סדרות

LemonLimeLilach

New member
הישרדות

וואי ההדחה הייתה ממש צפויה
כמה פעמים היא אמרה "רק שאני לא אודח שוב ראשונה"?????

אין לי מושג מה הולך שם עם הבריתות והכל, יותר מדי אנשים והחלפת הצבעות ואני מבולבלת נורא.

ואוי עם המעריצים, אמנם יש רק 10 מהם ו10 מהתמודדים אני כבר מכירה אבל נורא קשה לי שאני לא מזהה אף אחד, כל החתיכים נראים לי אותו דבר בדיוק ומה בדיוק הלך שם עם המייקינג אאוט בלילה?!?!?! על הלילה הראשוןןןןןןן וואו

o0Invisible0o

New member
המפץ.

חהחה. אז דפי כבר רמזה לי ולא היה לי מושג על מי היא מדברת עד שראיתי את הפרק!
ברי קוקו השתתפה בפרק! מצחיק, במיוחד בכך שפני פשוט שונאת את הבחורה כל הפרק..
חמודות.
מצחיק שהיא אחותה וכל מה שהיא הצליחה להשיג לה זה את התפקיד הקטנטן הזה אבל זה גם משהו!
גם הבחורה שמה שמו הולך איתה היא אחת מצמד אינטרנטי נהדר - גרפונקל ואאוטס [השנייה גם שיחקה במפץ, בעונות יותר מוקדמות]

חוצמזה הפרק עיצבן אותי ברמות - רק הנאום של ראג' היה חצי נחמד ואז הוא ביטל אותו ברגע שהשיג בחורה.

limors2

Well-known member
היא גם הייתה בסקראבס

ההיא של ראג'.

והפרק היה קיטשי ברמה נחמדה. שלדון ואיימי במיוחד

Rachel47

New member
אהה כן בסוף

שאיימי אמרה לו מה היא תכננה לוולנטיינס והוא הראה לה מה הוא הביא לה והיא בכתה
האמת שזה היה ממש ממש חמוד!!!!!!!!
ופתאום כבר לא כעסתי עליו

dans girl

New member
ככלל, היה יכול להיות יותר מתוק וגרוע, אז הפרק הוא די הצלחה בעיני, כי הוא לא גרם לי לרצות להקיא, ובפרקי ולנטיינס זה בד"כ הישג. הקטע עם שלדון והמתנות קצת ממש הצחיק אותי, וברי קוקו
.

Rachel47

New member
ידעתי שזו היא!!

אני לא נתקלתי ברמזים אבל זיהיתי אותה, אפילו שבקושי הראו אותה

ממש התלהבתי וחפרתי לתומר

אם היא קיבלה את התפקיד הקטנטן הזה כנראה גם פרוטקציות לא עוזרות בסדרה הזו

היה פרק הזוי קצת
ממש מעצבן בעיקר
האוורד למלש תמיד מעצבן אותי
אבל הפעם שלדון!! עצבן אותי
וגם פני ממש!

o0Invisible0o

New member
תחשבי שפלישה דיי מכירה את כולם שם..

עבדה עם האוורד בד"ר הוריבל ובגילד [הגעת לפרק איתו?] עבדה עם וויל וויטון גם בדה גילד, כמובן..והביאה את המפיק של המפץ לתוכנית אחרת שלה [את ביל פריידי לא צ'אק לורי] ועשתה שלושה אודישנים לתפקידים שונים למפץ וטרם הופיעה שם!! הם קשים.

dans girl

New member
בונז 810-815
לילך, ראיתי שאמרת לי להתחיל מפרנטהוד בכל זאת, אבל בגלל שאני ממש מצפה לפרנטהוד, ובונז לצערי הפכה להיות מן סדרה שאני קצת רואה מתוך הרגל ופחות מתוך צורך, הייתי חייבת לסיים קודם עם הפרקים שלה לפני שאני אתפנה נפשית למה שבאמת חשוב. אז להלן:
בסה"כ נראה לי שהתמודדתי יפה עם 6 פרקים רצופים
.
כמו שאמרתי, הסדרה איבדה משהו, ואני יודעת שהארט הנסון חושב שהם עברו את הקללה בסדר אבל הם לא, משהו הלך לאיבוד בבות' וברנן ואמנם בעונה השביעית זה עוד קצת היה שם אבל אז זה נעלם. אולי עם כריסטין, אני לא בטוחה. בקיצור זה די עצוב לי, כי אני רואה שיש קטעים חמודים שלהם ואני יודעת שאני צריכה להתרגש מזה אבל אני לא. זה מוזר ומתסכל.
בכל מקרה, היו שני פרקים עיקריים שהיו מעניינים - הפרק עם פלנט והפרק האחרון שירו בברנן. איכשהו חשבתי ששני הדברים מחוברים ושיצא שפלנט ירה בברנן, אבל זה נגרם ככל הנראה מבלגן שעשיתי בין תמונות בטאמבלר וכותרות של כתבות בטיויליין. הרציחות של פלנט עדיין יצירתיות בצורה מאוד מרשימה, אולם קצת מוזר לי שכל הקטע שהוא רושש את הודג'נס עובר בצורה כל כך שקטה וחלקה יחסית. אהבתי את זה שאנג'לה עברה משבר אמונה בעבודה שלה. אני ממש לא מבינה לאן לוקחים את העלילה של סוויטס והlove interests שלו. כדור מדם זה גם די יצירתי ומגניב. אריסטו לא היה כבר מלא פרקים ולא היה חסר לי. וונדל צריך להישאר לנצח.
וזהו בערך
.

LemonLimeLilach

New member
גם אני השלמתי את הכל אתמול

והייתי גם בטוחה שפלנט יהיה קשור לירי בברנן, הקטע עם הקליע היה נורא מעניין אבל הסיפור מאחורי זה היה משעמם למדי...

לא אהבתי בכלל את המשבר אמונה של אנג'לה כי זה קורה לה פעם ב5 פרקים בערך והפעם הזאת הייתה עוד בזמן שהם היו עשירים אז רק רציתי לצרוח עליה שתתפטר כבר ותלך לבהות בציורים כל היום כי היא מיליונרית. עכשיו כשזה כבר לא רלוונטי, היא לא מזכירה את זה יותר

dans girl

New member
פרנטהוד 4.13
יו, הסדרה הזאת מושלמת
.
הסיפור עם דרו ואיימי - קודם כל, המשחק של שניהם היה מדהים. הצורה שבה הם פשוט היו הלומים מרגע שהתחיל הפרק ועד שהוא נגמר, עם פרצוף שהם פשוט בטוחים שהם עוד רגע יתעוררו מהסיוט, היה מעולה. אני ממש שמחה שדרו הלך לאמבר וממש שמחה שהוא סיפר לשרה בסוף. אני ממש אוהבת את מארק, לא שזה חדש. אני שמחה שאיימי עשתה את ההפלה בסוף, דרו כל כך חמוד שהוא חושב שהוא יכול להתמודד עם אבהות בגיל 17, אבל מאוד נאיבי.
הקטע עם אמא של ג'סמין - לא מעניין בשום צורה.
הקטע עם מקס וגיל ההתבגרות - היה הורס מצחוק, אבל ממש. והקטע שהוא עצר את אדם באמצע השיחה היה אחד הרגעים החמודים היחידים שלו בסדרה.
הקטע עם ג'וליה וג'ואל וויקטור - ג'וליה מעצבנת אותי ממש. מאז התקרית עם המחבט היא בחרה בדרך של לא להתמודד עם ויקטור בכלל ולתת לג'ואל להתמודד איתו. ואח"כ היא עוד אומרת שהוא מתרכז בפן אחד ולא יודע איך זה קורה בבית. אני מבינה שהילד בעייתי ומתנהג כמו חרא קטן. אבל את לא אומרת לעובדת סוציאלית שאת אולי מתחרטת על האימוץ לפני שדיברת על זה עם בעלך, ואת לא מתחמקת מלהתמודד עם הילד שאימצת. ג'ואל, בניגוד אליה, היה מושלם. כבר אמרתי את זה, אבל אני לא יודעת איך ג'ייסון קטימס עושה את זה, הוא פשוט כותב את הגברים הכי מושלמים בעולם.

הלכתי לראות עוד פרק.

dans girl

New member
4.14 הנאום של מארק היה פשוט מדהים. אני אוהבת את זה שכשהוא כועס הוא עדיין כל כך רגוע ומושלם. זה מדהים. קצת מתתי ממש.
חוצמזה שרה טיפשה.
אני שמחה שג'וליה התעשתה והתאפסה על עצמה ותודה לקרוסבי על הדבר הנכון שהיא כל כך הייתה צריכה לשמוע.
כריסטינה מגניבה לגמרי והכי bad-ass.
ואמבר וריאן
. שיחזרו כבררר
.
אהה והקטע עם ריאן והדונטס
. התפוצצתי מצחוק כבר מתחילת הסצנה כי היה ברורררר שג'ואל לא יעמוד בזה ושהוא פשוט בחור טוב מכדי לדחות את ריאן שוב
. זה היה אדיר והוא מאמם
[וב'הוא' אני מתכוונת 'הם'
].

אחרון ודי.

dans girl

New member
4.15 ואחרון
אז היה ברור למדי שהיא תלך על האנק. ולו בגלל העובדה שמאז שהסדרה התחילה שרה אף פעם לא עשתה את הבחירה הטובה בשבילה. היא תמיד עשתה בחירות גרועות וזו רק עוד אחת מהן.
ואין לי בעיה עם האנק, אני חושבת שהיא הוציאה ממנו הרבה ושהוא באמת בנאדם טוב מתחת לכל שכבות העוניות והציניות שלו. פשוט ביחס למארק פשוט אין מה להשוות. ואני לא אומרת שהיא לא תהיה מאושרת עם האנק (אם כי ממש שמחתי כשהוא אמר לה שהוא עובר למינסוטה והיא נשארה, לפחות לרגע, קירחת מכאן ומכאן.), אני בטוחה שהיא תהיה מאושרת ואני שמחה על כך. אני פשוט יודעת מה היא מפסידה וחושבת שהיא עשתה טעות. מבחינת מארק, הוא ניצל ממה שהיה נגמר לא טוב מבחינתו ואני שמחה על כך ומעדיפה את זה שהוא שבור לב עכשיו מאשר שהוא היה שבור לב עוד יותר אח"כ. ומקווה שהוא ימצא מישהי שמגיעה לו הרבה יותר משרה, שהייתה באמת כל כך לא ברמה בשבילו. וכן, אני יודעת שאני מאחלת את זה לדמות בידיונית שלא באמת קיימת יותר אבל הוא כל כך מושלם שמגיע לו את האיחול הזה כי אני רוצה להאמין בעומק ליבי שיש בנאדם כמוהו בעולם, איפשהו, ושהוא יזכה למשהו טוב יותר משרה, או הגרסה האמיתית שלה
.
השיחה של דרו ואיימי לא הייתה כתובה טוב.
יאי על כריסטינה, יאי על ג'סמין (זה בא לי בהפתעה
), יאי על האימוץ שהיה סופר סופר חמוד.
יאי ענקקקקקק על ריאן ואמבר אומג אני מתה עליהם ברמה של פרפרים בבטן, אני כל כך אוהבת שיש זוגות שגורמים לי להרגיש ככה.

הסדרה הזאת מופלאה
.

למעלה