סדרות..

limors2

Well-known member
כתבו בפורום טלווזיה שGCB בוטלה

וגם במייאפיסודס

ניקיטה

אין כמו להתחיל פרק עם סצנה במיטה

פרסי סוחט את הנשיא, קצת צפוי...

ניקיטה הולכת על משימת התאבדות?

אני לא יכולה ש-2 דמויות ראשיות יפגעו בפינאלה היום
(עדיין לא ראיתי פרינג')

הנשיקה של בירקהוף עם ניקיטה

שון ואלכס עם ה"טובות" על ההצלות

Home sweet home :-{

אין מצב שניקיטה יוצאת משם, היא בטוח תהיה האסירה של פרסי בעונה הבאה (היא חודשה!!!
)

יש לי הרגשה ממש רעה בנוגע לזה

לא מייקל, אל תרד!

אוי לא!
אוף, ידעתי!!!!

עונה הבאה היא תהיה בכלא זכוכית, ופרסי כ"כ הולך לשחק בראש שלה כמו שהוא יודע, והיא גם ככה מעורערת

LemonLimeLilach

New member
פרינג'

אני יודעת שהתלהבתן אבל אין שום דרך שאני יכולה להביא את עצמי להתלהב מהפרק הזה... כן, הסוף היה חמוד אבל ידענו שהיא בהריון כבר איזה 2-3 פרקים... והקטע שהחזירו אותה לחיים היה כל כך אבל כל כךךךךך עלוב

אני סופר מאוכזבת מהעונה הזאת. 22 פרקים של הזדמנויות מפוספסות וסיפור עלילה מעולה שהתברר ככלום ובסוף ה"עלילה" האמיתית היה ניסיון ליצור עולם חדש שנפתר בחצי שנייה. אני לא יודעת להסביר לעצמי אם זאת עצלנות, פחדנות, חוסר מקוריות... מה קרה להם בעונה הזאת? למה הם עשו את זה בכלל? התחלנו מעולם חדש בלי פיטר שבו כל הדמויות שונות בגלל שפיטר לא בחיים שלהן, והמשכנו עם זה שפיטר חוזר ואיכשהו אוליביה מקבלת זיכרונות של בנאדם אחר (אבל רגע, זה בעצם היה אותו עולם כל הזמן רק שכל הדמויות אחרות וכל המתים חיים וכו') אבל כל שאר הדמויות לא... אני לא מבינה למה הם עשו את זה ככה! וזה המשיך ככה עד סוף העונה, זה כל כך מאכזב אותי. ג'ונס חוזר והופך למעפן. בל חוזר והופך למעפן. אסטריד מתה אבל בעצם זאת רק פציעה שנפתרת בשנייה וכבר דיברתי על המוות העלוב של אוליביה... תוציאו את העונה הזאת מהסדרה ושום דבר לא ישתנה. במקום להפוך את זה לחזרה של פיטר לעולם שלו ולאנשים שלו קיבלנו תערובת מוזרה של דמויות שאנחנו מכירים ולא מכירים כי הם אנשים אחרים לגמרי ו... הכל כל כך מבלבל ודפוק. אוליביה פתאום יכולה להפעיל אנשים אחרים דרך כוח המחשבה, ולקפוץ ממטוס ישר לסירה מעולם אחר ותוך שנייה הכל נגמר???????????????????????????????????????

אני מקווה שהעונה הבאה תהיה טובה יותר.

dans girl

New member
אני מסכימה חלקית.
כאילו, לא לגבי הפרק
. הפרק היה ממש אחד הטובים בסדרה בעיני, הם חיברו את הכל כל כך יפה, החתיכות שהוציאו לוולטר מהמוח ולמה, הקריצה לפיילוט שהם תחקרו את הבחורה עם המבטא הבריטי אחרי שהיא מתה, כל הסיפור עם אוליביה והקורטקסיפן. זה שפיטר הוא היחיד שראה את הסירה ואוליביה היא היחידה שיכלה לעבור לצד השני ואז הם ביחד הגיעו אליה. אני חושבת שזה היה פשוט מבריק. והקטע של זה שוולטר הרג אותה, כשאף אחד מאיתנו בחיים לא היה מצביע עליו כמי שיעשה את זה, והסיבה שהוא הרג אותה וזה שהם נטעו את הרמז לאיך הכל ייפתר עוד בפרק הקודם עם העוגת לימון - להיפך, אני חושבת שאחד הדברים האחרונים שהיו נוכחים בפרק הזה זו עצלנות וחוסר מקוריות - אני חושבת שדווקא ניכר בעיני שהקדישו הרבה מחשבה בבניה שלו.
אני כן מסכימה קלות לגבי הפציעה של אסטריד שטופלה בצורה די מטופשת, אבל מעבר לזה מבחינתי היה פרק ממש אחד האדירים.

לגבי כל העונה - אני לחלוטין מסכימה שמדובר באחת העונות החלשות. אבל הבעיה העיקרית שלי היא באמת סביב נושא אחד בלבד - הקטע של החזרה הביתה של פיטר, שלדעתי הם כשלו בו בצורה מאוד רצינית. כל הפרקים עד פרק 14 היו אמורים לבנות לנו את ההבנה שפיטר לא בטיים ליין שלו, וברגע אחד הם מחליטים שזה לא באמת ככה. החזרה הזאת של אוליביה לאולד אוליביה. זה לא היה צריך להיות ככה. אבל אני חושבת שבסה"כ היו לא מעט פרקים טובים, ועלילתית אמנם לא הייתה התקדמות משמעותית, אבל גם הדרך חשובה, וזו הייתה חתיכת דרך. שוב, לכל הסיפור עם פיטר יש המון השלכות על העונה הזאת, אין ספק שלדעתי לקח להם הרבה יותר מדי זמן לבנות את זה, בעיקר ביחס לכמה זמן לקח להם להרוס. אבל בעיני גם ההתחלה של העונה (הפרקים הראשונים, עד החזרה של פיטר, כשניסו להראות לנו את כל הדמויות כשפיטר נעדר מחייהן), וגם האחרונים (המעבר של לינק לרד וורס והלאה, להוציא את הסטנדאלון ב-2036) היו ממש טובים. כן, לא אכחיש שבאמצע היו הרבה פרקים שהרגישו מיותרים, או משעממים, או חסרי כל משמעות להמשך העלילה. אבל כשאני מסתכלת על כלל הדברים שקרו העונה, אני חושבת שקרה הרבה, ואני חושבת שאני אוהבת את איך שהרבה מזה קרה (כמובן חוץ מעניין ה"תמיד היית בבית בלה בלה"). אהבתי מאוד לראות את הדמויות והחיים שלהן בלי פיטר. אני חושבת שגיליתי מחדש המון מהדמויות בסדרה ובאופן נוגד את ההיגיון לחלוטין התאהבתי בהן כשקודם שנאתי אותן (ע"ע נינה, אלטליביה). אהבתי לראות את ההשפעה של היעדרו של פיטר על וולטר ואוליביה ועל הקשר ביניהם, ואז את ההשפעה של החזרה שלו עליהם ואת איך הם הצליחו לקרב ביניהם מכיוון אחר ממה שהיה בתחילת הסדרה. אהבתי את כל הקטע שלינק הפסיק למצוא את עצמו בבלו וורס אחרי שהם עשו את השטות הזאת ואהבתי שהוא עבר לרד וורס. אהבתי שבניגוד לכל ציפייה סגרו את הגשר. ואהבתי את הסוף שסגר את הכל. אז בסה"כ נראה לי שהעונה הזאת אמנם הייתה עצובה ושנויה במחלוקת, אבל עדיין טובה בעיני.

LemonLimeLilach

New member

חלק מהדברים שאמרת שהיו טובים, עדיין מרגישים לי כמו פספוס... היה להם פאקינג גשר לעולם השני וראינו את הדמויות משם מה, פעמיים? איזה פספוס של שיתוף פעולה! גם לא אהבתי את המעבר של לינק אליהם, בעיקר על סמך הקטע של "אוליביה לא באמת אוליביה הזאת, אלא אוליביה אחרת אז אין לנו סיכוי" ואולי יהיה סיכוי עם אלטליביה... הכל מתחבר לאיך שפתרו את כל הסיפור של הטיימליין ה"חדש" ולכן הכל מאכזב אותי. היה נורא יפה לראות את הדמויות בלי פיטר אבל בגלל איך שסגרו את זה, זה היה חסר משמעות. דברים שקרו בעבר ועשו עלינו רושם גדול פתאום מחקו אותם בכדי להחזיר אנשים לחיים (כמו בל) ולמה? זה עצוב לי.

dans girl

New member
אני מבינה אותך
אני מניחה ששורש הבעיה הוא בהחלט בסגירה המוזרה של הטיימליין החדש שבהינף יד הפך להיות סוג של הטיימליין הישן. אבל בהתחשב בשטות הזאת שהם עשו, מרבית הדברים הסתדרו בצורה שאני יכולה להגיד שנהניתי ממנה. במידה מסוימת זה התאפשר אחרי כמה פרקים של סבל, ורק עם הסגירה של העונה הזאת.

limors2

Well-known member
קומיוניטי

בחלק הראשון של הפרק חשבתי שהוא ממש גרוע כי כבר ראינו משהו כזה, לקראת האמצע חשבתי שהוא ממש טוב, ובסוף התבאסתי שהקטע שהם בבית משוגעים לא היה אמיתי כי זה עדיף מהתרכזות בצ'אנג.

dans girl

New member
אני חושבת שלא התחברתי אליו מההתחלה ועד הסוף. כמובן שהיו הברקות קומיוניטי נחמדות, אבל פשוט לא אהבתי את כל הרעיון העלילתי של הפרק.

כן, אני איתך

העונה הזאת מלאה בפרקים שמשחזרים גימיקים שהם השתמשו בהם כבר בעבר. וגם כאן. ברור שלקט של דברים שמעולם לא היו הוא תמיד נחמד, אבל זה לא מחדש שום דבר, וכמו שאמרת, ליאורה, כבר ראינו את זה

אני חושבת שהפרק היה מוצלח יותר אם הם היו עושים את כולו יותר אפל כזה, סגנון "שאטר איילנד" והיו גומרים לצופים באמת להאמין לרגע ששום דבר מזה לא היה אמיתי (עד כמה שגם הטוויסט הזה חרוש)....

dans girl

New member
זה נכון...
זה כאילו הם מצאו את השטיק שעושה פרקים מבריקים, והם מנסים למחזר אותו בוריאציות שונות בכל פעם. והם לא מבינים שאנחנו לא טיפשים ואנחנו רואים את זה וזה רק מבאס שהם לא מצליחים לצאת מהקופסה ולגוון קצת.

Rachel47

New member
באמת היו צריכים לעשות את הטוויטס

יותר אפל ויותר טוב..הוא היה די מעפן

מצד שני, גם אם היו עושים אותו מושלם הייתי כעוסת!

נו ברצינות לי?!

דרך אגב גם על שאטר איילנד כעסתי נורא
זה היה ברור וצפוי מידי ואחרי שרואים באפי זה פשוט לא זורם
אפילו ששאטר עשו את זה מספיק טוב..

dans girl

New member
דוסון עד 2.16 ג'ק הומו
. הגיידאר שלי לגמרי פספס את זה
. למרות שהייתי צריכה לראות את זה בא כשהוא התחיל לחפור לג'ואי על כמה מופלא זה אקספרסיוניזם. לא שזה לא מופלא, להפך, זה נהדר ממש. אבל זה גם ללא ספק מעלה את הסיכוי שלו להיות הומו בעשרות אחוזים.

חוצמזה פייסי מאממי וכאלה, ואני ממש שמחה שהוא ואנדי השלימו והלוואי והם היו מתחתנים ועושים מלא ילדים כי לעזאזל הם כל כך יפים ביחד ומה לעזאזל גורם להם להיפרד ולו להתאהב בג'ואי מתישהו בעתיד
כי איכס זו ג'ואי והיא כזאת מעפנה ואנדי כזאת מאממת וחמודה
.

קצת מצחיק אותי שג'ואי זרקה את דוסון בשביל עצמה ואז התחילה לצאת עם ג'ק ומסתבר שהוא הומו
.

והפרק האחרון - אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל ממש אהבתי את דוסון הפרק
. השיר שיכרון שלו ושל אנדי היה פשוט אחד הנפלאים, התפוצצתי מצחוק לגמרי, והמלטדאון שלו על כל האנשים בחייו היה אחד הדברים היותר כנים שיצאו לו מהפה אי פעם. זה היה מרענן
. ואז הוא ואנדי מקיאים בשירותים
. הו, זה היה פרק טוב
. דווקא פייסי היה קצת פרטי פופר, זה היה משעשע והוא איכשהו לא נהנה מזה כמוני
.

למעלה