דוסון עד 2.13 נתחיל מהברור:
פייסי. ילדים. מלא מלא ילדים.
.
נמשיך הלאה - 2.12 - כל הקטע עם אבא של פייסי היה חמוד, טוב שראינו שהרגשי נחיתות שלו הם באמת באשמת אבא שלו
. כמובן שדוסון היה כל הזמן עסוק בעצמו בשביל לשים לב, מזל שלקראת הסוף הוא התעשת. כמובן שהוא גם הצליח להוציא את הגירושים של ההורים שלו יותר גרוע מזה שאבא של ג'ק עזב אותם כי אמא שלו השתגעה כי אח שלו נהרג. העולם לא סובב סביבך דוסון, צא מהסרט כבר
. וה"ערב בנות" עם אמא של דוסון היה די מפגר ומיותר בעיני, סתם כאילו לא היה להם מה לעשות עם הבנות.
2.13 -
דוסון. כמה בכיין אתה יכול להיות. אני תופסת מעצמי בנאדם שיכול להיות די בכייני וממורמר לפרקים. ועם זאת, אני רוצה לקוות שהשוק שלי מהבכיינות של דוסון והמרמור של ג'ואי לא נובע מתפיסה מוטעית של המציאות. כי וואו. הוא כזה בכיין. והיא כזאת ממורמרת. בבקשה שאני לא כל כך גרועה :|. כל הדיאלוגים שלהם בפרק הזה, וגם הדיאלוגים של הסרט, שהם בעצם גם דיאלוגים שלהם פשוט מפרקים קודמים, היו בלתי נסבליםםםםםםםםםם.
הדוגמנית שעשעה אותי ב"ללמוד את סם" שלה
.
פייסי היה מדהים. אפילו יותר מבד"כ. יו. השלמות. לא פלא שגו פאג סוגדות לו כל כך.
ג'ן בbible studies
.
ומשהו שממש לא מסתדר לי - סבתא שלה כזה "אל תחזרי מאוחר הביתה". איפה היית לפני 5 פרקים כשהיא השתכרה כל לילה וישנה אצל דוסון ועשתה אורגיות מטורפות עם מלא אנשים ואלכוהול?!
לילך, יש לנו עוד עונה שלמה של ניקיטה. מתייי??? אני צריכה להוריד עוד עונה של דוסון ומתחיל להיגמר לי המקום במחשב
.