סדרות.

LemonLimeLilach

New member
שכחת

שעלויות הפצה קיימות וגם וורנר ברוס אמורים לעשות את השיווק של הסרט שזה גם סכומי כסף גדולים. אני לא יודעת איך התקציבים שלהם עובדים אבל אני משערת שזה הרבה מיליונים כל העניין. והסרט עצמו מתוקצב רק מה5 מיליון של המעריצים? WB לא שמים עוד?

Rachel47

New member
הם הגיעו ל5 מיליון?!

פאק!
ומה שאמרת נכון
אולי ה2 מיליון היו באמת עלויות מאוד מצומצמות ובכל מקרה לחברה הפקה והפצה יש מה לעשות חוץ מזה אז אולי כן יש השקעה והכסף מהמעריצים הוא כשמו כן הוא...קיקסטארטר
הרבה מאוד מהפרויקטים הם דווקא יותר בקטע של אם לא יהיה כסף לא יהיה מי שיתמוך
כאן הם פשוט סגרו שתהיה תמיכה אם יהיה סכום התחלתי כלשהו
אני חושבת

o0Invisible0o

New member
לא שכחתי

ברור שהם גם ישימו כסף אבל...זה כן מצביע על איזשהי בעייתיות במודל, רק רציתי להעלות את זה לדיון.

אין לי מושג מWB שמים, באמת שלא. אני לא יודעת אם ידוע למישהו מה ההסכם שנחתם ביניהם. :S

LemonLimeLilach

New member
ניקיטה

אוי אלכס.

ממש חבל שבמקום רק להכניס לנו לראש את הרעיון שאמנדה עשתה לה משהו, הם ממש אמרו את זה בסדרה כרעיון ואז זה לא היה מפתיע בכלל אלא יותר "דההה"

Rachel47

New member

כן זה היה מפגר שהוא היה צריך להגיד את זה
אני פשוט מניחה שהם יקחו את זה לקטע שהיא הרי לא האמינה ועכשיו היה לא פלאשבק והיא עצמה בשוק
חבל שזה הרס לנו את ההפתעה

וחבל לי רצח
אלכס

מהרגע ששון ראה את הכיסא זה היה ברור שהיא עשתה לה משהו, לא?

אמנדה רוצה שניקיטה תרגיש בדיוק מה שהיא מרגישה כלפיה, שמישהי שהיא עזרה לה להיבנות (או משהו כזה) בוגד בה...

לא בטוחה שזה היה פלאשבק שלה, זה היה יותר ברור אם הם היו מצלמים את זה מנקודת המבט של אלכס...

LemonLimeLilach

New member
משחקי הכס

מרג'ורי!!!!!
גאד היא מושלמת מכל הבחינות.

סנסה טיפשהההההההההההההההההההה

אריה

הו רוב
הו תיאון

קטלין מעצבנת אותי ממש וגם אשתו של רוב. אני מחבבת את ג'יימי אבל כל הקטעים איתו די משעממים בקונספט הגדול של הסיפור- בריאן רוצה להביא אותו למשפחה שלו בחזרה, מה הוא מזיין את השכל ומתנגד.

איפה הדרקונים

limors2

Well-known member

מרג'רי לחלוטין מלכה
היא כ"כ נונשלנטית מול החולניות של ג'ופרי והיא משחקת איתו כ"כ טוב

ואריה שולטת.

וסאנסה מסכנה.

וכשהכניסו משהו לציפורן של ת'יאון צרחתי ביחד איתו וכיסיתי את העיניים אז אני לא יודעת מה קרה שם

וג'יימי ובריאן

למעלה