סוג של סקר

החדש של בריטני

לא שמעתי עדין את השירים כי אני מחכה לאלבום המלא אבל בחיים לא ראיתי מישהי אם כול כך פוטנציאל להיות משהו ענקי...הרבה שונאים שמוכנים להרוג אותה ותומכים שמוכנים למות בשבילה אבל היא לא שמה על שניהם ועל אף אחד זין. כיאלו לא אכפת לה מכלום, לא מהקריירה לא המעריצים, איזו ילדה בורה ומרדנית. שתיכשל...מוציאה את כול התומכים שלה כמטומטמים כול פעם מחדש ונותנת בידור טוב לשונאים שלה... ממש הפכה להיות מייקל ג'קסון הנשי
חוץ מזה... להיתרשם קודם: אבריל - היא עדין מצטיירת כ 'כוכבת ילדים' בשבילי אבל היא רק מתקדמת למעלה ג'נט - האחרונים היו מאכזבים מאוד בעיניים עצומות: מדונה - השם אומר הכול לא איכזבה אותי אף פעם ביורק - אין מה לומר חוץ מ גאוני זהו...

xtina 4 ever

New member
שששששש!../images/Emo210.gif

בפורום הזה לא מביעים דעות שליליות על בריטני!
אבל בתכלס? אף אחד לא יכול לדעת ממה אכפת לה וממה לא. 0ס

DAN1EL

New member
לא יודע אם מייקל ג'קסון הנשי..../images/Emo97.gif

אבל היא בהחלט חווה עכשיו את הבלאקלאש הכי גדול שהיה מאז מייקל ג'קסון. והיא לוקחת את התואר הזה דווקא מג'נט ג'קסון... יש עליה כתבה מזעזעת השבוע ב"סופשבוע" של מעריב, בעמוד האחרון. זה היה אפילו בוטה מדי בשבילי

West Doll

New member
טוב...

אמנים שאת הדיסק שלהם אני אקנה "בעיניים עצומות":
ג'ניפר לופז - כי אותה אני הכי אוהבת משנת 2000 אז אני חייבת
כריסטינה אגילרה - כי אני כבר רגילה לקנות את האלבומים שלה.
סיארה - אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלה.
אוונסנס - להקה שאני מאוד מעריכה.
ניקול שרזינגר/הפוסיקאט דולז - אני אוהבת אותן ואת ניקול בעיקר
Chamillionaire - אני ממש אוהבת את הקצב שלו.
אלישיה קיז - יש לי את כל האלבומים שלה, אני מאוד מעריכה אותה.
קרי אנדרווד - אני אוהבת את המוזיקה שלה. אמנים שאת הדיסק שלהם אני אקנה אחרי שמיעה:
Cherish - אני ארצה קודם לוודאות שאני אוהבת יותר מחצי אלבום
אבריל לאבין - למרות שיש לי את שני האלבומים הראשונים שלה, לא אהבתי בכלל את האלבום האחרון ולכן אני חושבת שלעתיד אני אצטרך להקשיב לאלבום לפני שאני קונה אותו.
קלי קלרקסון - גם יש לי את שני האלבומים הראשונים של קלי אבל את האחרון לא ממש אהבתי אז לעתיד אצטרך להקשיב לפני שאקנה אלבום שלה.
פרגי - יש לי את האלבום הראשון שלה אבל קיבלתי אותו במתנה, אם האלבום[ים] שלה יהיה טוב אולי אני אקנה.
ריהאנה - את שני האלבומים הראשונים שלה בכלל לא אהבתי, רק את האחרון. אז אם היא תמשיך להוציא אלבומים כמו האחרון אולי אני אקנה אבל אם הם יהיו כמו הראשונים אין מצב.
מארון 5 - את האלבום האחרון שלהם אהבתי יותר מהראשון
לינקין פארק - אני אוהבת את המוזיקה שלהם אבל לא את כל האלבומים.
Ne-Yo - יש לי את האלבום האחרון שלו, מהראשון התלהבתי בהתחלה אבל בסוף לא קניתי...
מיסי אליוט - למרות שבטח אני אקנה את האלבום אחרי איזה שמיעה אחת, אבל לא בעיניים עצומות. ויש עוד, אבל אין לי כוח עוד לחפור

dor307

New member
NO ONE NOO ONE(מאת אלישה קיז)

אני רוצה להגיד מדונה אבל אין מצב שאני מתאפק שהאלבום דולף ואני לא מוריד אותו. אולי מוריסי,אבל אני קמצן ואוריד את האלבום. את באדיז וויטאוט אורנג' היתי קונה אבל האלבומים שלהם לא יוצאים בישראל (ואני כבר די עברתי את התקופה שלהם) בדומה לדארן הייז שזה כמעט בלתי אפשרי למצוא אלבומים שלו בארץ.

Invisible Boy

New member
../images/Emo9.gif

"בעיניים עצומות" - בריטני. ואולי גם כריסטינה. לא בטוח - כולם
אבל אולי אני אקנה את החדש של BSB.

Be you1

New member
../images/Emo6.gif

אחרי שמיעה : כריסטינה אגלירה [יש לי את הראשון ואת סטריפד, מסטריפד לא התאכזבתי זה אלבום מדהים, האלבום הכי טוב שלה אין ספק. את הראשון קניתי בלי לשמוע קודם ולא אהבתי .. יש שם כמה שירים חמודים זה הכל, את איינט נו אדר מאן הורדתי. רציתי לקנות אבל בסוף החלטתי שלא שווה כי יש שמה הרבה שירים שלא אהבתי. אבל זה אלבום טוב סך הכל, והיה יכול להיות יותר טוב אם לא היה אלבום כפול ומכניסים רק את השירים הבאמת טובים] אלישיה קיז ג'סטין טמברלייק מדונה אלבומים שאקנה "בעיניים עצומות": בריטני כמובן
היא אף פעם לא אכזבה אותי .. כל שיר ושיר שלה אני אוהבת. בקסטריט בויז נלי פורטדו
מאריה קרי מייקל ג'קסון ואממ .. זהו אני חושבת

CapitanSparrow

New member
התמווווווווווונה../images/Emo99.gif

ההופעה הזו כ"כ טובה. אבל אני אוהבת יותר את של אופס וסטספקשן [איך שלא רושמים]

Be you1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אחת ההופעות הכי טובות שלה אם לא הכי טובה ואחת ההופעות הכי טובות ב- VMA

DAN1EL

New member
שלי ../images/Emo97.gif

על בליינד: טוב אז, יש לי את הקבועים... רד הוט צ'ילי פפרז - שומע אותם מאז כיתה ו', 1999, קניתי אז את "קליפורניקיישן", האלבום האהוב עלי עד היום, שמלווה אותי מאז תמיד, והחלטתי כבר אז שאני אקנה את כל האלבומים שלהם. וכך קרה. הם ללא ספק הלהקה האהובה עלי, ולמרות שאני חושב ש"קליפורניקיישן" היה השיא שלהם (כן, "קליפורניקיישן" ולא "בלאד שוגאר..", שגם כבודו במקומו מונח) אני עדיין אמשיך לקנות כל מה שהם יוציאו. קניתי גם את אלבום האוסף (היו בו 2 שירים חדשים ועוד אחד שלא שוחרר לפני זה על אלבום) ואת אלבום הלייב הכפול שלהם. כריסטינה אגילרה - כשאני חושב על זה, גם אותה אני שומע מאז 1999, מאז סינגל הבכורה, והיא רק משתפרת עם הזמן, ואני יודע שגם אם השירים יהיו קצת יותר חלשים, לפחות אני אוכל ליהנות מהקול המדהים שלה שגובל בשלמות. היהודים - מקרה נוסף של להקה שהתחלתי לשמוע ב-1999. אז אומנם הם כבר היו אחרי 5 שנות קריירה, אבל עדיין לא קיבלו הכרה בציבור והיה עוד כיף לשמוע אותם ולדעת שהם "רק שלך". הבעיה היא שמאז כבר הם קצת נמאסו עם כל החידושים שעשו בכוכב נולד והעובדה שהם הפכו פתאום לאגדת רוק ישראלי והשירים שלהם נהיו חרושים מאי-פעם. ויש גם כמובן את הבעיה עם הקהל שלהם - כנראה הקהל הכי מעפן בארץ. מוציא את כל החשק ללכת להופעות שלהם. אבל עדיין אני אוהב ומעריך אותם מאוד, קניתי גם את האלבום האחרון שלהם (שוב הם מרשימים בהפקה הכי מוקפדת בארץ, ולא משאירים ספק שהם יודעים מה הם עושים) וכנראה שאני אמשיך לקנות אותם, אבל לשמוע פחות, כי הם כבר די חרושים מדי בשבילי. מיסי אליוט - יוצרת ההיפ הופ הכי מעניינת מבחינתי, ותמיד תישאר ככה. מאז שקניתי את Miss E...So Addictive שלה (אלבום כל כך מעולה) כבר נסגרתי על זה שאני כנראה אקנה כל מה שתוציא. זה לא בדיוק קרה, אבל אני בהחלט מתכנן על כך. היא אף פעם לא מאכזבת אותי, האלבום האחרון שלה, The Cookbook היה פשוט בלי רגע אחד של שיעמום ואני לא יכול לחכות לשמוע כבר את החומרים החדשים שלה. מלכה.
בדיוק אתמול שמעתי שוב את Lick Shots וחשבתי שאין ספק שהתקופה הכי טובה של טימבלנד היתה כשהוא עבד עם מיסי, ושהם עשו דברים כל כך ענקיים ביחד. אני בספק אם החיבור בינו לבין אמנים כמו ג'סטין ופורטדו יצליח אי פעם להפיק כאלה שירים ענקיים. יש לי גם הרבה אלבומים של אופספרינג ושל אירוסמית', והן באמת להקות אהובות עלי, אבל אני בספק אם אני אקנה כל דבר שהם יוציאו. ולאחרונה הצטרפו לרשימת האמנים שאני כנראה אקנה "בעיניים עצומות" גם פראנז פרדיננד, הקילרז, ארקטיק מונקיז ואיימי וויינהאוס. איזה אמנים אני אוהב וקונה אלבומים שלהם, אבל צריך לשמוע אותם לפני זה? טוב, אז זה בערך כל השאר האנשים שאני שומע...והרשימה די ארוכה: קליס מייסי גריי נו דאוט ג'וס סטון גורילאז (טוב, היה להם רק שני אלבומים, אחד קניתי ואת השני אני מתכוון לקנות מתישהו) גרין דיי איב Mew מורצ'יבה קייזר צ'יפס שי נובלמן קלי קלארקסון (דוגמא קלאסית - אהבתי את השני שלה, אבל אני ממש לא רוצה את הראשון והשלישי שלה. נראה מה יהיה איתה הלאה) מלאני סי (אלבום הבכורה שלה היה מעולה, האחרים לא עניינו אותי) גארבג' פו פייטרז קארדיגנז (אולי אני אקנה אוסף שלהם מתישהו) בלר מארי ג'יי בלייג' קורין ביילי ריי (אלבום בכורה מעולה שקניתי, נראה מה יהיה הלאה) ג'מירוקוואיי מדונה - עוד דוגמא קלאסית של מישהי שאני לא אקנה בעיניים עצומות, אבל אהבתי אלבומים מסוימים שלה (את ROL ואת COAD, האחרון, שניהם מופתיים מבחינתי) מאריה קארי מרילין מנסון אואזיס פרודיג'י (אני מחכה לאוסף שלהם) רדיוהד סקאנק אנאנסי ווייט סטרייפס טרייסי צ'אפמן והרשימה עוד נמשכת... יש עוד הרבה שאני אשמע שירים בודדים שלהם אבל לא אקנה אלבומים שלהם בכלל.

DAN1EL

New member
Scorpion של איב ../images/Emo97.gif

אלבום פשוט מושלם. אני שומע אותו עד היום.

למעלה