מד מן 506
קודם כל בכללי - ואוו, הפסקת בונז לגמרי??
אני עוד לא מוותרת עליה.
אה ושכחתי מרוק 30 אבל אני דווקא נהנית מהעונה..אולי אני עוד אשלים כשאני כאן.
האוס אני חוזרת רק לפרק האחרון [אלא אם ידרש ממני לראות שניים אחרונים..אבל כאילו, רק את הסוף.]
מד מן -
פגי - היה לי קשה עם ההתנהגות שלה כדון. לא שאני לא מבינה אותה, כן? אבל אני לא אוהבת גם כשדון מתנהג ככה..אני אוהבת שהוא בצורה מרומזת כופה על הלקוח את הרעיון שלו ולא בצורה ישירה כזאת. אז זה קצת ביאס אותי.
LSD אני מבינה - גם לי יש סלידה אבל זה היה כ"כ משעשע [השיער, הבקבוקים..התובנות!] קיצר, זה היה מוצלח בעיני...וכ"כ הכרחי.
דון ומייגן - בדיוק מה שאהבתי בפרק. לא יכולתי יותר עם התמונה המושלמת של חיי הנישואים שלהם, לא קניתי את זה!! די, הוא הכיר אותה יומיים וחצי והם נישאו - זה לא יכול להיות מושלם..אז שמחתי לראות את זה מתפרק.
וכן, היא ילדותית, תכונה של בטי שקיימת גם אצלה, אני לא מופתעת.
והוא, אגרסיבי..זה בדיוק מה שהוא נלחם בו מאז תחילת העונה לדעתי..כשהוא דמיין את הרצח של האישה ההיא, עוד שלד בארון שהוא מנסה לקבור [או להוציא החוצה לאור השינויים שהוא עובר מאמצע עונה קודמת]
בכל מקרה, חיכיתי לראות את ההתפרקות ביניהם מאז הסצינה המדאיגה אחרי מסיבת יום ההולדת של דון [שהיא מנקה את הבית בתחתונים והוא שוב, אגרסיבי]
גם אותי הפחידה סצינת המרדף בבית, זה היה הרעיון בעיני וזה היה ה"יופי". נו, את מבינה...
בכל מקרה, חיכיתי לפרק ההתפרקות הזה גם של דון וגם של פגי, כי הכל היה טוב מדי.
בקשר לגינזברג - כמעט בכיתי, זה היה מושלם. כ"כ עצוב. אני אגב הבנתי את החייזרות שלו לא בהקשר של אושוויץ, כמקום, אלא אליו כאדם שנולד במחנה השמדה שזה בלתי אפשרי, הוא לא מצא עוד כאלה כמוהו [שזה אני מניחה שגם אין לו משפחה, משומה וגם שאין עוד אנשים שנולדו במחנה השמדה בגלל הפרודקסליות - כאילו, מי יולד במחנה השמדה? זה בלתי אפשרי]
בכל מקרה, חיבבתי אותו מההתחלה ורק אחרי הפרק של שבוע שעבר קראתי שמתחילים לדבר על ההקשר של היהדות שלו לשואה [איך לא חשבתי על זה בעצמי??] ועכשיו שזה עלה זה פשוט מושלם, מושלם. אני ממש שמחה שבסדרה כמו מד מן מתייחסים בצורה כ"כ נכונה/מעניינת/מאתגרת/נוגעת/ווטאבר לשואה.
כמובן, מת'יו ווינר יהודי, אז זה מתבקש..אבל עדיין. תפס אותי בהפתעה.
סדרה מושלמת.
מה חשבת על פרק 5 אגב? היה לי קצת קשה איתו וזה מצחיק כי כל מי שלא סובל את פיט, פתאום הרגיש רע כלפיו..אני מתה על פיט ועדיין כפרק בכללי הוא היה לי קצת מוזר..קצת off כזה.
אה וגו'אן יצאה מלכה כשליין נישק אותה. אין, מלכה!