סדרות

LemonLimeLilach

New member
תודה שמחקת לי את ההודעה שכתבתי תפוז

LemonLimeLilach

New member
FNL 115

LOL גדול על האינטרקאטים בין האימון של מאט והאימון של ריגינס

לשחקנים השחורים על מה שהם עשו בסוף.

ג'ולי
דפי התכוונתי בעיקר לרגעים האלה שהיא במשרד של תמי עם טיירה ותמי נוזפת בהם וג'ולי עושה פרצופים כאלה של טינאייג'רית אמיתית.

dans girl

New member
של סרינה כן, אבל של בלייר יפיפיות בעיני. אין ספק שלא הייתי נועלת אותן in a million years גם אם הייתי נועלת עקבים, ושהן הולכות רק עם דברים מאוד מאוד מאוד ספציפיים ואחרת הן יוצאות סופר פרחיות ומכוערות, אבל לדעתי עם השמלה שלה הן נראות פשוט מדהים.

LemonLimeLilach

New member
FNL 116

מאט וג'וליייייייייי

אומייגאד מה שהלך במשחק הזה זה דברים שלא הולכים אפילו במשחקים בין ריאל מדריד לברצלונה. WTF!!! הם הולכים לאוטובוס וזורקים עליהם דברים?! אתם צוחקים איתי?! אנשים חולים והפוטבול הזה. הם ילדים בני 17! ילדים! מילא היו שחקנים מקצוענים שמרוויחים מיליונים אבל פאקקקקקקק חולים חולים חולים בראש!

dans girl

New member
מאט וג'ולי

חדש לך שכשאנשים משוגעים על הספורט שלהם, איזה ספורט שזה לא יהיה, הם מתנהגים כמו ברבריים? ע"ע אוהדי כדורגל פסיכוטיים, שלא חסר באירופה בכלל ובארץ בפרט. אני מבינה, מדובר בליגת תיכונים ובני נוער בני 17. אבל אם תקחי בחשבון שזו עיר קטנה ומצחינה שאין בה שומדבר מעניין חוץ מגאוות העיר שזו קבוצת הפוטבול, אם תהיה לקבוצה שלך יריבה מרה כל כך זה יוצא אותך מדעתך. אולי לא אותך ספציפית אבל אנשים אחרים שלוקחים את הספורט שלהם קצת יותר מדי ברצינות, כן.
אני מתקדמת לאיטי, כרגע ב-2.04 או משהו כזה...

LemonLimeLilach

New member

בעיקר הרג אותי שהם שלחו אחריהם שוטרים. כאילו, כשפפה דרך למסי על הפרצוף בסופר קלאסיקו לא שלחו אחריו שוטרים, אז אחרי ילד בן 17?! וואט דה פאק איז וורנג ויט יו פיפל.

אותי זה גם מוציא מדעתי. מי כמוני מבינה אמוציות בספורט. כשהפסדנו בדרבי בעונה הקודמת אם הייתי במגרש הייתי מסוגלת לזרוק את החבילת גרעינים שלי לדשא (אבל הזריקה שלי חלשה אז מינימום הייתי פוגעת באוהדים כמה שורות מתחתיי
), אבל באמת. הם ילדים. לשלוח אחריהם ניידת משטרה בשביל להביא את סמאש לתחקור. זה. מטורף.

dans girl

New member
ברור שהם ילדים הם מרירים והם יורדים נמוך וזה מפגר וגרוע, אבל זה לגמרי לא תלוש מהמציאות בעיני. ברור שבליגודת שמכבדות את עצמן זה בחיים לא יקרה, אבל כשהליגה כולה מנוהלת מתוך הקהילה, לא אכפת להם לרדת נמוך, כי הם לא דופקים חשבון לאף אחד והם לא עונים לאף התאחדות.

dans girl

New member
i have notes
וואו זה נהדר
.
ושכחתי כמה מזעזע השיער של ג'סי, הוא כל כך ארוך מדי פה.
אבל זו סצנה כזאת טובה. מזכיר את התקופה שבה גלי הייתה סדרה טובה
.

למעלה