סדרות

Rachel47

New member
כן כשלא מדברים כאן

אז באמת יש פחות דחף לראות
אני זוכרת שנהניתי ממנה בהתחלה
אבל עכשיו כבר לא ממש..אני מחזיקה עוד פרק שניים ואולי זורקת גם אותה
כי אני עוד זרמתי עם דברים מידי פעם אבל תומר נניח מגחך על דברים מפרק 4 בערך..אולי לפני אפילו

לעומתה דיסי נותנים פייט מעולה למארוול והסדרה החץ ממש מהנה

לא ראיתי את הפרק עדיין, אבל מופתע מהצורך שלכן להפסיק, לא הגעתי לרמה הזאת... לא בתכנון בנתיים...

LemonLimeLilach

New member
המ

דווקא זה היה פחות נורא מהפרק הקודם. הייתה התקדמות כלשהי!!! רק שלא הבנתי אותה בכלל...

הבעיה בסדרה שפעם היא הייתה guilty pleasure כיפית. ועכשיו אין בה שום דבר כיפי.

o0Invisible0o

New member
למתעניינים/ות

לורן גרהם עשתה AMA ברדיט:
http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/218mah/i_am_lauren_graham_actress_author_ask_me_anything/

אני פשוט לא מבינה את הקטע של רדיט, אי אפשר שהאתר הזה יהיה קצת יותר נגיש ומעוצב? טיפ טיפה?

בכל מקרה היא הייתה מאוד נחמדה ומשעשעת לפרקים וענתה על ממש מעט שאלות יחסית לAMA..

אבל החשובה מכולן- היא תשאל את איימי שרמן מה היה המשפט האחרון שהיא תכננה לפרק סיום הסדרה של בנות גילמור. זהו, זה כל מה שרציתי לדעת.
אה וזה שבמקביל לתסריט של Someday (שבתור סדרה תקרא Unfamous) היא עובדת על תסריט נוסף!
שיהיה ברור, כל סדרה שהיא תכתוב, לא משנה כמה גרועה או טובה היא, אני אראה.

כן, ראיתי את הרדיט, אבל זה לא חידש הרבה..

ואני דווקא לא כזאת נלהבת כי נראה שהיא סתם אמרה שתשאל את איימי לגבי המשפט.. לא בטוח שאי פעם נדע מהו בכלל

מה שהפליא אותי זה שהיא לא שאלה את איימי עד עכשיו!! איך היא יכולה להתהלך בעולם 7 שנים (!) בלי לשאול את איימי על המשפט האחרון. זה פשוט לא הגיוני בעיני..

ואני איתך- אלך אחרי לורן, לא משנה מה היא תעשה

limors2

Well-known member
ממש ממש קשה לי לא לקרוא את ההודעות על האישה

*הטובה, במיוחד מאז ששמעתי שזה פרק שאסור לקרוא עליו ספוילרים

למעלה