סדרות!

LemonLimeLilach

New member

אני כל כך שמחה שקארי חזר!!!!
עכשיו אני רוצה פרק מסיבת פיג'מות שלו, של אלישיה ושל קאלינדה. פרק שלם רק שלהם!

דיאן
סיריוסלי וויל, אתם דייטינג? באמת?

הווארד היה מצחיק בראיונות, בקטע עם קארי כבר לא.

שבוע הבא פרק אחרון? זה הולך להיגמר בקליפהאנגר שהורגים את קאלינדה??????

dans girl

New member
סמאש
לרגע חשבתי כשהתחיל הנאמבר ההודי המגוחך הזה, that they reached a new low. אבל אז נזכרתי בנאמבר של קארן עם המיטה.

שייגמרו כבר השלושה פרקים האלה, אני לא חוזרת לעונה הבאה. הסדרה הזאת הפכה בן רגע לנוראית. איך זה קרה.

LemonLimeLilach

New member

הם כל כך רצו שראזה ישיר שיר, שהם נתנו לו שיר שבו אפילו לא מצליחים לשמוע את הקול שלו?????? אני לא מבינה.

הגעתי למסקנה שאם קארן לא הייתה כבר שרה שיר אחד בפרק, הנאמבר ההודי לא היה נראה לי כזה גרוע. השיר של אייבי עשה הכל טוב יותר

אני לא מבינה למה רבקה מתאהבת בקארן המיוחדת ורוצה לעשות אותה כוכבת, אבל תוך שנייה שונאת את אייבי. הם לא מבינים שזה גורם לאנטי אוטומטי לקארן? למה ככה להרוס את הדמות?? ולמה הפכו את ג'וליה לכזאת אפסית??????

Rachel47

New member

הנאמבר ההודי היה מגוחךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אומייגאד!!

מצאתי את עצמי אומרת "מה?!
" ו"וואט דה פאק" בקול רם (מזל שהבית ריק)
כאילו
חחחחח
יואו אין לי מה להגיד על זה מרוב שאני בהלם

ואתן יודעות מה...נניח שהנאמבר הזה היה חצי לגיטימי בתור דב וקארן (שלמרות רמות המגוחכות היא הייתה מהממממממממת!!! בתלבושת ההודית) שרים אחד לשני (המילים היו דווקא מגניבות ומתאימות למצב)

אבל למה הכניסו את כללללללללללל הקאסט לנאמבר? ולכל אחד מהם היה קטע שהתמקדו בו וזה אמר משו..נניח ג'וליה עם המשפחה שלה אבל היא עצובה...וואט?!
כן..אני יודעת...סרט הודי...אבל זה הפך את זה ליותר מגוחך

השיר של אייבי היה מקסים

ו...בואו נדבר שניה על הביצוע של Run
זו פעם שניה שהם עושים את זה
לפני כמה פרקים בבר מצווה הזאת קארן ביצעה את Shake it out של פלורנס
ולא הגבתי על זה כמו שצריך אז אני אגיב כאן...
למה לתת לה שיר שהיא לא יכולה לעמוד בביצוע המקורי שלו? (אני יכולה להכניס גם את אדל לכאן אבל היא לא שרה שם את כל השיר) אני הרגשתי כאילו חיללו את השיר הזה!!
והיום...עם Run..אל תגידו לי סנואו פטרול!!! תגידו ליאונה לואיס!!!!
היא לא יכולה לשיר את השיר הזה בלי שאני ארגיש שזה ביצוע חיוור וחסר טעם
והוא היה!!

תתחילו לתת לה שירים שהיא יכולה לעמוד בהם כי אם כל מה שהיא עושה זה קאברים למוכרים..לפחות שתעשה קאברים טובים...
כי זה מציק לי!!!!!

Rachel47

New member
גלי

וול היה די מגוחך

אבל מרוב השירים דווקא ממש נהניתי..

השיר של בליין היה דווקא ממש טוב...זה אחד השירים היותר מאוחרים שלה נקרא לזה..הוא רץ המון ברדיו ודווקא ממש אהבתי אותו..ועשו לו עיבוד אפילו יותר דאנסי מהמקורי..וזה היה יפה..
וזה היה מגניב שכולם עמדו מאחורה ועשו קולות רקע..

פרק וויטני בלי שיר של רייצ'ל????

חיבבתי רק את השיר הראשון.

עלילה: כרגיל

Rachel47

New member
היה את הדואט

עם סנטנה והיא שרה בשיר הראשון..

כן מעצבן שהיא לא קיבלה סולו אבל גם סנטנה לא וגם מרסדס לא..אז אני לא מרגישה קיפוח..

אני רוצה סולו

מרסדס הובילה את השיר הראשון ואת השיר האחרון וסנטנה לפחות הייתה בשני שירים (עם בריטני ועם רייצ'ל), גם השיר עם רייצ'ל היה יותר מתאים לה..

לא משנה, היה דורש פה סולו.. הם ממש הפחיתו לה את כמות השירים וזה מעפן..

o0Invisible0o

New member
החלטות צפייה!

מסיימת את העונה של סמאש אך לא ממשיכה לעונה שנייה [מה לעזאזל קרה לסדרה?
]
מפסיקה את UOAT ברגע זה ממש [האחרון שראיתי היה 18 והוא הספיק לי]
פארקס, בונז, האחות ג'קי ומזל סרטן יחכו כשאחזור לארץ כדי שאמשיך לצפות בהן
לגבי האנטומיה ונקמה טרם החלטתי, אבל בהתחשב בכך שיש לי כמה פרקים להשלים זה כנראה יחכה גם כן.
אה, גם awake שראיתי רק שני פרקים מהסדרה בינתיים אז אני לא לחוצה.

מד מן זאת סדרה מושלמת.
כ"כ אהבתי את פרק 6 ואני חייבת לצפות בו שוב!
[שרי? תגובות? דפי?
]

ואממ נראה לי אני צריכה לרענן את מלאי הסדרות שלי כשאני חוזרת לארץ..

אם הייתן שואלות אותי בתחילת העונה לא הייתי מאמינה שלקראת סופה הייתי בוחרת להשאר עם ניו גירל ולזנוח את סמאש.

מה איתכן? מי נשארת עם מה? מי מה מפסיקה מה? מי מחכה לראות מה יבוטל לה ולפי זה להחליט? [לילך?
]

אני עשיתי החלטות דומות עוד מזמן

את סמאש החלטתי לא להמשיך כבר אחרי הפרק הראשון, עם OUAT החלטתי אחרי פרק 5 בערך (אבל עכשיו אמא שלי מכורה ומאוהבת בסדרה אז היא עדיין לא יורדת לי מ"מיי אפיסודז").
עם בונז הפסקתי מזמן, ואני לא מצליחה להמשיך. את פרק 4 ראיתי בשישה חלקים, ובקושי סיימתי אותו

אני ממש לא נהנית מהעונה השנייה של משחקי הכס. אני חוששת שזה בגלל שקראתי את הספרים אז אני גם יודעת מה יקרה וגם כועסת כשהם מוסיפים ומשנים דברים סתם (מין, בעיקר). אבל בינתיים אני ממשיכה איתה...בעיקר כי מעניין אותי איך הם יעשו את האירועים המתקרבים...
את 30 רוק, המשרד,האוס ורינגר (אולי) אני אשלים כשייגמרו כל הסדרות.
ואני רוצה גם לנסות לראות את GIRLS של HBO...
וכן, איילת, אני יכולה להכתיר את מד מן כסדרה שאני מצפה לה כל שבוע. דווקא את הפרק החדש לא כ"כ אהבתי.

מד מן 5X06

פגי הייתה מצוינת כהרגלה, ועכשיו היא נהפכה לה לדון החדש, רק שחבל שאישה לא יכולה להרשות לעצמה להתנהג ככה...אהבתי מאוד את השיחה של עם גינזברג ולא הפסקתי לחשוב על האמירה שאושוויץ הייתה "פלנטה אחרת". זה היה בדיוק מה שהם ניסו לומר שם.
רוג'ר היה מושלם, כהרגלו, אבל אני פשוט לא אוהבת סצינות LSD. באף סרט או סדרה. הבקבוקים המנגנים היו מצחיקים (ובטח ישמשו באיזה קמפיין של המשרד בעתיד), אבל אני פשוט לא מתחברת לחיתוכים הגסים האלה ולתחושת הריחוף שבסצינות LSD.
ודון ומייגן....הם היו מעצבנים. היא הייתה ילדותית, והוא היה שתלטן ומפחיד (כשהוא רדף אחריה בדירה התכרבלתי ומלמלתי "לא, לא, לא". זה היה ממש מפחיד).

o0Invisible0o

New member
מד מן 506

קודם כל בכללי - ואוו, הפסקת בונז לגמרי??
אני עוד לא מוותרת עליה.

אה ושכחתי מרוק 30 אבל אני דווקא נהנית מהעונה..אולי אני עוד אשלים כשאני כאן.

האוס אני חוזרת רק לפרק האחרון [אלא אם ידרש ממני לראות שניים אחרונים..אבל כאילו, רק את הסוף.]

מד מן -
פגי - היה לי קשה עם ההתנהגות שלה כדון. לא שאני לא מבינה אותה, כן? אבל אני לא אוהבת גם כשדון מתנהג ככה..אני אוהבת שהוא בצורה מרומזת כופה על הלקוח את הרעיון שלו ולא בצורה ישירה כזאת. אז זה קצת ביאס אותי.

LSD אני מבינה - גם לי יש סלידה אבל זה היה כ"כ משעשע [השיער, הבקבוקים..התובנות!] קיצר, זה היה מוצלח בעיני...וכ"כ הכרחי.
דון ומייגן - בדיוק מה שאהבתי בפרק. לא יכולתי יותר עם התמונה המושלמת של חיי הנישואים שלהם, לא קניתי את זה!! די, הוא הכיר אותה יומיים וחצי והם נישאו - זה לא יכול להיות מושלם..אז שמחתי לראות את זה מתפרק.
וכן, היא ילדותית, תכונה של בטי שקיימת גם אצלה, אני לא מופתעת.
והוא, אגרסיבי..זה בדיוק מה שהוא נלחם בו מאז תחילת העונה לדעתי..כשהוא דמיין את הרצח של האישה ההיא, עוד שלד בארון שהוא מנסה לקבור [או להוציא החוצה לאור השינויים שהוא עובר מאמצע עונה קודמת]
בכל מקרה, חיכיתי לראות את ההתפרקות ביניהם מאז הסצינה המדאיגה אחרי מסיבת יום ההולדת של דון [שהיא מנקה את הבית בתחתונים והוא שוב, אגרסיבי]
גם אותי הפחידה סצינת המרדף בבית, זה היה הרעיון בעיני וזה היה ה"יופי". נו, את מבינה...
בכל מקרה, חיכיתי לפרק ההתפרקות הזה גם של דון וגם של פגי, כי הכל היה טוב מדי.

בקשר לגינזברג - כמעט בכיתי, זה היה מושלם. כ"כ עצוב. אני אגב הבנתי את החייזרות שלו לא בהקשר של אושוויץ, כמקום, אלא אליו כאדם שנולד במחנה השמדה שזה בלתי אפשרי, הוא לא מצא עוד כאלה כמוהו [שזה אני מניחה שגם אין לו משפחה, משומה וגם שאין עוד אנשים שנולדו במחנה השמדה בגלל הפרודקסליות - כאילו, מי יולד במחנה השמדה? זה בלתי אפשרי]
בכל מקרה, חיבבתי אותו מההתחלה ורק אחרי הפרק של שבוע שעבר קראתי שמתחילים לדבר על ההקשר של היהדות שלו לשואה [איך לא חשבתי על זה בעצמי??] ועכשיו שזה עלה זה פשוט מושלם, מושלם. אני ממש שמחה שבסדרה כמו מד מן מתייחסים בצורה כ"כ נכונה/מעניינת/מאתגרת/נוגעת/ווטאבר לשואה.
כמובן, מת'יו ווינר יהודי, אז זה מתבקש..אבל עדיין. תפס אותי בהפתעה.

סדרה מושלמת.

מה חשבת על פרק 5 אגב? היה לי קצת קשה איתו וזה מצחיק כי כל מי שלא סובל את פיט, פתאום הרגיש רע כלפיו..אני מתה על פיט ועדיין כפרק בכללי הוא היה לי קצת מוזר..קצת off כזה.
אה וגו'אן יצאה מלכה כשליין נישק אותה. אין, מלכה!

LemonLimeLilach

New member
אני לא מפסיקה כלום...

נגמרו לי כבר שתיים, עוד אחת נגמרת, אחת בוטלה ובטח יבטלו לי עוד 2-3 לפחות, ואז תהיה לי כמות סבירה. גם לא מתחילה כלום. כאילו, חוץ מהדברים שאני אשלים בקיץ ואז אהיה בקצב של ארה"ב
ודברים שהחלטתי לראות (האוס אוף לייז, GCB) שהצטברו לי מלא פרקים מחוסר זמן וסדר עדיפויות.

בקשר לאנטומיה- אם מרדית', כריסטינה ואלכס עוזבים אז גם כולנו, אבל בינתיים אין חדשות.

Kill Bernard

New member
אם אני אבטל דברים,

הסדרות שלי יהפכו למספר שלילי, אז אולי לא כדאי לי

LemonLimeLilach

New member
ולמה שמישהו יזנח את ניו גירל?!?!

זה כל כך מצחיקקקק!!!

(ראיתי עכשיו את הפרק)

אני זנחתי.. זה היה קצת משעמם.
ובפעם האחרונה שראיתי דיבור על זה פה הבנתי שגם אתן עומדות לעשות את זה!

o0Invisible0o

New member
האמת שתיכננתי וזה היה די מביך לפרקים

אבל נראה לי שזה קצת השתפר או שאני התרגלתי..זה כבר מצחיק אותי!

בוא נגיד ככה - לא הייתי רוצה לנתח את זה ללימודים שלי כי הייתי מבינה כמה זה נורא מבחינת ייצוג נשים ובלהבלה..אבל נו, עדיין מצחיק. ><

LemonLimeLilach

New member
נו. זה קומדיה! סיטקום!

לא צריך לנתח את זה, רק לעשות
על ניק ולהמשיך הלאה.

למעלה