סדרות

LemonLimeLilach

New member
כאילו לא ראית אף פעם את הסדרה

ספנסר תמיד הייתה הכי פסיכוטית
היא מאבדת את קור הרוח כל פעם שהיא רואה בדל של רמז: "הוא הרוצח!! לא הוא הרוצח!!! לא היא!! לא הואאאא!!!"

RenanaD

New member
לדעתי השטיח היה רק הקדמה למה שבא אחרי

מעין אירוע "טראגי" שיגרום לבונדינג של אריה והאח, ואח"כ יוביל לנשיקה. תוצאה מעפנה, צפויה ומשעממת... שיחסכו את זה מאתנו

Rachel47

New member
ראיתי את העונה הראשונה

והיא די לא עוזבת אותי

לא ידעתי שיש עוד עונה
מה זה הפעם?

o0Invisible0o

New member
אממ אותו עקרון..

של טכנולוגיה שעוד לא קיימת ואיך היא משפיעה עלינו..הפרק הראשון התמקד יותר בפרטי מאשר בחברה [כמו הפרק השלישי בעונה הראשונה]
כן, אני צריכה לדבר עם מישהו על הפרק הראשון הזה..הם לא עוזבים אותך.

limors2

Well-known member
ראיתי רק את הראשון של הראשונה.

היה טוב אבל לא היה לי כח לראות את הבאים
על מה החדש?

o0Invisible0o

New member
אני שונאת את הראשון של הראשונה.

החדש..אממ..אני לא רוצה לספיילר אבל אני אגיד שהנושא הוא אינטליגנציה מלאכותית.
ואם מסתכלים על העונה הראשונה אז הפרק שאת ראית היה הכי פחות טכנולוגי והכי אמירה עלינו כחברה, השני היה אמירה עלינו כחברה אבל לחלוטין בראיה טכנולוגית עתידנית והשלישי היה עלינו כבני אדם [בחברה טכנולוגית עתידנית.
] והיה האהוב עלי! כי עלינו כחברה זה הכללה ובהלבלה.
אז גם החדש הוא יותר עלינו כבני אדם.
אבל לפי הפרומו אני צופה שיהיו עוד פרקים עלינו כחברה.

Rachel47

New member
הראשון של הראשונה נוראי לחלוטין

מה עם החזיר והכל
זה היה נוראיייייייייי
ממש סבלתי ונגעלתי ואיכס
אחריו הפרקים האחרים היו נראים בסדר

o0Invisible0o

New member
אוקיי.

מראה שחורה היא "סדרה" בריטית שלכל עונה יש שלושה פרקים, בנושאים שונים תחת אותה "כותרת" והם בין 40 דקות לשעה-שעה ו10 דקות ככה.
בעקרון מראה שחורה זה המסכים השחורים בחיינו [פלאפון, טלוויזיה, לפטופ, אייפד וכו' וכו'] והם מראה של מצב החברה או שלנו כאדם פרטי..והפרקים הם סיפורים נפרדים לחלוטין אך עוסקים בעתיד של עוד דקה [כלומר, או משהו שקרוב להיות מציאות טכנולוגית או משהו שהוא כבר מציאות טכנולוגית ועשוי להתרחש מחר]
גאד, קצת קשה להסביר אבל נניח הפרק הראשון עוסק בסרטון יוטיוב שהופך להיות ויראלי ומשפיע על מדינה שלמה [אנגליה, דהה] בצורה שגורמת לך לתהות על כוחה של התקשורת אבל יותר מכך על הכוח של הטכנולוגיה - האפשרות של כל אדם להעלות סרטון ליוטיוב..ועוד יותר מכך - עלינו כחברה, איזה סרטונים אנחנו נפיץ ומה אנחנו רוצים באמת לראות.
הפרק השני הוא יותר 1984 של אורוול..אבל ממש מרהיב ויזואלית.
הוא לא חדשני מבחינה רעיונית והוא לא באמת העתיד של עוד דקה [למרות שיש לא מעט אלמנטים טכנולוגיים שהולכים והופכים למציאות שלנו] הוא הרבה יותר אנלוגיה לחיי היום שלנו...שאנחנו עובדים בתוך מערכת שבה אנחנו נמלה חסרת משמעות..
סתם, אבל זה בערך זה.
והשלישי מהמם אז אני לא אגיד עליו כלום - גם הטכנולוגיה נפלאה גם הסיפור מדהים..הכל.

הפרק הראשון בעונה השנייה גם מאוד מזכיר מבחינת הסגנון את השלישי - סיפור אישי, מערכת יחסית אחת בתוך בית אחד עם טכנולוגיה עתידנית.

אמממ..הבנת משהו מכל זה?
בכל מקרה, אם את מעוניינת לצפות אני ממליצה בחום לא להתחיל מהפרק הראשון! תצפי בשני ואז בשלישי אפילו ורק אז בראשון..ותתכוני, הוא לא..אממ..נעים.
הוא עצבן ממש הרבה אנשים [גם אותי.
]
וזה באמת לא משנה כי הדמויות שונות, העתיד שונה..הכל מנותק מפרקים אחרים!

Rachel47

New member
וואו זה ניתוח מאוד

עמוק
אני הבנתי שזה פשוט הרעות חולות בחיים שלנו אבל תכלס לא באמת חשבתי על מה כל פרק אומר באמת באמת
פשוט הזדעזעתי משלושתם
את השלישי בהחלט אהבתי יותר מהשני אבל הוא היה לי מאוד לא כיפי
ממש עצובי
קיצר לא אהבתי את אפחד מהם אבל אני מניחה שזו ההרגשה שהם ניסו לגרום לי

o0Invisible0o

New member
היה לי שיעור שלם על מראה שחורה

אז..אממ.
כן, כשאני אומרת אהבתי אני לא מתכוונת נהניתי..
הכי אהבתי את השלישי כי הכי הערכתי את מה שהם ניסו להעביר בו.
הראשון הרגיש לי כמו צעקה רועמת של "תראו כמה אתם לא בסדר, חברה המונית ומטופשת שרק רוצה להציץ"
והשלישי הרגיש כמו "אנחנו רק בני אדם והסיפור הזה היה קורה גם בלי הטכנולוגיה אבל תראו לאיזו אובססיה הטכנולוגיה הכניסה אותנו"
וגם מאוד יכולתי להזדהות עם מר בחור כי..אממ..אני גם נוטה 'לחפש' אונליין - פייסבוק וכאלה ואני שונאת את האובססיביות שזה מאפשר לי.
אבל הרגשתי שהאשמה היא לא על הטכנולוגיה וגם לא על החברה אלא על האדם הפגום..ואת זה אני אוהבת.

Rachel47

New member
כן גמני הרגשתי

יותר הזדהות עם פרק שמדבר עלינו כאנשים פגומים מאשר על פרק שמבקר את החברה המפגרת שאנחנו
ותכלס הרי אפחד לא יכול להבטיח ב100% שהוא לא היה צופה בסרטון של ראש הממשלה, ואכן כולם צפו בו, אותי אישית זה נורא נורא הגעיל והסטתי את הראש אבל דבר כזה בזמן אמת, כולם היו צופים בו! לא משנה כמה נאורים ונהדרים ומצטדקים ננסה לצייר את עצמינו
הקטע הכי חזק בכל הפרק היה לדעתי הקטע שמראים שהיא שוחררה בכלל חצי שעה לפני, זה היה נוראי בצורה בלתי אפשרית

והפרק השלישי והאובססיות, זה בהחלט נכון
אז מהבחינה הזו תכלס זה באמת פרק שמאוד הבנתי

השני היה די מוזר אבל אכן מגניב ויזואלית
ואני לא ראיתי רק את הקטע שאנחנו בורג קטן במערכת (כן ראיתי את זה)
אבל אני גם ראיתי בזה משהו שמדבר עלינו ועל כמה אנחנו מושפעים מלחץ חברתי
הבחורה ששרה ואז הלכה לערוץ ההוא כי זה מה שאמרו לה
ואז הבחור עם הזכוכית שבסופו של דבר אחרי כל הצעקות לא באמת עשה שומדבר אלא רק מכר את עצמו תמורת חדר יותר גדול
זה היה עצוב
אבל לפחות הכי פחות מראות קשים בפרק הזה

Rachel47

New member
אהה ו..

בפרק הראשון זה לא היה רק הקטע של היוטיוב וההשפעה שלו
כמובן שכן
אבל תכלס הוא אשכרה חטף את הבחורה, זה די פסיכי
אז הוא העלה סרטון ובגלל שהקהל התעקש ראש הממשלה היה צריך לעשות את זה
אבל מראים שם המון את ההכנות וההתקרבות לשעה המיוחלת ואיך כל החדשות מראות ומתכוננות וכל העולם ויותר קרוב לשעה מבינים שאי אפשר לאסור את השידור של זה
וככוווווווווווווווווווולם מתיישבים מול המסכים לראות את זה
כוסומו
אל תראו!
תתנו שזה יצולם אבל תסגרו את כל המקלטים של הטלוויזיה
כאות הזדהות אל תתנו לבנאדם המטורף הזה מה שהוא רוצה
אבל לא......אנחנו מתים על הריאליטי שלנו
וכולם יושבים לראות
וזה מה שהוא רצה
וזה היה יותר חזק בעיניי מהמסר על כמה קל זה לשגע אומה עם סרטון
כי מה ששיגע את האומה זה השידור החי של החרא הזה
וזה היה מזעזע בעיניי וגרם לי להרגיש נורא (בתור אחת המתנגדות הגדולות לזבל כמו האח הגדול)

limors2

Well-known member
צופי העונה הראשונה של סמאש-

מסתבר שיצא פסקול של המחזמר שהם עשו, שכולל מלא שירים שלא היו בסדרה. והם כולם שירי ברודווי, לא שירים פופיים

אז אם אהבתם, תורידו!
(Bombshell The New Marilyn Musical from SMASH)

limors2

Well-known member
בעצם יש מצב שחלקם יהיו בהמשך

טוב, עדיין! וזה נתן לי מוטיבציה לראות את פרק 2 כי יש שיר מדהים אחד של מייגן הילטי

Rachel47

New member
אני בינתיים רואה

את העונה החדשה
והגיוני שהשירים האלה יופיעו שם

למעלה