סדרות

LemonLimeLilach

New member
ריבנג'

ההתחלה הייתה משמימה נורא אבל חילופי הדברים האלה:
קונראד: יש לנו בעיה
מצלמה: למטה
ויקטוריה: אני קודם
הצילו הכל. חהחהחה. ענק!

dans girl

New member
אני רק מגיבה כדי להגיד... שבגלל הטירוף מבחנים אני בכלל לא מספיקה סדרות ואז אני עוד יותר לא מגיבה...
אחרי שעוד הצלחתי להישאר בקצב של כמה דברים (בעיקר דברים שיצאו עם רווחים כמו 'האישה הטובה' ו'באנהדס' וCSI או כאלה), נשאר לי:
3 פרקים של פרנטהוד, האחרונים. כן, עדיין לא ראיתי. כן, זה משגע אותי שאני עדיין לא יודעת במי שרה בחרה בסוף.
3 פרקים של רבנג'. אני יודעת חלק ממה שקורה אבל מן הסתם זה חסר משמעות כי בטח קורה הרבה יותר.
2 פרקים של ניקיטה.
6 פרקים של בונז. בטאמבלר קצת ספיילרו לי אבל ככה שאני יודעת רק שקורה משהו עם ברנן אבל לא בדיוק מה.
ואני רוצה לנסות להתחיל the americans, ויצאו לזה 2 פרקים בינתיים.
בקיצור, מחר או מחרתיים אני אתחיל במלאכת ההשלמה. סוף סוף. ואז אני אגיב על דברים באיחור וגם בכלל
.

וגם - מישהו פה עוד רואה OUAT? ליאורה? אופיר? העונה הזאת שווה משהו? כי בטאמבלר אנשים מעלים גם לזה מלא גיפים שעושים לי חשק
.

Rachel47

New member
אני עדיין רואה

זה חמוד...אני לא סובלת במיוחד אבל זה גם לא וואו כמו שציפינו מהסדרה הזו להיות

LemonLimeLilach

New member
האמת שגם אני נכנסתי ככה לדיליי של בונז

בסופ"ש שעבר ראיתי משהו כמו 3 פרקים או אפילו 4 ועכשיו יש לי רק 2 שאני אשלים הסופ"ש. הייתי גם בדיליי של 4 בהארט אוף דיקסי וכנ"ל בניקיטה ועכשיו נשאר לי 1 בכל אחד מהם. וחוץ מזה יש לי 13 פרקים ב90210

תתחיל בפרנטהוד...

dans girl

New member
נראה לי שלאור הצטברות הפרקים אני אהיה חייבת להתחיל מבונז... אבל אולי אני אראה חלק מהם ואז פרנטהוד כי אני מתה לדעת מה קורה

limors2

Well-known member
זנחתי אותה שוב.

היא הייתה בסדר, אבל הסיפור בין 2 דמויות מסויימות נהיה קיטשי בצורה מזעזעת והסדרה שוב הייתה לא מלהיבה מספיק כדי לגרום לי באמת לרצות לראות כל פרק, אז ויתרתי.

o0Invisible0o

New member
אמממ..

האחרון שראיתי בבונז היה 12? כמה יצאו כבר? אני גם בחתיכת פיגור שם..וגם ספוילרתי קצת [העלו תמונות בפייסבוק שלהם!]
ראיתי קומיוניטי רק אתמול..ובנות היום. יש לי מראה שחורה להשלים מחר ונקמה...נראה לי שזהו.
כאילו, בונז אבל אין לי כוח.
אני איפשהו מנסה לסיים את העונה השלישית של לואי והשנייה של שרלוק ובגלל שליזי בנט לא מתקדם לי מהר מספיק אני חושבת לראות כבר את המיני סדרה.

dans girl

New member
יש לך את הדיוידי? כי אני יכולה להשאיל לך אותו במרתון, או שנראה אותו גם
.

o0Invisible0o

New member
נראה לי שאני רוצה לראות לפני המרתון אז אני

אוריד.
[מאיפה יהיה לי את הדיוידי?
]
חחח אני אוהבת אותנו ואת P&P אבל אין סיכוי שנראה את כל הפרקים ועוד משהו אחרי זה.

יותר מדי, לא?
אנחנו עד כדי כך הארד קור?

Rachel47

New member
שקרניות

מה?!?
אני כבר כמה פרקים לא באמת מבינה שומדבר

כל הקטע עם ג'ייסון בסוף היה די מלחיץ!

RenanaD

New member
זה מה שקורה כשמושכים יותר מדי... הכל

מתבלבל ואת כבר לא זוכרת כלום ומי נגד מי. אני מרגישה ככה כבר הרבה יותר מדי זמן

אהבתי ש-A חרט לספנסר איום במשקפי השמש
גדול.
כל הקטע בסוף עם המעלית היה נראה ממש ממוחשב ולא מציאותי... ומעניין אם ג'ייסון ברח מרצונו החופשי או שחטפו אותו.

LemonLimeLilach

New member

סוף סוף פרק ממש מעולה אחרי כמה פרקים לא משהו בכלל.

החריטה על המשקפי שמש גאונית!!!!

מונה תמשיך לעצבן אותי עד שהיא תמות, אני לא יכולה להתגבר על זה שהיא קיימת בסדרה בכלל ושכולם כל כך דואגים לה כאילו פאק מהההה??????? זה מביך!!!

מה לא הבנת רייצ'?
בואו נסכם:
סיסי פסיכופתית
וילדן כנראה לא אשם בכלום
הלוואי ש A חטפו את ג'ייסון
ספנסר תהיה הבאה לחטוף משהו כבד מחבורת ה A. את מה שהיה בפרק הזה אפשר להחשיב כמכה על אמילי או לא?

הדבר היחיד שלא ברור היה כל העניין סביב הכתם על השטיח הלבן

Rachel47

New member
אמממ

אבל זה שהיא מאבדת את שפיותה לא אומר שהיא כבר קיבלה מכה ממש חזקה כבר?
כאילו היא ואמילי חטפו
עכשיו אריה והאנה לא?

וכן הקטע עם הכתם היה דבילי
כל הסיפור עם אח שלו דבילי לחלוטין

LemonLimeLilach

New member
זה לא עובד ככה

אין סדר הגיוני... וזה שהיא גילתה את טובי לא נחשב לחלק מהתכנית של A אז זה לא מכה עליה. ואריה סבלה עכשיו ממש הרבה מהעניין עם מרדית' שהרעילה אותה אז לא נראה לי שיקרה לה משהו בקרוב. אולי כן יקרה עם האנה משהו (או שיבזבזו את זה על השטות של אבא של קיילב
) או לאמילי כי הקטע עם המעלית יותר פגע בג'ייסון.

RenanaD

New member
אבל תכל'ס אמילי היא זו שהכי

סבלה עד עכשיו, באופן כללי...

אגב, בנוגע לספנסר - וואו, איך קיוויתי שהקטע שהיא צרחה וקפצה על מונה יהיה איכשהו חלום בסופו של דבר! זה היה פשוט נורא... הבחורה איבדה את זה לגמרי. ובא לי שמונה תחנק כבר, היא כ"כ מעצבנת.

LemonLimeLilach

New member

ממש מפתיע שהבחורה איבדה את זה אחרי שמונה ניסתה להרוג אותה ואת החברות שלה?
הקטע ההזוי הוא שמישהו נותן למונה בכלל להיכנס לעיר.

RenanaD

New member
אבל זאת ספנסר!

אסור לה לאבד קור רוח, אף פעם

מונה נוראית. באמת לא ברור איך כולם פשוט שכחו את מה שהיה וקיבלו אותה מחדש כאילו כלום.

למעלה