סדרות!

אני ממש אהבתי

קראתי באיזה בלוג שלאף אחד (שחקנים, תסריטאים) לא היה מושג איך ייראה הפרק הזה בסוף. רק כשהם נכנסו לחדר העריכה הם קיבלו רעיון כללי של האמירה של הפרק.
לכן זה יצא לא כ"כ ברור.
אני מאוד אהבתי את הפרק. לא יודעת אם הבנתי אותו נכון, אבל זה מה שאני חשבתי-
אנני ניסתה כל הפרק ללמד את עאבד על אמפתיה ורגישות לאחרים, היא נכנסה לדרימטוריום, וככה נכנסה גם לראשו של עבאד וראתה את העולם מנקודת המבט שלו, אבל בסוף הפרק היא הצליחה להבהיר לו איך נראה העולם באמת, איך היא רואה אותו.
הדרימטוריום הוא מקום בו עאבד נכנס לתוך הראש של עצמו. הוא מריץ עשרות תרחישים, שאצלו מסמלים את המציאות. לכן הוא תמיד מסיים לבד. כבול בשלשלאות. הוא יודע שהוא שונה, הוא יודע שהוא מוזר, שהוא לעולם לא יתחתן או יעשה משהו משמעותי בחיים שלו.
אבל אז אנני באה ומסבירה לו שהתרחישים האלה, הסימולציות שהוא עושה כל הזמן "הם לא יותר מפחדים וחששות...אתה מפחד שאתה לא שייך, שתהיה לבד...".
אבל אז היא מסבירה לו שאלה פחדים שמשותפים לכולם, ושלכן הוא לעולם לא יהיה לבד.
כשהוא הבין את זה, הוא גם הצליח (אולי) להבין את הרעיון שבאמפתיה.

נשמע הגיוני?

LemonLimeLilach

New member

אני מסכימה עם חלק מזה, אבל לא שהוא הצליח להבין מה זה אמפתיה (בקטע הזה אני רואה אותו יותר כמו דקסטר, שעושה בכאילו, המשפט שהוא אמר בסוף גרם לי לחשוב את זה), ולא נראה לי שהמטרה הייתה כל כך ללמד אותו משהו אלא את אנני- איך הוא מרגיש וחושב. מה שנראה לי שהצליח. ויותר מזה היא גם ראתה דברים שהוא חושב עליה, למשל שהיא מניפולטרית שכל מה שמעניין אותה זה ג'ף. וזה די

בכל מקרה בכלליות די אהבתי, אבל כשמצרפים את זה לכל השאר אני ממשיכה לא לאהוב את הכיוון של הסדרה בעונה וחצי האחרונות

אני מסכימה איתך

גם אני חושבת שהוא עושה כאילו, אבל אני חושבת שהוא הבין את הצורך של האחרים באמפתיה. וכן, אנני התכוונה ללמד משהו את עאבד ובסוף היא זאת שלמדה עליו...

וגם אני לא אוהבת את העונה הזאת, בגדול, אבל זה בעיקר כי ברוב הפרקים פשוט הרגשתי שהכותבים נהיו עצלנים ועשו מש-אפ של כמה פרקים ישנים וככה יצרו חלק מהפרקים בעונה הזאת

o0Invisible0o

New member
ממש אהבתי!

ואני מסכימה עם מה שאמרת ועם התוספת של לילך.
מעניין אותי לקרוא מה כתבו על הפרק כי רק ראיתי את הכותרת של community jumped the shark
בכל אופן, אני דווקא נהנית מהעונה הזאת יותר מהקודמת, לפי מה שאני זוכרת לפחות..והיום ראיתי את כל שלושת הפרקים שהפסדתי מאז הנסיעה שלי וקרב הכריות היה מדהים!!! פשוט פרק אדיר!
גם פרק אח"כ עם בריטה ובלייד מצא חן בעיני..

וזה היה מוצלח ממש, אני הולכת לקרוא לפחות ניתוח או שניים שעשו עליו.

RenanaD

New member
תגובת המרמור השבועית שלי על "גלי"

איזה פרק מגוחך! נמאס לי מפרקי מחווה! במיוחד כאלה שהנושא שלהם כ"כ מעניין

שוב סבלתי. ולילך - כמו שכתבו לך למטה - באמת אל תטרחי לראות את הפרק בשביל ג'סי. טוב שלא ראו אותו לשניה וחצי, על איזו דמות חדשה ומרתקת (שאגב, אם לא היו מראים אותו קודם כבחור לא הייתי מאמינה בחיים שזו לא בחורה אמיתית
).
והכי נורא? חטפתי הרעלת סוכר מתדירות השימוש הגבוהה במילים "חלום", "להאמין", "הגשמה" ו-"הצלחה" בפרק.

RenanaD

New member
ספוילר מש"ש

וויטני יוסטון?
הפרק שהורדתי לא עצר ממש בסוף הפרק, אז ראו שיש פרסומת אחרי זה והבנתי שתהיה מחווה לוויטני. ולזה אני דווקא לא מתנגדת, לשם שינוי! אני אוהבת אותה. כשהייתי קטנה אחיות שלי היו שומעות אותה הרבה, אז אני מכירה הרבה שירים שלה.
ומה זה אומר, שבכל הפרק יהיו סולואים רק של רייצ'ל ומרסדס?

o0Invisible0o

New member
הגיע הזמן להודות באמת הקשה

סמאש מהנה אך מדובר בסדרה גרועה למדי.

די, הכתיבה ממש נוראית!
חלק מהשחקנים ממש גרועים [ע"ע הבן של ג'וליה ובעלה!]
המוזיקה מעולה [כשהיא מקורית ולא קאברים מיותרים של שירי פופ חדשים.
]
והעלילות מעניינות אך כתובות בעצלנות רבה.
בקיצור, נחמד לצפות אבל היה יכול להיות כ"כ הרבה יותר טוב.
וטרם ראיתי את פרק 11 אז בלי ספוילרים בבקשה.

LemonLimeLilach

New member
אני ממש לא מסכימה

שבעלה של ג'וליה שחקן רע.

אבל הבן שלה- אלוהים ישמור. בחיים לא ראיתי דבר כזה

אבל אני נהנית ממש!

dans girl

New member
גם אני בהתלבטות לגבי בעלה של ג'וליה... הוא שיחק במחזמר מדהים שראיתי בברודווי, והוא היה ממש טוב שם למיטב זכרוני, אבל כן, הבן שלהם הוא משהו שפשוט לא ייאמן
.

ואני נוטה להסכם עם איילת - גם בעיני היא גרועה למדי, ולכן אני מפסיקה אחרי הפרק הבא. או עכשיו. כמה פרקים יש בעונה הזאת? 22?

o0Invisible0o

New member
הוא יכול להיות מעולה בברודווי

וגרוע בטלוויזיה..
אבל טוב, נו אולי זאת הייתה הכתיבה.
הסצינות האובר-דרמטיות כשהוא רב עם ג'וליה [ועם ההוא] ועוזב...בסערה = משחק גרוע.
לפני זה חשבתי שהוא בסדר אבל הוא לא עשה יותר מדי..

ואני מניחה שיש משהו בסביבות ה22 פרקים..באמת, את פורשת?

כבר גרמתי לשתי חברות להתחיל לראות..אוי לא.

אה, אגב..גרמתי לכולםםםםםםםם להתמכר למד מן. ובכולם אני מתכוונת ל4 אנשים[!!] שבחופשת סמסטר שתי בנות השלימו ביחד צפייה בעונה הראשונה, אחת השותפות שלי עצמאית השלימה גם עונה ובימים אלו היא באמצע-סוף עונה שנייה! והשותפה השנייה כבר הגיעה לעונה שלישית.

אני כ"כ גאה.

dans girl

New member
באמת? אוף, אז אני אראה עד סוף העונה
אני לא אפסיק 3 פרקים לפני הסוף

dans girl

New member
דוסון 1.01 כי לילך מעצבנת
. וכי אתמול כמעט-סוג-של ספיילרו לי בthe bitch on apt 23 (למזלי רק למשהו שקורה לקראת סוף הראשונה, ואטמתי את האוזניים אז שמעתי רק חלק
, ואחרי הפרק הזה זה לחלוטין לא באמת יהיה מפתיע כלכך
). וכי ההורדה עבדה מהר ממש
.
הכל כה דרמטי ומיוסר

והם כאלה קטנים וטיפשים

וג'ואי כזאת כלבה
.
ודוסון כזה גיק קולנוע

ופייסי
כלכךךך חושב שהוא מגניב אבל הוא כלכךך לאאא

אוי, זה פשוט נפלא
.
וג'קי משחקת את סבתא של מישל וויליאמס
.

אני משועשעת
.

LemonLimeLilach

New member

מה הספוילר?????

אוי העונה הראשונה

ג'ואי כלבה?? באמת????? מה היא עשתה?
אוי הימים שקייטי הולמס הייתה מושלמת.

אני לא מעצבנת!!!

dans girl

New member
דוסון 1.02 יואו דוסון כזה דרמטי
הוא ממש בחורה ואובר-אנלייזינג
. הוא יותר בחורה מג'ואי כרגע, חוץ מעניין הציצים

והקטע עם הבובה היה מזעזע

והוא עדיין ממש אבל ממש גיק קולנוע

כלכך הזכיר לי את הפרק בעונה הראשונה של פליסיסי שהיא מחליטה שהיא הולכת לשכב עם נואל ואז הם קובעים ביומן וכל הפרק AKWARD
. ואפרופו פליסיטי - סקוט פולי משחק jock

ג'ואי קצת דוחפת את האף שלה. בכוונה טובה, אבל היא עדיין דוחפת את האף.
העניין עם פייסי והמורה שלו מזעזע, ואני לא מצליחה להבין את הקטע של גברים עם נשים מבוגרות. פייסי כרגע די נוראי
, הוא כל כך תופס מעצמו smooth

למעלה