סדרות

Rachel47

New member
האשה הטובה

אממממ....

מה?

:-O

אני כבר שעה יושבת בחדר עם פרצוף לא מבין ועיניים מעט מכווצות
מה קרה כאן?
מה ראיתי עכשיו?!
מה?!

כל הפרק היה ממש סבבה וזורם וכמו שאני רגילה
והמשפט היה דווקא מעניין
ואיך שהם מצאו בסוף פתרון
וכל הקטעים החמודים עם קאלינדה..(אפשר להגיד שהפרק די כיוון לשם..אבל איך אני אמורה לנחש דבר כזה?!)
וגם כל הפרק הוא האמין בו..וחשב שהוא לא אשם..אגב אני גם חושבת שהוא לא אשם..עכשיו הוא כן

ואז כשהנאשם התחיל להתסכל לצדדים והסתכל על הדלת חשבתי שאולי הוא פשוט חשב לקום ולברוח
ואז אמרתי "אוי לא אל תעשה את זה אל תהיה דביל"
ואז הוא הסתכל על האקדח!
גוד לורד! :-O

כשהעבירו את התמונה למשפט (הלא חשוב בעליל) של דיאן קצת התעצבנתי שהבנתי שהם יעשו את זה מסתורי שפשוט שומעים ירייה
אבל אז שמעו מלא יריות...זה היה איזה 4 עד שבכלל מישהו הגיב
מכל פרקי ה"שוטינג" שראיתי בסדרות..זה היה הפרק עם התגובות הכי מוזרות
מצד שני התמקדו רק בשתי הבחורות היחידות שהיה להן יותר מעניין לראות מה קורה בתוך החדר של היורה מאשר לברוח
זה
היה
נורא
ואמרתי לעצמי..אוקיי בטוח הוא נפצע..ברור..למה שיעשו פרק יריות בלי שהוא יפגע בצורה קיצונית
פגיעה בצוואר
מצויין..זו אחת הקשות

ואז הן הלכו לבית חולים
ונעמדו ליד החדר טיפול
והתחילו להתקשר לאנשים
בסדר..
הוא ייצא מזה..
די נו ברור..

ואז הן מצאו את...
הגופה!!
מה?!?
עד שלא עשו קלוזאפ על הפנים שלו סירבתי להאמין שזה מה שהם מנסים להגיד לנו
מה??!?!!?!?
רציני?! 0_O
:-O

אני לא כל כך יודעת איך להתמודד עם זה (מצחיק הייתי מצפה שמשחקי הכס תכין אותי לרגע כזה)
והקטע הוא שהכל קרה כל כך מוזר ומהר שאני גם לא ממש בוכה

פרק הבא בדוק אני בוכה כל הפרק (אולי 3 פרקים קדימה אפילו)
אבל עכשיו אני בעיקר לא מאמינה

מה?

והם העבירו ממש מהר למה שיהיה בפרקים הבאים
אני חושבת..
נשארתי לראות את זה כי בהתחלה זה היה נראה שזה פשוט פלאשים של ההתמודדות אבל אז זה כבר באמת נראה כמו מה יהיה בפרקים הבאים ואני מתבאסת שראיתי כי אני אפפעם לא רואה
באף סדרה..ואני גם רגילה שבכל האשה הטובה שהורדתי זה גם היה חתוך (כנראה זה אחרי הפרסומות או משהו בד"כ)

קיצר
אומייגאד..

WTF

הרגשתי כאילו אני רואה 'פרק אסון' מ"עקרות בית נואשות"

קצת מוזר, כאילו לא מתאים לסדרה השיגעון הזה.
גם הניסיון שלהם לעשות רגע יפה אחרון בין אלישיה לוויל היה לא ממש אמין בעיניי, מה פתאום היא באה להזהיר אותו שהקליינטים שלו מחפש עו"ד אחר? חיכיתי לאיזה מניע נסתר.

הקטע שבו דיאן וקלינדה מודאגות בעיקר מלהודיע לאלישיה?
כאילו, אין לו משפחה או משהו? אנשים יותר חשובים?
או הקטע שהן נכנסות לבית חולים ומתחילות לשאול את העו"ד השני על וויל, כשהוא כולו פצוע בעצמו, אולי תשאלו מה שלומו קודם?

אמממ בסה"כ אני חושב שיכולים לצאת מזה דברים חיוביים, אני לא מתנגד לקצת shake up בסדרה, אבל נראה מה יעשו עם זה.
זה בהחלט מוזר כי גם וויל היה דמות דיי רלוונטית לעלילה ולאלישיה והם לא בדיוק סגרו מעגל. במיוחד נתנו לו דגש בפרקים האחרונים (עכשיו אפשר להבין למה). מצד שני אפשר להגיד שמיצינו את הרומן ביניהם, אז.
אני מניח שזה אומר שפיטר מתחמק מהחקירה, אז ככה הם פותרים את זה.
ראיתי כמה שניות מה-preview לשאר העונה ונראה דיי מצמרר.

וכ"כ רציתי לראות את השחקן מ-Weeds מנצח

ועוד בסוף לא נשאר לו כדורים לעצמו! איזו התעללות

Rachel47

New member

אני גם ציפיתי למניע נסתר!
ודי הופתעתי שלא היה..וול

קאלינדה ודיאן עומדות בבית חולים, דיאן אומרת שהיא תתקשר למשפחה שלו, לאחיות שלו וקאלינדה עונה "לא, אני אתקשר אליהן"
ורק אז היא אומרת "אלישיה"
ואת כל הדאגה סביב זה הראו כי אולי את האחיות שלו הן כן תפסו
היו חורי זמן קטנים..

וזה שלא נשארו לו כדורים לעצמו גרם לי לתהות למה הוא ירה כל כך הרבה פעמים על מטרות שלא היו הוא עצמו?!
כאילו, איזו תוכנית מפגרת
אני אירה לכל הכיוונים (נראה שזה מה שהוא עשה) ולא אירה אחת או שתיים באוויר להפחיד את כולם ואז אתתאבד...לא..אני אירה את כולם!
זה היה מוזר ומפגר..
אבל כן תכלס יש מצב שלא סיימנו את הסיפור איתו והקולוז'ר יהיה שהוא יואשם ברצח של וויל או משהו כזה..
למרות שתכלס..כרגע..למי אכפת?

כן, הם הזכירו את המשפחה ואז שניה אחרי דיאן אמרה "אלישיה" ואז הראו אותה מתקשרת אליה ושהיא לא עונה, לא היה פה חור בזמן...
אז אלא אם כן היא סימסה למשפחה לפני (יכל להיות מצחיק!
) אז לא ממש הבנתי את זה.
ואז אחרי שהם גילו שהוא מת הדבר הראשון שקלינדה אמרה היה "אני חייבת להשיג את אלישיה".
כאילו, סבבה שיש ביניהם קשר מיוחד שכזה (שלאחרונה גם ככה הדרדר) אבל לא הייתי אומר שהיא ה-בנאדם הראשון לחשוב עליו, עד לפני שניה הייתה לו חברה כאילו. לא זוכר מה היה איתה.
משפחה, עמיתים לעבודה, לא יודע
זה היה מוזר. אבל כנראה כי הם כבר היו צריכים לדחוס את זה לזמן קצר.

LemonLimeLilach

New member
מחשבות קוהרנטיות

חסכתי לפורום את כמות הוואטדהפאק שהייתה ראויה לפרק הזה

אז ככה. אני מאוד מאוד מאוד מאוכזבת:
1. מג'וש צ'רלס ומעצם העובדה שהוא רצה לעזוב. אני מבינה שלפעמים רוצים לעזוב ולפעמים זה לא מסתדר וכן הלאה. אבל זה באמת מרגיש כמו בגידה. בהתחשב בזה שהסדרה גם ככה בעונה 5 והיא לא תמשיך עוד הרבה אני לא רואה למה הוא לא יכל לתת לנו סיום סביר... זה כל כך מאכזב. וויל היה דמות משמעותית ואולי הכי משמעותית אחרי אלישיה

2. מהכותבים. עכשיו אנחנו יודעים שהחוזה של ג'וש הסתיים בסוף העונה הקודמת והם ידעו מאז שהוא רוצה לעזוב ושכנעו אותו בעזרת ג'וליאנה להישאר עד עכשיו. וכלללל העונה בעצם הובילה לפרק העזיבה שלו. ועדיין הם בנו את זה בצורה כזאת?
אני חושבת שלהרוג אותו זה זול.
זה מרגיש מתאים יותר לסדרה כמו ריבנג'. זה לא מתחבר לוייב של האישה הטובה בכלל.
זה עושה שייק אפ לסדרה שקשה לדמיין איך אפשר להתאושש ממנו.
ואני לא מבינה בכלל למה הם יצרו לו כל כך הרבה קווי עלילה שעכשיו אף אחד מהם לא ימשיך הלאה.
הסיפור עם פיטר- הקונפליקט הפנימי של אם לספר או לא, פיטר ואלישיה, כל זה
ההפרדה בין החברות וההתמודדות, מה שזה הוציא מוויל והכוחות שלו ועכשיו בעצם זה יישאר כמו קליפה של כלום...
הצד האפור יותר של וויל והאמביציות שלו בין עם זה במה הוא מוכן לעשות בכדי לנצח שאף פעם לא נחקר עד הסוף ובין עם זה לפתוח עוד בראנצ'ים של החברה (בניו יורק ולוס אנג'לס)
הקשר עם דיאן
הקשר עם קאלינדה
וכמובן הקשר עם אלישיה...
כאילו אין לי מילים למה עכשיו הסדרה תהפוך... במקום האישה הטובה זה יהיה האישה העצובה והאבלה שרק חושבת what if ומלאה רגשות אשם
מעצבן אותי מאוד שהרגו אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!! יכלו להעזיב אותו בצורה אחרת. לא מעניין אותי בכלל שמוות זה ריאליסטי וכל הבולשיט הזה, סדרת טלוויזיה זה לא משהו ריאלי ואנחנו צופים בשביל סיפוק ופה בחיים לא יכול להיות סיפוק כלשהו... זה לא דוסון קריק, אי אפשר להביא עכשיו מישהו אחר בשביל אלישיה... אי אפשר ליצור את הקשר הזה מחדש עם מישהו אחר... ואי אפשר להשאיר אותה עם פיטר כי הוא מבחיל!!! לא תהיה הרגשה טובה מהסדרה הזאת בסוף שלה. זה רק ישאיר תחושת בזבוז.

ראיתי הרבה אנשים משווים את זה לעזיבה של ג'וליאנה את אי אר אבל זה בכלל לא אותו דבר, שם היא לא הייתה מעולם דמות ראשית ולא הרגו אותה בכלל

אוף זה כל כך מרגיז. נשארתי עם תחושה ממש לא נעימה מכל הסיפור הזה.

dans girl

New member
אני לא הזדעזעתי מהפרק כמוכם.
כאילו, מעצם העובדה שהוא מת, ברור. אבל לדעתי הפרק היה עשוי טוב והם בנו לזה בצורה לא רעה - זה היה טוויסט מטורף שלא דימיינו שהולך להגיע, אבל הוא גם לא הגיע out of the blue - הקייס הזה כבר מתרחש כמה זמן, סייילס (סליחה, הוא לנצח יהיה סיילס
) סובל בכלא ואוכל מלא חרא, ובמצב נפשי מעורער. גם מתחילת הפרק. מרגע שהשתיקו את הקול לקראת הירי, עוד לפני שהראו את האקדח ידעתי. ידעתי שהוא הולך לעשות משהו מסכן חיים. ואני חושבת שהם דווקא העבירו את זה טוב.
גם הקטע של השיחה האחרונה של וויל ואלישיה - אני דווקא חשבתי שזה בסדר. אם לא הייתה השיחה של הפרק הקודם, מילא, זה אכן היה תקוע. אבל אחרי השיחה שהייתה להם בדיינר בפרק הקודם, אני חושבת שהם עברו את השלב הממש מגעיל של המרירות והתחילו לקחת אחד את השניה ברצינות.

ואם להתייחס לדבריה של לילך לגבי 'עם מי אלישיה תהיה עכשיו' - אני לא בטוחה שאחרי הפיצול הייתה אפשרות להחזיר אותם להיות ביחד. קצת כמו שהכותבים אמרו בראיון בטיוויליין - השיא שלהם היה בעונה 3 ואז זה פשוט התמסמס. וזה מעצבן ומכעיס אבל זה ככה. ואני לא בטוחה שגם אם וויל היה נשאר הם היו ביחד בסוף. קרו יותר מדי דברים מכדי שזה יתאפשר.

באותו עניין, כמו שאמרתי ללילך ורייצ', אני לא בטוחה שאני כבר לגזור את דין הסדרה לעתיד. ברור, זה שינוי מאוד משמעותי. אבל הוא יכול גם למנף את הסדרה למקום אדיר, כי הם תמיד היו מעולים בלהעביר מערכות יחסים בין דמויות, ועכשיו יש להם הזדמנות מעולה לתת למערכות יחסים האלה להתבלט. יש המון fallout לכל הדבר הזה, ועד שאני אראה אותו אני לא אוכל לומר באופן חד משמעי אם אני מסכימה עם הכיווון שהם בחרו בו כדי להעזיב את ג'וש הוא לא. אני מסכימה שוויל היה אחת הדמויות החשובות ביותר בסדרה אחרי אלישיה. ואני מסכימה שזה אתגר להצליח להמשיך לעשות את הסדרה בצורה מוצלחת כמו שהיא הייתה עד עכשיו בלעדיו. אבל אני אנסה לעת עתה לפרגן להם ולקוות שהם יצליחו להוציא מהמוות של וויל את הצד הטוב של הסדרה ולא צד שמפספס את מה שהיא הייתה.

נראה שבוע הבא.

Rachel47

New member
אני לא אמרתי

שאני חושבת שהפרק לא היה טוב
הוא היה טוב
וכמו שאמרת הבנייה לכיוון היריות הייתה טובה

לי פשוט יש המון מה להגיד על העזיבה עצמה (וללילך אפילו יותר)
אבל אמרתי גם שאני לא אפסיק בגלל זה ואני סוג של קצת מתרגשת מחלק הדברים העומדים לבוא

LemonLimeLilach

New member

הפרק היה מעולה רק הסוף שלו היה לא משהו. אני דווקא לא אהבתי את הדרך שהם יצאו למשפט של דיאן ושפתאום הם שמעו יריות ואז חזרנו לחדר שוויל היה בו. זה הרגיש לי כמו ג'יי ג'יי אברמס שמנסה לעשות shock and awe. גם לא אהבתי ובעיקר את זה שדיאן וקאלינדה מוצאות ככה את וויל. ז-ה מה שלא מתאים לסדרה.

ואגב, אני בטוחה שהפרקים הבאים הולכים להיות מצויינים. אני גם בטוחה שבעצם העזיבה שלו, ג'וש צ'רלס נתן מועמדויות לאמי לפחות לשני שחקנים נוספים מעבר לג'וליאנה (לדיאן וקאלינדה) אם לא יותר.

אבל את האימג' הזה שלא קשור לכלום של קאלינדה מזיזה את הסדין ורואה את וויל מת- אני לא אצליח להוציא מהראש ואני חושבת שזאת הייתה טעות.

Rachel47

New member
האמת שבזה את צודקת

היה יותר הגיוני שרופא ימצא אותם ויספר להם את האמת המרה
או יותר גרוע..לא ירצה לספר להם כי הם לא משפחה

למצוא אותו פשוט זרוק באיזה פינה בחדר מיון זה באמת היה הזוי והייתה מניפולציה די זולה על הצופים..
אז כן, בזה אני מסכימה איתך

o0Invisible0o

New member
נקמה.

משעמם.
לא היה נורא אבל די, משעמם.
מישהי מפסיקה? אני צריכה עידוד להפסיק.

o0Invisible0o

New member
תעדכני אותי, נפסיק ביחד.

ואז אני צריכה להחליט מה להתחיל קודם. אני חושבת שיש מצב שאני אתחיל פרנטהוד ובמקביל בית הקלפים.
חייבת להודות שלוח הסדרות שלי די התרוקן לאחרונה (הפסקתי שילד, לא התחלתי הרבה סדרות כבר המון הזמן...נגמרה העונה של גירלס, בונז אני רואה פעם בכמה זמן במרוכז..)

Rachel47

New member
הפסקת שילד?

תומר רוצה להפסיק אבל בינתיים אנחנו קצת נשארים

בית הקלפים רציתי לכתוב שראיתי את הפרק הראשון וזה עושה רושם של די מדהים..

וריבנג'..אני חושבת להפסיק ממש ברצינות...

limors2

Well-known member
גם אני שוקלת להפסיק שילד.

גם כשהפרקים טובים, אין לי כוח לראות אותם.

o0Invisible0o

New member
אאל"ט הפסקתי בפרק אממ 12?

ואאל"ט זה היה פרק אחד לפני היציאה לפגרה?

כאילו פספסתי איזה משהו גדול שקרה שם אבל זה בדיוק העניין- לא אכפת לי, אפילו לא טרחתי לקרוא מה הפסדתי שאולי ישכנע אותי לנסות עוד פרק, לראות את השינוי הגדול, ווטאבר ווטאבר.
הסדרה הייתה בסדר, סבירה, אבל..לא התחשק לי לראות אותה אף פעם. תמיד הייתי מכריחה את עצמי לראות, מתייאשת מכמה רוב הפרק פושר ומאבדת רצון להמשיך.
וכולם סביבי הפסיקו (לא אתן, אנשים IRL למרות שגם אתן נניח לא מדברות על זה אז אין דחף לראות..).

אז כן הפסקתי ואני בכלל לא מתחרטת.

למעלה