סדרות..

LemonLimeLilach

New member
תלונת סדרות

לא הספקתי לראות כלום

LemonLimeLilach

New member
סמאש

אני כל כך אוהבת את אייבי.

אבל חייבת לציין שבמשך רוב הקטעים של קארן היא לא עצבנה אותי בכלל. בעיקר בשיר המשותף שלה ושל אייבי. היא נראתה בו מעולה.

טום
אין מה להוסיף. ג'וליה את טיפשה. אבל הריב שלהם נגמר ממש מהר
חשבתי שיעשו מזה יותר דרמה.

שבוע הבא פרק אחרון?

אומה תורמן לא חוזרת?

פרומו

הראו קטע שמישהו כזה נופל וכולם סביבו צועקים הצילו. זה לא היה הקטע בפרק הזה עם רבקה דובל נכון? או שכן? נראה לי שזה משהו אחר אבל אני לא בטוחה. אני מקווה שאייבי לא הולכת למות.

o0Invisible0o

New member
לילך..

תראי, אין לי בעיה עם לראות סדרות קלילות שלא מאמצות את המחשבה יותר מדי. באמת שלא הכל צריך להיות מד מן אבל גוסיפ של העונות הראשונות זה לא גוסיפ של עכשיו..עכשיו זה כבר כ"כ עבר את המופרך שזה בלתי ניתן לצפייה.
כאילו, לדמויות אין אופי. אני יכולה לספר על סרינה של הפרק הזה משהו אחד שסותר לחלוטין את סרינה של הפרק הקודם, כאילו היא בן אדם אחר. בעונה הראשונה היא הייתה עקבית [היא סתם דוגמא, הן כולן היו עקביות]
וכאילו, טוויסטים וכאלה לא אכפת לי..אבל יש רמה של מופרכות שבא לי להקיא.

עכשיו סמאש - התחיל נחמד, דרק הבמאי המניאק שמנסה להשכיב את השחקניות שלו ולנצל את הכוח שלו על הקריירה שלהן.
קארן, השחקנית החדשה, הצעירה וחסרת הניסיון שמקבלת את ההזדמנות המדהימה הזאת..
מהצד השני אייבי, שקורעת את התחת שלה שנים על ברודווי ועכשיו סופסוף יש לה הזדמנות לפרוץ
[אני אתרכז כרגע בשלושתם..ספוילר עד לפרק של השבוע!
]
זה המשיך יפה...דרק, דפוק אבל אנחנו כאילו מבינים את הלחץ שמופעל עליו, המתיחות עם טום, הרצון להצליח, לרצות את כולם ועדיין ללהק את האדם הנכון..בלהבלהבלה הכל טוב ויפה..
ואז? הוא גם מסוגל לאהוב - מערכת יחסים עם אייבי.
גם עם קארן המשיך יפה - יש לה הרבה תלאות בדרך והיא מפסידה את התפקיד, היא לא מצליחה להשתלב עם שאר הרקדנים, ההורים שלה מאוד מזלזלים והיא הייתה צריכה להתמודד עם דרק כמובן.
ואח"כ כל המתיחות עם אייבי - באמת, הכל סבבה.
אייבי - גם התחילו יפה, מגשימה את החלום עם הליהוק אבל הלחץ יותר גדול ממה שהיא חשבה. מגלים את היחסים הדפוקים שלה עם אמא שלה, הבטחון העצמי הנמוך, הפחד להתמכר לכדורים וההתמכרות, מערכת יחסים הרסנית עם דרק ואז כזה ככה-ככה הכל בסדר..
גם בכל מה שתיארתי פה יש בעיות [והרבה קלישאות] אבל למעט כמה הגזמות פה ושם הכל היה לחלוטין נסבל בעיני...

אבל...עכשיו?
דרק שוכב עם השחקניות כי זאת תשומת הלב שהן צריכות? הוא עוזר להן?
נניח שכן, נניח שהוא שכב עם אומה ת'ורמן רק בשביל שתוכל לשחק [באמת, אני לא מאמינה שאני כותבת את השורות האלה אבל נ-נ-י-ח] אם אתה באמת אוהב את אייבי [הרי הוא אמר, הם ניהלו מערכת יחסים..בלהבלה..] דבר איתה, תסביר לה, תתקשר איתה בכללי..אל תעברו למצב של לא מדברים בכלל עד שהיא מגלה ואז היא כועסת ואז זה מתפוצץ אבל עדיין לא ממש מדברים על זה.
כאילו, באיזה עולם זה הגיוני שהם יוצאים בעקביות זמן מה, מערכת היחסים מתקדמת יפה, הם שרדו את הפיטורין שלה ואז משום מקום הוא שוכב עם אומה ת'ורמן שהוא בכלל שונא וחושב שלא יכולה להוביל את הסדרה..וממש עובר ללפלרטט איתה מול כולם וזה..

קארן -
האמת, שבעיקר יש לי בעיות עם עלילות דב והאופרת סבון שהוא התנשק עם ההיא ואז הציע נישואים ואז שכב עם אייבי ואז היא הסכימה להתחתן בלהבלה.
אני גם שונאת שכאילו קשה לה אבל בעצם ממש קל - יש לה מלא הזדמנויות, כולם תמיד מתלהבים ממנה ועפים עליה ..וכמובן החברות המטופשת וכל מה שהיה עם איך שהיא התנהגה בקשר שלה עם הדמות של אומה ת'ורמן.

אייבי -
באמת שלנסות להסביר אותה זה בלתי אפשרי בשלב הזה.
טוב, ההודעה הזאת מייאשת אותי..אבל את מבינה? זה כאילו לקחו דמויות ותרחישים הגיונים, התפתחויות טובות ואז הרסו את הכל..הפרק שהיא אובר-דוז על כדורים? ואם היא זאת ששמה את הבוטנים לאומה אני לא אופתע [הראו לנו? אני לא זוכרת..אני גם ככה חצי רואה חצי גולשת..]
ושוב, מערכת היחסים ההזויה עם דרק - זה כאילו הוא מנהל מערכת יחסים והיא גם שם... מנסה להבין מה המצב ביניהם היום.
וזה שהיא וטום אמורים להיות חברים ממש טובים אבל הם אף פעם לא באמת ופשוט מלאאאאא דברים. זה שהיא שכבה עם דב בכלל..כאילו, ברגע ששמעת והבנתם מי אתם, למה? נניח דב רוצה להתנקם בקארן, מה אייבי?

וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על ג'וליה!! הכי גרוע אבר..והיום הגיע לשיא חדש. [אני לא הולכת לעשות את זה, אין לי כוח]

בכל מקרה, כאילו..בדקסטר, אם יש לו זמן שובר הגיון למחוק את הציור של עצמו ושוב לא להתפס, אז כן..זה מעצבן אותי..אבל מילא, זה לא כמו שהוא יחליט פתאום יום בהיר אחד שהוא לא עוקב אחרי הקוד של עצמו.
וברור, גם לסדרות "איכות" יש לי המון ביקורת..אם היית רואה ברייקינג בד היית שומעת את כל התלונות שיש לי כלפי התפתחות הדמויות הלא אמינה שם אבל יש קצת יותר הגיון, קצת יותר מאמץ לכתוב משהו שהוא יותר מ"יש סוד אז נשלח את אליס ללא כל הצדקה לעמוד מאחורי הדלת ולשמוע, בדיוק בשנייה שהסוד מתגלה כי הוא ראה שני אנשים הולכים ביחד והבין שבטוח יש להם סוג עצום שהם מסתירים"

נניח אחים ואחיות הייתה סדרה בשביל הכיף וקלילה וזה..אבל היא הייתה הגיונית! האנטומיה גם ככה, הבנתי שגם פרנטהוד כזאת..אין לי בעיה עם הטלוויזיה הזאת. אבל סמאש?
וגם OUAT שהפסקתי לראות..מבאס.

LemonLimeLilach

New member
אני נורא נהנית מסמאש

באמת. נשבעת לך. אני מבינה את כל מה שאת אומרת, אבל אני נורא נהנית. היום היה לי זמן לפרק אחד ולפני גוסיפ, בונז ומה שעוד היה- ראיתי סמאש. נורא כיף לי לראות את זה. אני לא הולכת עכשיו להתחיל לנסות לשכנע אותך לא לפרוש מזה וגוסיפ וכל השאר
אבל סתם. לא יודעת. יש גם דברים שאני יכולה לענות לך על מה שכתבת (כמו למשל ברגע שדב ואייבי הבינו מי זה מי זה היה מעולההההה מבחינתי, נורא אהבתי את זה, או שאין מצב שדרק באמת שוכב עם רבקה בגלל שהוא צריך לעזור לה
זה בגלל שהוא שמוק self destructing וזה רק התירוץ שלו לאייבי
וחוץ מזה שאני נורא אוהבת את השחקנים, את כולם!) אבל זה מיותר
אז אניוויי. איך בונציה?

LemonLimeLilach

New member
ניו גירל

למה ג'ס וניק לא מתנשקים כבררררררררררררררררררררררר!!!

היה כל כך מצחיק
במיוחד הריקודים במדבר ואז בבית.

o0Invisible0o

New member

באמת שהייתי בטוחה שהם יתנשקו לכבוד סוף העונה..
היה נחמד האמת, אני מתחילה ממש לאהוב את שמידט!! וגם את השותף השלישי רק חבל שכולם כאלה מוגזמים וקריקטורים..יותר מדי! [זריקת המפתח? נהיגה למדבר?]
הדבר היחיד שממש הפריע לי זה החזרה של ניק הביתה.
מה? לא הסבירו כלוםםםם!!! הוא פשוט חזר והשמיע מוזיקה? והשותף החדש עוד שם? אני לא מבינה.
וגם עיצבן אותי הקסטה שהם שמעו - מיקס טייפ שהוא הכין, כי זה ממש הזכיר לי את החברים אבל בסוף זה התפתח אחרת..אז מילא.
קיצר, חכם שהם לא התנשקו הפרק..צריכים למשוך אותם כמה שיותר זמן..
[ככה זה עובד, נו.
]
אבל חבל שהחזירו אותו בסוף הפרק, היו יכולים לדחות לעונה הבאה או משהו..

LemonLimeLilach

New member
נראה לי שונציה עשתה אותך ממש כבדה

זה סיטקום! למי אכפת מה עם השותף החדש או זה שהם זרקו את המפתחות (אפילו שג'ס בסוף לא זרקה באמת
כפרה עליה)

נראה לי שהסבירו טוב מאוד את החזרה של ניק. קרוליין זונה והוא לא רוצה באמת להיות איתה ואז הוא כמעט עבר אליה אבל זה היה כזה "אממ אז ביי" והוא חזר!

LemonLimeLilach

New member
הארט אוף דיקסי

הסידרה הזאת

ווייד בסוף!

אני מעדיפה את ג'ורג' עם למון.

לאבון

dans girl

New member
לגמרייייי

וכן, ג'ורג' ולמון יותר מתאימים, הוא משפיע עליה לטובה.
כמו שווייד ישפיע על זואי לטובה, אם הם אי פעם יהיו ביחד

וכן, לבון
.

limors2

Well-known member
..

קווין וסנטנה, למרות שטכנית זו הייתה רמאות של קווין כי היא זכתה.

LemonLimeLilach

New member
יו

אמרתי את זה חצי בצחוק אבל מסתבר שבאמת רימו
גדול.

מה היה עם פאק ובקי?

limors2

Well-known member
הם

נשארו אחרונים בפֶייק פרום שרייצ'ל אירגנה ונטשה, שיחקו סטריפ פוקר, פאק הכתיר את בקי כמלכת הפרום ההוא ואז הם הלכו לרקוד בפרום האמיתי. שומדבר מעניין.

RenanaD

New member
לא ראיתי את הפרק, אבל בטוויטר

ביוזר של סו סילבסטר ספיילרו לי שרייצ'ל היא פראם קווין
שיישרפו בגיהנום, שונאת ספוילרים

LemonLimeLilach

New member
מרפאה פרטית

אוקיי אז זה היה פרק הזוי... לא הבנתי את המטאפורה בשיחה של אדיסון עם הפסיכולוג
אני מטומטמת?

פיט. ילד מגודל וטיפש. כמו קופר. שניהם עושים שטויות במשך כל הסדרה והגיע הזמן שמישהו מהם יילך לכלא על זה. טיפש טיפש טיפש. וחרא של בנאדם.

LemonLimeLilach

New member
גוסיפ גירל

או מיי גאד איך סרינה הופכת להיות בלייר? היא שמה קשת בשיער!!

"חבל שלא אמרת לי שאת גוסיפ גירל וככה פספסתי הזדמנויות מצוינות לקלקל לאנשים"
"נראה לכן שזאת הבעיה הראשונה שאני טומנת פח לאנשים עם זונות?"
"אני אחפש מסעדות. יש לנו 3 חודשים שזה 90 ימים שזה 270 ארוחות... אני צריכה להכין טבלה"

בלייר במיטבה!!!!!!!!!!

חוץ מהקטעים של לשקר לדן
הוא הרג לי את הלב עם "היא לא אוהבת אותי"

סרינה

הסדרה עובדת הרבה יותר טוב כשבסצינות של צ'אק ו/או דיאנה אני קוראת טוויטר.

ולא נראה לי שבא לי לראות את הפרק הבא...

limors2

Well-known member
פארקס של עוד יומיים

ניצחון!!!!!!!

זה היה פרק ממש טוב
ומרגש! במיוחד כשלסלי נכנסה לתא הצבעה והצביעה לעצמה
ואז כמו בפרק האחרון של איימי בSNL, הרסו את הרגש עם בדיחה מפגרת

אבל בכלזאת
והאושר שלה כשהיא זכתה
והנאום
והיא ובן