה