סדרות.

o0Invisible0o

New member
סדרות.

היו לי ברשימה היום איזה 6 סדרות.

אני עדיין בפיגור של רוב הדברים שאני רואה..אממ..

o0Invisible0o

New member
נקמה האחרון?

אני חושבת שהגעתי לאחרון ואני חושבת שלא דיברנו עליו.
לילך, את עדיין אוהבת את דניאל ואמילי? כאילו, אין לה שום רגש כלפיו!! זה מזעזע.
כאילו, זה מזעזע to ship them, לא?

קשה לי עם העמדה של ג'ק היודע-לא יודע שמסתבך עם הכל.
אין לי כוח לשטויות עם הבן של ויקטוריה, יותר מדי סבוניה אחרי אח של אמילי, לא? די להמציא עוד ועוד בני משפחה.

נולאן.

לא כזה אכפת לי שפדמה מתה אבל כ"כ עצוב לי בשבילו.

המסכות בפרק היו ממש יפות.

לא היה לי משהו חשוב להגיד אבל הנחתי שכדאי שאשרשר משהו אם פתחתי הודעה חדשה, לא?

לרוב...

אני בפיגור רק של סדרות ותיקות. סדרות חדשות אני עוקב בקצב של ארה"ב. אבל אפשר להאשים אותי? יש להם כל שנה הפסקה עצומה בעקבות חגים אז אני מחכה..

dans girl

New member
כן, היה די משעשע
.
אבל זה קצת מבאס אותי שהבדיחות שלהם כבר לא בדיחות חנוניות אלא בדיחות פלוצים כאלה.

Rachel47

New member
אנטומיה

ביילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא, אין מצב שהיא הולכת
וואט דה פאק
אין מצב!
היא אחת מדמויות הבסיס! היא הייתה שם הרבה לפני קאלי
אריזונה
פחח אייברי

אין מצב שמעיפים אותה!!!!!!!!!!!!

Rachel47

New member
את אומרת מה עובר עלי

אבל תכלס אם אי פעם ירצו להראות קו עלילה של הרס קריירה שאשכרה גם יזיז לצופים ויכאב לנו מאוד
זו רק ביילי

אם דבר כזה היה קורה לוובר (וכבר קרה לא? אז כשהוא היה אלכוהוליסט) לאפחד לא היה אכפת!

אבל אם הדבר הזה אשכרה יפגע בביילי זה יצבוט גם לנו בלב
ושונדה ריימס מתה על זה!!!!

LemonLimeLilach

New member

אני מאמינה שאם היא באמת הייתה הולכת כבר היינו שומעים על זה

אז לא

Rachel47

New member

משעשע

יש המון סדרות שאני רואה עם תומר אבל מנהג הלהוריד את הסדרה בשניה שהיא שודרה ולראות אותה מיד כשזה מסיים לחלץ נמצא איתי עוד משחר ההיסטוריה, הרבה לפניו
אז את רוב הסדרות אני רואה בזמן הזה שלי (בגלל שאנחנו מתראים מעט) וכשהוא בא אני רואה איתו שוב (כי מה אכפת לי?)
הסדרה היחידה שאנחנו מחכים (אני, יותר נכון) זה משחקי הכס
אפילו שהוא כמה פעמים ביקש ממני שאראה את הפרק החדש ואמרתי לו שספציפית עם זה אני כן רוצה לחכות.
יש בזה משהו מאוד נחמד.
בהתחלה כשהוא התחיל להתעניין בסדרות הוא היה משלים אותן בעבודה בלילות
אבל עכשיו דווקא נחמד לנו ככה, בדכ צופים בזמן האוכל או כשסתם משעמם ואין מה לראות בטלוויזיה(כלומר תמיד)
אה ואם הוא נמצא אצלי כשפרק חדש יוצר (קרה כמה פעמים בדקסטר) אז אנחנו רואים יחד כבר בפעם הראשונה..שזה באמת אחלה
כל הקטע איתי שאני מאוד אמוציונלית ומגיבה וכשאני רואה איתו אני פתאום לא מדברת לעצמי

LemonLimeLilach

New member
קרה לי רק עם לוסט

שאשכרה הייתי מחכה שלושה ימים בכדי לראות ביחד (כשגרתי בירושלים). סיוט כשיש קליפהאנגר!!

רוב הסדרות שאני רואה הן סדרות של בנות, וסבבה לי לדבר עליהן איתכן

o0Invisible0o

New member
איזה דרמטי.

אבל זה נכון, ידיד שלי כל פעם מחפש סדרות שהוא יכול לראות עם חברה שלו.
ואחותי עכשיו חושבת מה לעשות כשמד מן חוזרת וחבר שלה לא ראה!

כשאחותי פה אני והיא רואות ביחד הרבה אבל עכשיו היא בפיגור בהכל ואני בפיגור אבל יותר מתקדם ממנה אז..ממש קשה לנו.
אנחנו רואות קוגרטאון ביחד.

בכל מקרה, משעשע ומראה שחורה זה באמת לא מחייב כי הסיפור לא המשכי...וכולה שלושה פרקים לעונה.

Rachel47

New member
דווקא מראה שחורה

ספציפית ראיתי בכוונה עם תומר כי ידעתי שאני לא ארצה לישון לבד אחכ

limors2

Well-known member
משעשע

ודי נכון, אבל לא רק בזוגיות. יש לי חברה שהייתי רואה איתה במסנג'ר אגדת המחפש האוס וליי טו מי, ולפעמים היינו צריכות לחכות כמה ימים (ויותר) כדי שיהיה לנו זמן לראות ביחד. וזה היה ממש כיף!
עד שעבודה ודברים אחרים גרמו לזה שהיה לנו ממש קשה למצוא זמן משותף ונאלצנו להפסיק.

o0Invisible0o

New member
הסרט של ורוניקה מארס

אני רוצה להמשיך את הדיון שהעליתי אז בפייסבוק שלי.
אני כבר לא זוכרת אם זה היה אחרי ליזי בנט או ורוניקה מארס [בטח ליזי, לא?] שנדון בעצם בעתיד של קיקסטארטר ובלהבלהבלה.
בכל מקרה, מצאתי ערוץ יוטיוב מעולה http://www.youtube.com/channel/UC3LqW4ijMoENQ2Wv17ZrFJA
שהעלה סרטון בנושא ומה שהוא אמר היה לא הדעה הרווחת והיה נקודה מעניינת.
אז ככה - מה מיוחד בפרויקט של ורוניקה מארס מעבר לגיוס של הסכום הכי גדול בקיקסטארטר? העובדה שהסרט יופץ ע"י חברת הפקה גדולה - האחים וורנר...וזאת הייתה עובדה קבועה ומוחלטת לפני עליית הקיקסטארטר.
מצד אחד - אידיאלי: המעריצים רוצים את הסרט, הם שמים את הכסף וביחד גורמים לכך שיצא סרט. האחים וורנר, ללא כל השקעה כספית או סיכון התחלתי, מפיצים את הסרט לבתי הקולנוע ברחבי העולם.
מצד שני - ההכנסות: הולכות לחברת ההפצה. בהנחה שלאור הצלחת הפרויקט בקיקסטארטר הוא יצליח גם בקופות [זאת תמיד הנחה ולא עובדה אבל עם כל הבאזז כנראה שהרבה אנשים ילכו לראות, לא?] הוא יניב הכנסות..גבוהות? אפילו אם לא גבוהות, אפילו אם נמוכות - לחברת ההפקה בעצם אין סיכון כי היא לא שמה כסף היא רק מפיצה.

בעצם, מה שהוא אומר שמה שהסתדר לנו אידיאלית פה יכול להפוך למודל נצלני של הוליווד שבעצם הסיכון הכלכלי לא ילקח ע"י האולפן המפיק, אלא ע"י המעריצים ההמוניים שישימו את הכסף אבל ההכנסות ילכו..ובכן, לא חזרה למעריצים, כי עוד לא קיים מודל כזה שמחזיר את ההשקעה להמון שהשקיע אותה. [כאילו, קיים..אבל לא באינטרנט בכל תחום הcrowd sourcing]

כמובן, שזה לא מודל שישתלט על הוליווד, המודל הנצלני עשוי להתפתח רק בסרטים שהם דלי תקציב יחסית, כלומר, שאפשר להפיק בפחות ממאות מיליוני דולרים...וחשוב מכך, בפרויקטים שיתפתחו סביב פאנדום הדוק, חזק, מחויב ונלהב. כלומר, קומיוניטי הסרט עשוי לקרות [אולי לא, אחרי העונה הרביעית הנוראית הזאת] אבל כנראה שCSI הסרט, לא. [סתם, אני לא באמת יודעת..יש שם פאנדום מחויב? נראה לי להכל היום יש פאנדום. מי יודע.
]

הסרטון הנהדר שהעביר את כל זה בצורה הרבה יותר ברורה ומהנה בסוף אמר שהוא לא חושש באמת מהתפתחות המודל הנצלני אבל זה כן משהו שצריך לעצור ולחשוב עליו.
מחשבות?

למעלה