סדר פסח בעי"ק

נגה. פ

New member
ליחידה

הטלפון 291104 - 051 תיקח בחשבון שגלי יופי מסנוורים במיוחד עשויים להוזיל את המחיר...

הקרפיון

New member
אם תרצו, אין. זו אגדה.

כמו שהיה האפסנאי שלנו אומר. אני אשמח לפחות לראות הגדה כזו פעם. יצא לי , לאורך השנים, להיות בדי הרבה סדרים. הבדל תהומי מפריד בין טקסי הוודו בזמן ההמתנה לאוכל, שנפוצים בארצינו, לבין כמה סדרים בודדים (פעם אחת בארה"ב ופעם במסעדה שבימק"א, בעיקר) שבהם חוץ מאשר לממלמל את המילים גם הקשיבנו למסר ודיברנו על עבדות, חופש וחירות. ובימים אילו, אולי זה נדרש יותר מתמיד... אני אנסה להרים תפריט טנטטיבי בהמשך. הקרפיון.

אבי ע

New member
אני אצרף אותה עוד מעט, אם כן...

זו הגדה חילונית שחיברתי וכבר כמעט עשור אנחנו עורכים את הסדר לפיה (וכן עושים מכרים שונים שקיבלו אותה ממני),ומרוצים. .

אבי ע

New member
הגדת עופר ../images/Emo39.gif

מותאם להדפסה בוורד 2000, רצוי לבדוק עימוד בהתאם למדפסת. יש לשנות לקובץ את הסיומת ל- ZIP, ואז לפתוח.

dianah

New member
../images/Emo10.gif תמיכה דרושה....

הי אבי, ציפיתי וחיכיתי להגדה החילונית שלך, אבל אני לא מצליחה לפתוח את הקובץ...מן הסתם אני עושה משהו לא טוב, אז לטובת הדיוטות כמותי תוכל טיפונת לפרט איך להעלות את זה....??
תודה רבה, וחג שמח
, די. אגב, מה שאני ניסיתי כדי להעלות את הקובץ (רק לשם ביאור), זה לחצן ימני save targt as ואז שמרתי תחת השם hagada.zip וכשרציתי לפתוח את הקובץ התוכנה של הזיפ אמרה לי שהקובץ ריק.... אז באיזה שלב טעיתי?

אבי ע

New member
אצרף את המסמך עצמו...

אין לי מושג מה לא בסדר, נשמע כאילו היה צריך לעבוד. תודה על ההתעניינות...

אבי ע

New member
נסיון נוסף להעברת זיפ

יש לשנות סיומת הקובץ ל-ZIP ואז לפתוח.

אבי ע

New member
הצליח ../images/Emo13.gif

ניתן להוריד את הקובץ הדחוס במסר הקודם (מתחזה לקובץ אקסל), לשנות סיומת ל-ZIP, ואז לפתוח ולהוציא ממנו את קובץ הוורד. כאמור זה בוורד 2000 וכדאי לעבור על העימוד לפני הדפסה כי לעתים סוג המדפסת משנה עימוד. אשמח לתגובות בנוכחי (אם הנקאי ירשה
) או במסרים פרטיים. חג שמח ובעיקר כשר

dianah

New member
הצליח הצליח ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

יופי! עכשיו הצליח לי! תודה רבה
וחג שמח, וכשר למי שבוחר

הקרפיון

New member
רק אזהרה קטנה

יחד עם האגדה יצאו לי 15 עמודים של שחור, מה שלדעתי שקול לכמה מאות עמודים של טקסט, מבחינת הדיו. אין לי מוסג מה הבעיה

למעלה