סדרות

LemonLimeLilach

New member
ובהמשך לשיחתנו על מתי זה קרה באמריקאי:

1. עונה 15 (סין)
2. עונה 17 (גאבון)
בשני המקרים מתמודדים ניסו לגנוב פסלונים וההפקה אמרה להם "אז זהו שלא".

עשו את זה בישראלי?? זה באמת נשמע מגוחך

אם כי לא ידעתי שיש חוק רשמי שאומר שאסור. אבל הגיוני.

Rachel47

New member
סין???

למי גנבו בסין? לאיך קוראים לו השחור הענק שהלך הביתה כשהיו לו שניים?
אני..ראיתי את סין
לא זכור לי עניין כזה

גאבון לא ראיתי

איך אתם מורידים? מסתבר שעוד כמה ימים עומד לפוג לי החשבון ראפידשר, לאחר בערך.. 3 שנים (?) של שימוש...
ואחרי תקופה כזאת, כבר אי אפשר להסתדר בלי

אז עכשיו אני בוחן את האפשרויות שלי, עם נטיה גדולה פשוט להמשיך עם ראפידשר.

יוצא לי לשלם - כרגע הצעה שנתקלתי בה - 83$ (330 ש"ח) לשנתיים.
אבל זה הצעה זמנית שצריך לקפוץ עליה, ברגיל זה עולה 123$ אז.. זה דיי שווה.
ובת'כלס יש לי בפיילפאל כרגע 60$ שהרווחתי מהאינטרנט בזמנים שבהם היו מתגמלים מעלים בכסף (נעלם כשכל האתרים התחילו להיסגר),
אז אני צריך להוסיף בעצם רק 23$. שזה גם בעיה כי אין לי כרטיס בינלאומי חח

בקיצור - יש למישהו המלצות/הצעות בעניין?
ליאורה, בסוף המשכת עם ראפיד?

לעיתים רחוקות מוריד מטורנטים..
לא יודע, לטורנטים יש הרבה מצבי רוח. הם לא תמיד עובדים לי, בטח שלא על מקסימום, ואי אפשר באמת להתלונן כי זה לא ששילמת על זה.
והכל תלוי במקורות שיש, ואם אין מקורות (=בד"כ דברים ישנים) אז סיכוי נמוך שתצליח להוריד.
או סתם דברים שלא מספיק מבוקשים בשביל שיהיה להם מספיק מקורות להורדה.
קיצר אי אפשר לסמוך על זה!

אם כבר טורנטים אז הייתי מוריד מאתרים מיוחד כמו טורנטליצ', אבל גם אז, אני לא אוהב את הרעיון שצריך להעלות כל הזמן.

עם הכמות הורדות שאני עושה, קשה להסתפק במשהו חינמי.. במיוחד שהתרגלתי לפרימיום חח

LemonLimeLilach

New member
אני גם מורידה המון...

מאז שנסגר מגה אפלואד עברתי לטורנטים והורדתי המון סדרות ישנות (יחסית) ואף פעם לא הייתה לי בעיה. בפייראט ביי יש גם אפשרות לחפש פרק ואז לסדר אותו לפי מספר סידרס- ואני לוקחת את הקובץ שיש בו הכי הרבה סידרס על הכי קצת ליצ'רס וזה מוריד בטיל. לפעמים זה כן עושה בעיות ואז יש רצף קללות ממני בטוויטר אבל מסתדרים

חחח לא יודע אם אני יכול להסתכן. אבל אם יצא מצב שאני לא אקנה בנתיים ויגמר לי הפרימיום אז אני לגמרי אנסה שיטות אחרות, עד שאתייאש....

limors2

Well-known member
ברגע שהסדרות יחזרו אני אחזור לראפיד.

כרגע אין לי פרמיום וממש קשה לי להסתדר עם חוסר האמינות של הטורנטים, אבל אין כמעט שום סדרות קבועות להוריד אז אני בסדר.
למרות שתכף דוקטור הו חוזרת ואותה אני תמיד רוצה לראות כמה שיותר מהר
אז אני לא יודעת מה לעשות. כי ממש לא משתלם לקנות עכשיו.

דווקא ביובש של עכשיו, אני מנסה כל הזמן סדרות חדשות/ישנות או אפילו ש"חים של סדרות אהובות, הכל כדי למלא את החלל הריק ובעיקר הזמן הפנוי....
(ולא רק סדרות כמובן, סרטים/משחקים וכו')
ודווקא הסדרות האלה לאו דווקא מלאי ביקוש שאפשר למצוא בטורנטים (למשל - לא חושב שהייתי מצליח להוריד "המיליונר הסודי*" שלאחרונה ראיתי)
לעומת זאת בעונת הסדרות הכל יוצא חם מהתנור, מלא מקורות ומלא אפשרויות הורדה ישירה, ככה שיוצא שדווקא אז זה פחות בעיה.

למה לא משתלם לך עכשיו? איזה תוכנית את מתכוונת לקנות? כי אם נגיד לשנתיים אז לא הייתי אומר שזה כזה משמעותי..

*המיליונר הסודי - תוכנית חביבה שגיליתי מערוץ 8, בה כל פרק מיליונר אחר מסווה עצמו לאדם פשוט והולך לגור למשך שבוע בשכונות מצוקה.
הרעיון זה שהוא מחפש מקומות להתנדב בהם, שתורמות לסביבה/אנשים בכל מיני דרכים, ובסופו של דבר מתוודא ותורם מלא כסף

limors2

Well-known member
אני אקנה שוב 5 חודשים.

שנתיים מפחיד אותי, מה אם האתר יעלם פתאום וכל הכסף שלי ילך לפח!

זה האתר הכי מבוסס בערך.. אבל כן, תמיד קיים הסיכוי הזה

אני חושב על זה פשוט כי יש לי כבר 60$ ל"בזבוז" בפייפאל (למרות שזה תכלס כסף לכל דבר.. אבל למה לא).. בסוף יוצא שאני אשלם ממש מעט לשנתיים (בהתחשב במבצע גם).

התחלתי לעשות חישובים וזה, בניסיון להבין אם זה אכן יותר משתלם, אבל התחלתי להתבלבל. השעה מאוחרת! ננסה לחשוב מחר חח

o0Invisible0o

New member
אני עם לילך - הורדות זה בחינם.

כמה מהר אתם צריכים שזה ירד לכם? אם זה משהו ישן - לא אכפת לי שיקח זמן..שיוריד בזמנו החופשי וברגע שיסתיים אני אצפה, אם זה משהו חדש זה יורד מהר...מספיק מהר שאני מכינה משהו לאכול בזמן צפייה, חוזרת למחשב וכבר יש לי פרק. מה צריך יותר מזה?

limors2

Well-known member
לא תמיד.

הרבה פעמים עם דם אמיתי אני קמה בבוקר (9) ורוצה להוריד ולראות ולוקח לזה לפחות שעה וחצי.
ועם דברים שאני רוצה להוריד כשהם יוצאים ממש בזמן אמת הכל יורד עוד יותר לאט. וקצב הורדה של 200-300 לפרק של ג'יגה וחצי זה איטי נורא.

o0Invisible0o

New member
אמממ..אני לא מורידה HD

אלא אם זה דקסטר, שובר שורות וכו'..אבל זה באמת לוקח יותר זמן.

טוב, זה עדיין לא משכנע אותי להוציא כסף על הורדות.

למעלה