סדרות

dans girl

New member

o0Invisible0o

New member
ואוו.

אני רוצה להגיד שזה קצת הזוי ולכן זה נחתך אבל הכל בגלי כ"כ הזוי שמה זה משנה בעצם??o_0
חחח סיום נהדר!

LemonLimeLilach

New member
נראה לי שאני אצטרך לראות את עונה 4

לפחות את הפרק של בריטני. זוכרים מה היה פה בפורום בפרק מחווה של עונה 2? איזה דפוקות היינו אלוהים.

LemonLimeLilach

New member
FNL 117

מה זה, יומיים בלי התעמלות מכשירים ויש לי זמן לראות דברים!

טוב, נו- מאט וג'ולי
אני לא מאמינה שהם היו כל כך שמחים שהיא לא שכבה עם מאט שהם לא הענישו אותה איכשהו. אבל חה, להירדם ככה עם מישהו עד שעות מאוחרות
קרה לי כל כך. רק שאצלי ההורים שלי ה-ת-ק-ש-ר-ו לסלולרי שהם קנו שלי. אריק ותמי קצת מפגרים. ואני לא יודעת מה, כל פעם שיש ויכוח כלשהו בין שניהם, הוא יוצא ממש מניאק. אני לא מבינה את זה.

הקטע עם המצלמה, הייתי כל כך בטוחה שזה יהיה שהם סתם האשימו את אבא של טים ושמישהו מהקבוצה לקח את זה בשביל לתת למאט כדי לצלם אותו ואת ג'ולי ואז קואץ' ימצא את זה ויתעצבן
איזה מוח יש לי.

אמא של טיירה, מה??? את שוכבת עם גבר נשוי ועוד יש לך בקשות? חצופה. ובאדי גאריטי- טוב, כבר קבענו לפני 10 פרקים בערך שהוא השמוק הכי גדול בסדרה
אבל אני רוצה עוד פוטבול בנות בין טיירה לליילה.

dans girl

New member
אולימפיאדה. כשהתחלתי לכתוב את הסטטוס שלי בפייסבוק על סיום תחרויות השחיה התחלתי לציין איזה מיליון וחצי שחיינים והגעתי למסקנה שזה לא ישים לסטטוס של פייסבוק.
אז הנה זה פה, כי אני פשוט חייבת להוציא את זה, זה בסדר אם לא תקראו, זה לפרוטוקול בלבד:
מייקל פלפס. כי זה הוא וכי זה הסגנון פרפר הכי יפה בעולם.
ריאן לוכטה. כי לסחוב שלשלאות וצמיגים עד שמקיאים זו לא מילה גסה כשמתאמנים לאולימפיאדה.
מיסי פרנקלין, כי 4 מדליות זהב אולימפיות תוך כדי שטויות טינאייג'ריות כמו בגרויות וציוצי תמיכה מעלפים מג'סטין ביבר זה דבר שזוכה להערכה.
רבקה סוני, כי לשבור שיא עולם בחצי גמר דורש הרבה ביצים, וכי יש לה את הבגד ים הכי יפה שראיתי מעודי.
דנה וולמר, כנ"ל לגבי השיא עולם (רק עם שיא אולימפי) , וגם מדהים שאפשר בכלל להגיע להישגים כאלה בתזונה נטולת ביצים-גלוטן-וכל דבר אכיל אחר בערך.
סטפני רייס, כי לא אכפת לי שהיא לא זכתה באף מדליה אחת לרפואה, יש לה רוח מדהימה ואני אוהבת אותה.
אמילי סיבוהם, כי היא קנתה אותי עם סגנון הגב המופלא שלה.
אליזבת ביזל, כנ"ל. וגם הלק שלה.
ליבי טריקט, כי היא שחיינית מדהימה והציוצים שלה בטוויטר עשו לי את מרבית האוליפיאדה. התמיכה שלה בקבוצה פשוט מעוררת הערצה.
ג'יימס מגנוסן, כי להצליח להמשיך לשחות אחרי שהפסדת את הזהב במאית שניה מחורבנת זה לא דבר קל.
ניית'ן אדריאן, כי להפתיע את עצמך במדליית זהב במשחה הכי יוקרתי בבריכה זה משעשע וחמוד.
יאניק אנייל, כי עם כל המרמור שלי כלפיו על הניצחון שלו על לוכטה, וואו.
קריסטי קובנטרי, כי החיבוק שהיא נתנה למיסי פרנקלין אחרי שהיא שברה לה את שיא העולם ב-200 גב היה רוח ספורטיבית במיטבה.
רבקה אדלינטון, כי היא שחתה שחיה נהדרת ולמרות ההפסד לאמריקאית הצעירה והמפתיעה לדקי (נדמה לי?) לקחה את זה ברוח נהדרת.
אליזבת סימונדס, שלמרות שלא הצליחה להביא לבריטניה מדליה, הציוצים שלה עושים לי את היום.
ליאם טנקוק, ששחה עכשיו נפלא בשליחים והביא הרבה כבוד לבריטניה, גם אם לא בצורת מדליה.
קוסוקה קיטג'ימה, כי חילופי דורות בבריכה זה דבר אכזרי, אבל אף אחד לא ייקח לו את הסגנון חזה היפיפה שלו.
סון יאנג, כי על כמה מרחקי שחיה אפשר לשלוט ביד רמה. וגם כי הוא הסיני הראשון שאני אשכרה מצליחה לזכור את השם שלו, וזה אומר משהו.
פארק טה-הון, ששחה נהדר למרות כמה טעויות אסטרטגיות.
תרזה אלשאמר, כי לשחות באולימפיאדה בגיל 37 זה לא צחוק.
צ'אד לה-קלוס, כי לנצח את מייקל פלפס ב-200 פרפר דורש ביצים מברזל. כנ"ל לבכות כמו ילד קטן על הפודיום.
סיזר סיילו, כי אמנם לא יצא לו לבכות על הפודיום השנה, אבל הוא שחה מדהים.
והכי חשובים -
גל נבו, כי חצי גמר זה הישג מדהים, ולהמשיך להתחרות כשאתה כל פעם מפספס את השלב הבא במקום אחד בלי להיות מתוסכל למוות זה די מעורר הערצה.
עמית עברי, כי המאבק ההירואי שלה בחצי הגמר 200 מעורב היה לא ייאמן.
יעקב תומרקין, כי ריו 2016 לגמרי מחכה לו.

ובטוח שכחתי עוד מלא שחיינים שרציתי לציין. אבל מאוחר בלילה כבר.

LemonLimeLilach

New member
וואי וואי

כל הצעירות האלה באולימפיאדה הורגות אותי. אני עוקבת בטוויטר אחרי המתעמלות האמריקאיות וכל הסלבריטאים בעולם שלחו להם ציוצי תמיכה והן מתעלפות
ביבר, טיילור סוויפט, ליידי גאגא, אני עוקבת אחרי שחקנים אז אני רואה איך הם כותבים להם והן בתגובה "וואי תודה אני מתה על יומני הערפד/שקרניות/משהו אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" הם עושים שם דברים מדהימים אבל סה"כ הילדים האלה בני 16! זה מדהים.

limors2

Well-known member
הישרדות (
?)

בוקי מגעיל, הגנבה הזאת הייתה מגעילה וההפקה מגעילה שהיא לא עצרה את זה, אבל תכלס איזה טוויסט גאוני. אני לא מאמינה שתורג'י עף!

LemonLimeLilach

New member
ראית את כל הדיון שלי ושל רייצ'ל בטוויטר?

אני אקצר לך: בספר החוקים של הישרדות בסעיף של פסלוני חסינות כתוב Can't be stolen from you. נקודה. זהו. הפקה ישראלית מטומטמת.

בעיקרון לא הייתה לי בעיה עם זה, אבל בוקי כל העונה, אבל כל העונה, חופר בשכל על כמה שתורג'י זבל. הוא יושב שם בהזדמנות פז עם אנה וענת ולא מדבר איתן מילה ועושה טסטימונות של "הן לא מדברות איתי בוואהההה בואאהההה
". כנ"ל כשתורג'י ושגב חזרו מהמשימת פרס. הוא יושב בים במרחק מהם ומזיין את השכל על זה שהם לא באים להגיד לו שלום. חתיכת אידיוט. הוא לא עשה מהלך אחד עם שכל במשך כל העונה. לא ברית אחת ששווה משהו (וברית של שני אנשים עם יוליה שווה לתחת, בדיוק כמו זאת שכולם חפרו עליה את השכל שנה של תורג'י ואושרי. כי הם לא יודעים חשבון) וכל העונה בוכה על זה שלא שמים עליו. לא מדבר עם אף אחד, לא מנסה ליצור קשרים, ועל הצלחה במשימות אין מה לדבר כמובן.

תכל'ס, הוא מגעיל אותי. זה לא טוויסט גאוני, זה זבל. והכי מגעיל שעכשיו הוא ייקח את העונה על זה. איכס.

limors2

Well-known member
לא הצלחתי לעקוב. אני לא אוהבת טוויטר.

אני מסכימה איתכן שהוא זבל ומגעיל ומבאס אותי שתורג'י עף על מהלך עלוב שכזה, אבל אני בכלזאת שמחה שהוא עף

LemonLimeLilach

New member
אני חושבת שהם ממש טיפשים

מה היתרון בלהעיף את תורג'י? כל הקטע זה להגיע לגמר עם אנשים שאתה יכול לזכות מולם. אם הייתי בוקי הייתי מעיפה דבר ראשון את ענת ואז את שגב, ומגיעה לגמר עם אנה ותורג'י. את תורג'י לא אוהבים, לעשות את הטיעון שאנה רעה גם כן כי היא הייתה עם תורג'י כל המשחק (ובגלל שהם מצביעים בלייב זה יותר קל- היא גרה עם תורג'י! היא מכוחות האופל!) ולא עשתה כלום, והופ, הקולות הולכים לבוקי!

כבר כמה שבועות כל פעם שמישהו אומר שצריך להעיף את תורג'י אני אומרת את זה. הלו, הוא הטיקט שלכם לניצחון. של כל אחד. יש לו רק קול אחד במושבעים והוא לא ישיג יותר אף פעם.

אני שונאת אנשים טיפשים

limors2

Well-known member
אני כ"כ מתרכזת בלשנוא אותו שלא חשבתי על זה

ככה

אבל אני לא סומכת עליו שהוא לא ימצא דרך לתחמן את המושבעים ולגרום להם להצביע לו.
ובכלמקרה, זה לא שאפשר להעיף את ענת. היא חסינה כל שבוע!

LemonLimeLilach

New member
איך הוא יכול לתחמן אותם?

עזאם-אין סיכוי
יוליה- בוקי
נטלי, שגב, פרסטר- לא נראה לי

לא משנה מה, אושרי זה הקול היחיד שלו. אלא אם הוא מגיע לגמר עם שגב ובוקי, ואז הוא מקבל את ענת ואנה, ושאר הקולות אולי מתפצלים בין שגב ובוקי (או אולי פרסטר) והוא מרוויח מזה. אבלללללל לא נראה לי שזה יכול היה לקרות

LemonLimeLilach

New member
חדשות הישרדות: מעונה הבאה ברשת

מגיע להם. רשת קנתה את הזכויות מcastaway וזה שלה מעכשיו. חהחה.

LemonLimeLilach

New member
עכשיו ערוץ 10 רוצים לתבוע אותם

יאללה שיסגרו כבר את הערוץ המיותר הזה, איזה בושות.

Rachel47

New member
את חושבת שיהיה שונה ברשת?

זה נבלה וזה טרפה
גם הם יהרסו את הפרומט
פשוט בצורה יותר מקצועית

למעלה