סוג של סקר

DAN1EL

New member
סוג של סקר ../images/Emo97.gif

תכתבו כאן שמות של אמנים שתקנו את הדיסקים שלהם "בעיניים עצומות", וכאלה שאתם אוהבים אבל לא תמיד אוהבים כל דבר שהם עושים, ותצטרכו להתרשם קודם ולשמוע מה יש להם להציע לפני שתקנו דיסק שלהם. ותרחיבו.

2Dirrty4U

New member
וואההה יש המון../images/Emo70.gif

אני כל דיסק לפני שאני קונה, אני שומעת.... אבל יש זמרת אחת וראפר אחד שאני יכולה לקנות את הדיסקים שלהם בלי לחשוב פעמיים: כריסטינה אגילרה ואמינם (שמת ב2003! ואגב היה לו אתמול יומולדת
). אני אחת שלא סובלת רוק, לא אוהבת פופ (כריסטינה האחת והיחידה) ושומעת רק ראפ והיפ-הופ <לפעמים ארנבי>. האלבומים של זמרים שהייתי קונה אחרי שמיעה (אחת מספיקה לי). מסודר לפי ה-ABC (לפחות אני אתרגל אנגלית בשביתה
) : - 2Pac (ז"ל - מי שחושב שהוא חי - חי בסרט) - 2XL - 20 Grand - 50 cent - 334 Mobb - AM2PM - Ashanti - B2K - B5 - Balance - Belly - Big Brovaz - Big Kuntry - Bow Wow - Boyz N Da Hood - BRM - Brooke Hogan - Bubba Sparxxx - Bullet - Busta Rhymes - Ca$his - Calico Jones - Cee-Lo - Chamillionaire - Cherish - Chilli - Chingy - Chris Brown - Ciara - Clipse - Common - Coolio - Cory Lee - D12 - Da Shop Boyz - David Banner - David Guetta - DBC - D-Boyz - D'Brown - DMX - Donnie J - Dope Game - Double E - Dr. Dre - E-40 - E.P. - Eastwood - Eazy-E - Ebru - E-Man - Eve - Fabolous - Fat Joe - Fatman Scoop - Fiyaboy - Freeway - Furious - Gang Starr - Gangero - Geto Boys - Ghetto Brown - Gucci Mane - G-Unit - Hush - Ja Rule - Jim Jones - J-Kwon - Joe Budden - Kanye West - Kelis - Lady Sovereign - Lil' Flip - Lil' Jon - Lil Kim' - Lil' Wayne - Limp Bizkit - LL Cool J - Lloyd - Ludacris - M.O.P. - M.V.P - Master P - Million Stylez - Mims - Missy Elliot - Mis-Teeq - Mobb Deep - Mr. Trippalot - N.O.R.E. - N.W.A - Nas - Nate Dogg - Nelly - Obie Trice - Petey Pablo - Pitbull - Project Pat - R. Kelly - Redman - Rich Boy - Snoop Dogg - Styles Of Beyond - Styles P - Swizz Beatz - T.I. - Tech N9ne - The Game - The Notorious B.I.G - Three 6 Mafia - Xzibit - Ying Yang Twins - Young Blaze - Young Buck - Young Jeezy - Yung Berg - Yung Joc האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (הייתי חייבת!!) הרשימה הזאת לקחה לי פאקינג שעה בערך! טוב, דילגתי על המון, אני בטוחה שגם שחכתי הרבה... בכללי זה כל אלו... ריספקט למי שקורא את הכל, וריספקט פרום דה ביצ', למי שמכיר את כל מי שרשמתי פה!

dor307

New member
אני מקווה שאבא שלך רוטשילד

האמת שחצי מהרכבים כבר התפרקו,ויש פה אומנים עם אלבום אחד,או פחות (צ'ילי) אז אבא שלך יכול להיות רק מונטיפיורי (ככה כותבים? זה עם המרכבה)

2Dirrty4U

New member
אבא שלי לא רוטשילד, ואני לא מליונרית ../images/Emo9.gif

וכה, אני יודעת שחלק התפרקו, חלק מתו, חלק עומדים להוציא אלבום וחלק כבר הוציאו אלבום.... אבל התכוונתי בכללי לעבר ולעתיד.... זמרים שהייתי קונה, או שאני אקנה את האלבומים שלהם. ובכלל בארץ לא מוכרים את כל האלבומים של האומנים
.. אם כבר, אני מבקשת מחברים/דודים בארה"ב לשלוח לי (ככה אני גם לא משלמת על זה
) ד"א, אתה מכיר את כל מי שרשמתי פה??

2Dirrty4U

New member
רק שתדעי, שאני מכבדת אנשים כמוך!

הנוער בימיינו מכיר רק את הראפ הממוסחר

West Doll

New member
כי זה מה שקרה לכל האמנים../images/Emo3.gif

כולם נהיו ממוסחרים...הם הבינו שזה מה שמוכר. אבל מזל שפה ושם יש עוד כמה טובים.

2Dirrty4U

New member
זה לא הכל גנגסטה ראפ ../images/Emo3.gif

יש פה גם די הרבה הארדקור.... ולא רק.... הרשימה די מגוונת

CapitanSparrow

New member
נאמ

כריסטינה אגילרה, בקסטריט בויז[!!!!!!], בון ג'ובי [טוב, את החדש לא.] ואולי בריטני.

CapitanSparrow

New member
הא וכאלה שאני צריכה לשמוע קודם

מדונה...את החדשים כי CONTD לא היה הכי שווה את הכסף לדעתי... הממ ג'סטין ונלי פורטדו [שעדיין לא קניתי. *בושה
*] ריהנה כי האלבום האחרון פשוט
!!!

Be you1

New member
תקני את של בריטני ../images/Emo3.gif

לא יודעת אם שמעת את השירים אבל הם ממש טובים. כולם מדהימים פשוט
אז שווה למה לא

למעלה