מחשבות קוהרנטיות
חסכתי לפורום את כמות הוואטדהפאק שהייתה ראויה לפרק הזה
אז ככה. אני מאוד מאוד מאוד מאוכזבת:
1. מג'וש צ'רלס ומעצם העובדה שהוא רצה לעזוב. אני מבינה שלפעמים רוצים לעזוב ולפעמים זה לא מסתדר וכן הלאה. אבל זה באמת מרגיש כמו בגידה. בהתחשב בזה שהסדרה גם ככה בעונה 5 והיא לא תמשיך עוד הרבה אני לא רואה למה הוא לא יכל לתת לנו סיום סביר... זה כל כך מאכזב. וויל היה דמות משמעותית ואולי הכי משמעותית אחרי אלישיה
2. מהכותבים. עכשיו אנחנו יודעים שהחוזה של ג'וש הסתיים בסוף העונה הקודמת והם ידעו מאז שהוא רוצה לעזוב ושכנעו אותו בעזרת ג'וליאנה להישאר עד עכשיו. וכלללל העונה בעצם הובילה לפרק העזיבה שלו. ועדיין הם בנו את זה בצורה כזאת?
אני חושבת שלהרוג אותו זה זול.
זה מרגיש מתאים יותר לסדרה כמו ריבנג'. זה לא מתחבר לוייב של האישה הטובה בכלל.
זה עושה שייק אפ לסדרה שקשה לדמיין איך אפשר להתאושש ממנו.
ואני לא מבינה בכלל למה הם יצרו לו כל כך הרבה קווי עלילה שעכשיו אף אחד מהם לא ימשיך הלאה.
הסיפור עם פיטר- הקונפליקט הפנימי של אם לספר או לא, פיטר ואלישיה, כל זה
ההפרדה בין החברות וההתמודדות, מה שזה הוציא מוויל והכוחות שלו ועכשיו בעצם זה יישאר כמו קליפה של כלום...
הצד האפור יותר של וויל והאמביציות שלו בין עם זה במה הוא מוכן לעשות בכדי לנצח שאף פעם לא נחקר עד הסוף ובין עם זה לפתוח עוד בראנצ'ים של החברה (בניו יורק ולוס אנג'לס)
הקשר עם דיאן
הקשר עם קאלינדה
וכמובן הקשר עם אלישיה...
כאילו אין לי מילים למה עכשיו הסדרה תהפוך... במקום האישה הטובה זה יהיה האישה העצובה והאבלה שרק חושבת what if ומלאה רגשות אשם
מעצבן אותי מאוד שהרגו אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!! יכלו להעזיב אותו בצורה אחרת. לא מעניין אותי בכלל שמוות זה ריאליסטי וכל הבולשיט הזה, סדרת טלוויזיה זה לא משהו ריאלי ואנחנו צופים בשביל סיפוק ופה בחיים לא יכול להיות סיפוק כלשהו... זה לא דוסון קריק, אי אפשר להביא עכשיו מישהו אחר בשביל אלישיה... אי אפשר ליצור את הקשר הזה מחדש עם מישהו אחר... ואי אפשר להשאיר אותה עם פיטר כי הוא מבחיל!!! לא תהיה הרגשה טובה מהסדרה הזאת בסוף שלה. זה רק ישאיר תחושת בזבוז.
ראיתי הרבה אנשים משווים את זה לעזיבה של ג'וליאנה את אי אר אבל זה בכלל לא אותו דבר, שם היא לא הייתה מעולם דמות ראשית ולא הרגו אותה בכלל
אוף זה כל כך מרגיז. נשארתי עם תחושה ממש לא נעימה מכל הסיפור הזה.