לא, אפילו זה לא יגרום לי להיות בקטע של דוסון/ג'ואי
.
כאילו זה צריך לקרות, זה ברור לי, אז שיהיה, אבל דוסון כ"כ מעפן שממש קשה לי לסבול אותו כרגע (כמה סיפורים על זה שג'ן היא האישה המושלמת, וכולו בחורה ומתלהב ונכנס לסרטים, ופתאום היא לא בתולה והוא נהיה אידיוט מתחסד. נו באמת. ועוד בערך 20 דברים שקרו עד עכשיו
), אז אני לא מאחלת אותו לאף אחת.
ופייסי, אולי זה בגלל שאני יודעת שהוא משתפר, אבל שם אני רואה יותר פוטנציאל. דווקא כי הוא מתחיל בנקודה שבה הוא קצת אידיוט בלתי נסבל. הבלתי נסבלות של דוסון היא מתוך סוג של צדקנות שלא נראה שהיא הולכת לשום מקום. הבלתי נסבלות של פייסי נובעת כרגע מזה שהוא קלירלי מנסה לשדר החוצה משהו שונה ממה שהוא באמת. אני חושבת שהמערכת יחסים שלו עם המורה שלו הראתה את זה אפילו יותר, כי אפשר לומר שבצורה קריפית ונוראית הוא די היה כנה וחמוד במערכת היחסים ביניהם. זה הרי ברור שזאת נקודת התחלה להתפתחות של הדמות שלו, ובגלל זה זה נראה לי הרבה יותר סביר שאני אהיה חובבת ג'ואי/פייסי מאשר ג'ואי/דוסון. דוסון לא ישתנה עוד הרבה, אם בכלל. רואים את זה לדעתי מהרגע הראשון, ואני בספק אם הסדרה תפתיע אותי והוא יעבור איזה שינוי מהותי (חוץ מאולי שינוי מין. appropriate לדמות שלו
. אבל הטלוויזיה האמריקאית, כמו דוסון עצמו, מתחסדת מדי כדי לתת לזה לקרות אז סביר שגם לזה לא יתרחש). אבל פייסי - הדמות שלו כל כך עסוקה בהעמדת פנים בכל הפרקים האלה שזה פשוט ברור שמשהו מתחת לפני השטח צריך להיחשף מתישהו ב-6 העונות הקרובות, וסביר להניח שsooner rather then later.
/חפירה