סדר פסח בעי"ק

הקרפיון

New member
סדר פסח בעי"ק

חברים יקרים. לרגל הרגל הבא עלינו בקרוב, אנו רוצים לארגן עליה לרגל לעי"ק מ"נ (מקדש נפטון), הלא היא אילת. בהיותינו אנשי משפחה למופת, אין לנו רצון כלשהוא לשבת בסדר משפחתי, והפעםאנכנו לא מתכוונים to chicken out. הינו רוצים לארגן סט צלילות + סדר (על החוף מול סנובה?) כדי לחגוג את הפסח. עם אוכל כמובן, ואולי גם לדבר קצת על חופש וחירות. אני מוכן לבשל ולהביא ציוד בישול ואולי אפילו יין. אפשר גם גפילטע-פיש יפני. הנסיון של השנים האחרונות מעלה שהרבה אנשים שמחים מאוד לרעיונות כאילו, אבל מתקפלים ברגע האחרון. די לדביקות המשפחתית עם הדודות! בואו ללעי"ק, לאלטרנטיבה חילונית תחת אור הכוכבים ומול הים.

gidib

New member
נפש תאומה. התכנית שלי לבלות ../images/Emo24.gif

בעיה"ק החל מיו שני עד למחרת ליל הסדר ועז לחזור הפוך (גוטה) נגד התנועה צפונה. אנחנו אבא דוב אמא (לא מסתכן) ובן דובון בן 16, כולם צוללים. להשתמע. גידי.

הקרפיון

New member
את אצמך, איזה אוכל שאתה יודע להכין

את שמשון, ואולי שולחן, אם יש לך אחד נייד. אני אביא מבער תעשיתי ועוד גזיה רגילה, ווק, קרש חיתוך וסכינים, סיר או שניים, ומנה או שתיים של אוכל. נראה כשהמועד יתקרב. צריך גם יין, שתיה קלה ואולי עוד כמה חפצים תואמים. נסגור תפריט יותר קרוב לתאריך, כשיהיה ברור כמה אנשים באים.

אבי ע

New member
אם תרצו אין זו הגדה... ../images/Emo39.gif

אמנם השנה לא אוכל להצטרף ליוזמה זו, אבל אם אתם רוצים הגדה חילונית לסדר דנן, אשמח לתרום לכם...

gidib

New member
יש רעיונות לסידורי לינה? מעונינים

שאנסה לקבל הצעות מבתי מלון? גידי.

הקרפיון

New member
האמת, כן

אני וזוגתי שייכים, לפחות חלקית, לתת-פורום המובטלים, ונראה לי שמחירי מלונות מלאים טיפה גבוהים עלינו. יש שמועות שהרבה מלונות יהיו די ריקים בסדר וביומ-יומים לפניו (לפחות באילת) ושהם נותנים מחירים טובים, אבל אני לא יודע אם זה מבוסס. נשמח לרעיונות, בכל אופן..

שחר ל.

New member
קרפיון , אחלה רעיון

אנחנו עוברים את הגבול לסיני בבוקר שאחרי הסדר (אישאללה/
/ בעזרת השם/ טפו טפו טפו ... )ומתכננים להדרים בערב הסדר עצמו כשכל עם ישראל יושב ומיסב וקורא בהגדה, אם נספיק ועדיין תשבו על ההגדה או סתם תחכו לאליהו הנביא שייצא מהים ,נישמח להיצטרף אגב , לא צפוי עומס על חופי אילת בליל הסדר ?

gidib

New member
עד הסיידר אין בעייה. המחיר עולה../images/Emo45.gif

ב 27 לחודש, ערב חג. מאותו מועד הם מוכרים חבילות של 4 לילות (משתדלים לפחות). אני מניח שבעזרת עצבים חזקים וסבלנות, תמיד יהיה משהו בסוף. אני ליתר ביטחון הזמנתי בריף. תהיה בקשר ולהתראות שם. גידי.

הקרפיון

New member
לא את מוחמד? או אולי את פטימה

שתשאיר לנו טביעות רגל קדושות על המפה? אני אישית מקווה לנפטון....

נגה. פ

New member
יחידת דיור טובה

יש באילת איש בשם רמי שמשכיר יחידות דיור (מיטה זוגית+ מיטת יחיד, מזגן, מקלחת, מטבחון וטלויזיה) המחיר הרשמי הוא 200 ש"ח ללילה אבל אם אתה טוב במיקוח אפשר בלי בעיה לקבל אותה ב100 ש"ח ללילה. היחידות נמצאות מול מלון מרידיאן אבל באיזור שקט ואפשר גם לקבל יחידה יותר גדולה של שני חדרי שינה. מאוד ממולץ.

נגה. פ

New member
2-3

המחירים אצלו די גמישים (יש לו בס"כ 3 יחידות דיור, זה לא משהו מסחרי)אז הכי טוב יהיה לדבר איתו. 291104 - 051. קוראים לו רמי

אילוניק

New member
שתי שאלות

1 האם 200 שח ללילה ליחידה או לאדם 2 מה הטלפון של הבנדם אילוניק היפה IHB

למעלה