סדרות..

Rachel47

New member
הו תודה לך

כמו שאמרתי..קטע מאוד נחמד הפגישה שלהם..וזה לא משנה את העניין שהיא מאוהבת עד מעל הראש בסטפן...

וכל הקטע עם טיילר גורם לי למיגרנה..

limors2

Well-known member

אומייגאדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועכשיו כשיצאתי לידי חובה-
לא הייתה לי בעיה עם זה שעשו שהיא פגשה את דיימון קודם, זה היה קטע ממש נחמד. והוא אמר לה "אני רוצה שתמצאי את מה שאת מחפשת" והיא מצאה את סטפן, אז זו בעצם אשמתו. הוא לא יכול לבוא אליה בטענות.
ונראה לי שהיא תישאר ערפדית, כי בסופו של דבר היא הייתה הופכת לאחת כדי להיות עם סטפן. לא היו מפרידים את הזוג/משולש האהבה הזה בשביל משהו שולי כמו אנושיות. אז כנראה הם החליטו שהגיע הזמן.

וטיילר, לא בדיוק הבנתי. בהתחלה חשבתי שאולי הוא ישאר בחיים ורק החלק הערפדי שלו ימות, אבל לא? אז הוא היה בגוף של קלאוס ומת במקומו ועכשיו בעונה הבאה קלאוס בגוף של טיילר יהיה הרע העונתי+המכשפה בוני שמאמצת את הצד האפל שלה?

LemonLimeLilach

New member

בעעעע נמאס לי כבר מקלאוס. כל כך שמחתי שהרגו אותו ונפטרנו ממנו כי דייייי כמה זמן בנאדם יכול להיות הביג באד של הסדרה? ועכשיו הוא חזר

ויש מצב שקלאוס בגוף של טיילר כמו שהוא היה בגוף של אלאריק? וטיילר לא באמת מת? כי נראה לי הזוי שיהרגו את טיילר??????? (הרי מתישהו יצטרכו להרוג את קלאוס ולמה שיעיפו את הבחור שמשחק את טיילר מהסדרה, הוא חמוד)

אלנה חייבת להישאר ערפדית. זה או שהיא שותה דם ונהפכת, או שהיא מתה כמו אבא של קרוליין. אני מתה לראות את העונה הבאה!

Rachel47

New member

באמת?
באמת?
את לא יכולה לחשוב אפילו לשניה אחת שמתאים להם למצוא איזה דרך שבה איזה כישוף פותר אותה מעניין הזה?
כי היא הדופלגנגר..אולי..או שבוני תפעיל איזה דארק מג'יק?
או שאולי בגלל שהיא הרגה את אלאריק אז היא שילמה את חובה ל"עולם הבא" וזה נחשב לה כמו לאבד חיים במשחק, אבל היא לא באמת מתה?

הלוואי והם יהפכו אותה לערפדית כי אני כבר איזה 3 עונות מחכה לראות אותה מתמודדת עם הטרנזישן!!!
וכמו שכבר אמרו מין הסתם זה הפיתרון אם היא רוצה להשאר עם אהובה (מי שזה לא יהיה) לנצח..

חוצמזה מה באמת חשבתם שיקרה, משולש אהבה מוזר של שני ערפדים ובחורה אחת?
אני כל המזן חושבת על זה בפרקים האחרונים כשהאחים סוגרים ביניהים מי יעזוב ולכמה זמן
פשוט חשבתם שאחד מכם..יתחתן איתה..יחיה איתה עד זקנה (בעוד הבחור נשאר צעירול) והיא תמות ואז הוא ימשיך את חייו האינסופיים?
הרי ברור שהיא צריכה להיות ערפדית מתישהו!!

אני פשוט חושבת שהסדרה הזאת כבר הוכיחה לנו שמה שאחנו חושבים שיקרה לא בטוח קורה

אני אני אומרת שזה 50-50- או שהיא נהיית ערפדית..או שמוצאים פיתרון מעצבן אחר

LemonLimeLilach

New member
אני בטוחה במיליון אחוז

שאלנה הופכת לערפדית... אני דווקא הייתי מעדיפה שלא, כי כל הקטע של "היא חייבת להיהפך כדי שהם יהיו ביחד" אני לא כזה מתה על זה, הם יכולים להיות ביחד 80 שנה ואז היא תמות והסדרה במילא לא תהיה אז אז לא נראה את זה, והיא לא חייבת להרוס לעצמה את החיים (והיא רואה את זה ככה) בשביל גבר/ים שבכלל לא בטוח שהיא תהיה איתם לנצח אם היא תהיה ערפדית... בלה בלה בלה... אבל לא משנה, היא תהיה. אני ממש בטוחה. וזה קצת... דמדומים כזה. הייתה מעדיפה שזה יהיה כמו באפי. אני הרבה יותר אוהבת בקטע טלוויזיוני את הקונפליקט של ערפד/אנושית. ונראה לי שיתמקדו במהפך בכמה פרקים הראשונים ואז ישכחו מזה לגמרי כי תכל'ס הערפדים בסדרה בכלל לא מתנהגים כמו ערפדים.. כולם הולכים בשמש והכל... אז מהר מאוד זה יהיה פשוט כרגיל

Rachel47

New member
איזה מוקצן

אם בוני לא תרצה להכין לה טבעת

כמה אני אצחק!!!!

תראי גמני לא אוהבת את זה...גמני רוצה שהיא תישאר אנושית וזה יהיה הקונפליקט
ובכלל...אם היא תהיה ערפדית..אי אפשר יהיה כבר לנסות להרוג אותה, להציק לה, לקחת את הדם שלה כי היא הדופלגנגר
זה יהיה די משעמם

בגלל שזה מעפן אני אומרת שאולי יש אחוז קלוש שלא יעשו את זה

limors2

Well-known member
לא נראה לי.

כי סטפן הוא הטרו לאב שלה. הקטע בדיימון הוא הריגוש והאתגר, כמו שההיא המתה אמרה. לכן הנשיקה שלהם במוטל (
!!!) הייתה כ"כ טובה, כי היא הייתה סוגשל איסור. כי עמוק בפנים ברור לה שהיא אוהבת את סטפן. אז היא תעריך את דיימון ואת כל הקטע הזה עם הקמופולשן, אבל אני לא מאמינה שזה יגרום לה להיות איתו. ברגע שסטפן חזר להיות סטפן הטוב הם איבדו את ההזדמנות שלהם.
אני מקווה.

ולא אכפת לי מי בגוף של טיילר, כל עוד הוא ימשיך להוריד את החולצה

Rachel47

New member

אני חושבת שהקומפולשן הזה יגרום לה לבלבול
בעיקר בתקופה המאוד מבלבלת של להפוך לערפדית
אבל אני לא חושבת שזה יהיה כזה משמעותי

אולי כן..אבל לא נראלי..
או יותר נכון אני מקווה שלא יעשו את זה שהם יהיו יחד רק בגלל המפגשון הזה..

LemonLimeLilach

New member
רגע עוד משהו

אני לא מסכימה עם העניין הזה שזה באשמתו, לא באשמתו וכל זה. היא מצאה את סטפן בלי קשר לדיימון והיא אהבה את סטפן והיא צריכה להיות עם סטפן כי זה מה שעושה לה טוב, ולא בגלל שדיימון שלח אותה אליו או כל דבר אחר. והיא לא תבוא אליו בטענות, היא תבוא אליו בקטע של אומייגאד פגשת אותי קודם איזה חמודדדדד אתה נשיקה נשיקה נשיקה

ובוני תהיה ווילו. איזה שיעמום.

Rachel47

New member
לא לא

כל עניין הבאשמתו באמת קצת לא קשור

זה לא שהיא התאהבה בסטפן בגלל מה שהוא אמר לה

אל תשכחי שהיא לא התאהבה או אפילו פגשה את סטפן באותו יום...
הוא הציל אותה באותו יום..נכון...אבל...לקח הרבה זמן עד שהם נפגשו

סתם הכותבים רצו שדיימון יגיד לה משהו חשוב
היא אוהבת אותו כי היא אוהבת אותו ולא בגלל שדיימון ביקש ממנה לאהוב אותו

זה היה חמוד שהיה כאן פתח לאולי משהו היה יכול להתפתח מהמפגש הזה...ואולי לא...,
סתם מענין להשתעשע עם המחשבה...

בוני תהיה ווילו? כאילו ווילו אחרי שהרגו את טארה?

יש מצב..
אבל פחות נהדרת...

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

איזה גרוע. ואיזה קמצנים, לא יכלו להראות את המטוס מתרסק? אם לא הייתי יודעת שמישהו הולך למות לא הייתי מבינה בכלל מה לעזאזל קורה שם, ואיך הם עשו את זה כזה מצלמה רועדת ו"maybe next year" וואטדהפאק? זה הדבר הכי הזוי שראיתי בחיים. אם כי- כל כךךךךך צפוי. לא הייתי בשוק אפילו לשנייה. ושונדה ריימס לא מסוגלת עונה אחת בלי אסון קטסטרופלי בסקאלה כזאתתתתתתתתתתתת גדולה? באמת? עצלנית.

אני מהמרת על קאלי- רק בגלל כל הקטע של "אני אף פעם לא אעזוב אותך, אני פה לנצח". לרגע חשבתי שברגע שהיא תזוז משם ידרוס אותה אמבולנס. ואם לא היא, אז אריזונה.

כל הקטע של "לאן הם ילכו ומה הם יעשו" הפך להיות מגוחך לגמרי ברגע שהודיעו שהם חתמו לעוד שנתיים. היו צריכים להודיע את זה אחרי הפרק הבא. החלטה מטופשת.

dans girl

New member
מסכימה. לומר את האמת קצת הייתי בשוק, כי רק ידעתי שמישהו מת ולא שיש *עוד* משהו אסוני, אז חשבתי שפשוט אפריל תידרס או תתאבד או משהו. אבל כל מה שיש לי לומר זה שמדהים כמה אפשר להתמיד בסדרה שאנחנו מאוכזבות מהיוצרת שלה. כאילו זה לחלוטין זלזול בצופים לעשות אסון אחרי אסון כל סוף עונה, ובאמת שיש גבול.
דווקא קלי הייתה בסכנת מוות לא מזמן, אז אני לא הייתי מהמרת עליה. אני עדיין מהמרת על כך שכל מי שיירד מהמטוס יישאר חי אבל ברגע האחרון אפריל תמות בצורה מפתיעה וכולם יהיו בהלם ולא יראו את זה בא. כמו ג'ורג'. אבל היי, בגלל ההודעה המפגרת שלהם, שהם לגמרי היו צריכים לדחות לעוד שבוע אחרי הפרק, אני אפילו לא יכולה להמר על אף אחד מאלה שהייתי רוצה עליהם חוץ ממנה, כי הם בטוח חוזרים.
וזה בכלל עשה את כל הפרק הזה מיותר, כי מילא אם עדיין הייתה את החוסר ודאות הזאת עד סוף העונה עוד היינו מתלבטים ותוהים מי יישאר ומי לא. אבל אפילו את זה לא היה, ועכשיו זה לא חשוב שמרידית אומרת שהיא ודרק הולכים לבוסטון וכריסטינה אומרת שהיא הולכת לבית חולים שיש לו שם של אוכל עם מרקם מגעיל. ברור שהם יישארו. זו הייתה כזאת טעות אסטרטגית להודיע שהם חידשו חוזה לפני שנגמרה העונה. ועוד לפני פרק כזה דרמטי לכאורה של החלטות. בקיצור, גרוע.
עוד גרוע - אוון. אמן שהוא ימות.
וזהו.

LemonLimeLilach

New member

שאוון ימות כבר.

אני חלוקה כי- אפריל, שונדה מתה על השחקנית. וגם על ג'קסון. וגם השקיעו בהם כל כך הרבה זמן בעונה האחרונה ובכלל בפרקים האחרונים. יהרגו אותם?

dans girl

New member
רבנג'
הגעתי למסקנה שנויה במחלוקת, אז brace yourselves:

אני לא אוהבת פרקי פלאשבק.

כן, אני יודעת. איזה מן בנאדם אני וכאלה
.
אבל אני חושבת שבמקום כלשהו הסדרה הזאת חזקה יותר כשהכל מעורבב. כשאנחנו רואים את הסיטואציה שאמילי או ויקטוריה או מי שזה לא יהיה נמצא בה עכשיו, ויכולים להשליך מזה על הסצנה שהדמות נמצאת בה בפלאשבק ועל הרגשות שלה גם שם וגם עכשיו. ולא, סצנה אחת בימינו אנו של "היי היום ניו יירז איב אז נזכרתי בכל מה שראיתם ב-40 הדקות האחרונות" לא מספיקה בעיני. אני כאילו מרגישה שכל הפלאשבק בונה למשהו. ואז בסוף הפרק זה פשוט נתקע ונגמר סתם. לי זה מפריע. בעיקר כשהם מערבבים פלאשבקים בתוך פלאשבקים, ואז אני מתחילה להתבלבל וזה מעצבן.

בכל מקרה, המידע שקיבלנו היה מעניין (בעיקר המידע על השיער המחדלי של ג'ק ב-2002
), ומאוד חיוני ומאוד טוב שקיבלנו אותו. אני פשוט הייתי מעדיפה לקבל אותו במנות קטנות יותר במקום ב-40 דקות מרוכזות.

צודקת

ממש אהבתי לראות את כל החלק של אמנדה בפרק, איך שהיא נלחצה והתחילה להבין עם מי היא מתעסקת...

כל החלק של ויקטוריה-דיוויד-קונראד-לידיה היה כ"כ משעמם ולא חידש כלום

למרות שהיה כיף לראות את לידיה עכשיו כי התגעגעתי, אבל איפה היא עכשיו??

והקטע של ההזמנה עם הדם שיצרה תגובת שרשרת ואז הרגו את החבר של דיוויד רק כי הם פחדו שהוא יגיד משהו ואז זה היה בעצם מייסון היה ממש טוב...

היה איזה ציוץ שאמנדה הייתה יכלה להיות האחות הקטנה של אלטליביה

יצאתי מהפרק עם תחושה של פספוס, כי חצי ממנו היה חסר טעם...

LemonLimeLilach

New member
קטע של חידושים

בפוקס הודיעו כמעט על הכל (חוץ מאמריקן איידול אבל...)
ABC עדיין יש מלא להודיע (מרפאה פרטית, GCB
CBS מספר תכניות קטן שלא הודיעו
NBC הודיעו על הכל
CW גם הודיעו על הכל.

נגמר הלחץ????
מה יהיה ב upfronts? עכשיו זה מיותר!

למעלה