סדרות!

LemonLimeLilach

New member

חח כן פייסי בעונה הראשונה לא מגניב בכלל. יש מצב שבגלל זה הייתי נורא בקטע של דוסון/ג'ואי לאיזה זמן מסוים

dans girl

New member
לא, אפילו זה לא יגרום לי להיות בקטע של דוסון/ג'ואי
.
כאילו זה צריך לקרות, זה ברור לי, אז שיהיה, אבל דוסון כ"כ מעפן שממש קשה לי לסבול אותו כרגע (כמה סיפורים על זה שג'ן היא האישה המושלמת, וכולו בחורה ומתלהב ונכנס לסרטים, ופתאום היא לא בתולה והוא נהיה אידיוט מתחסד. נו באמת. ועוד בערך 20 דברים שקרו עד עכשיו
), אז אני לא מאחלת אותו לאף אחת.
ופייסי, אולי זה בגלל שאני יודעת שהוא משתפר, אבל שם אני רואה יותר פוטנציאל. דווקא כי הוא מתחיל בנקודה שבה הוא קצת אידיוט בלתי נסבל. הבלתי נסבלות של דוסון היא מתוך סוג של צדקנות שלא נראה שהיא הולכת לשום מקום. הבלתי נסבלות של פייסי נובעת כרגע מזה שהוא קלירלי מנסה לשדר החוצה משהו שונה ממה שהוא באמת. אני חושבת שהמערכת יחסים שלו עם המורה שלו הראתה את זה אפילו יותר, כי אפשר לומר שבצורה קריפית ונוראית הוא די היה כנה וחמוד במערכת היחסים ביניהם. זה הרי ברור שזאת נקודת התחלה להתפתחות של הדמות שלו, ובגלל זה זה נראה לי הרבה יותר סביר שאני אהיה חובבת ג'ואי/פייסי מאשר ג'ואי/דוסון. דוסון לא ישתנה עוד הרבה, אם בכלל. רואים את זה לדעתי מהרגע הראשון, ואני בספק אם הסדרה תפתיע אותי והוא יעבור איזה שינוי מהותי (חוץ מאולי שינוי מין. appropriate לדמות שלו
. אבל הטלוויזיה האמריקאית, כמו דוסון עצמו, מתחסדת מדי כדי לתת לזה לקרות אז סביר שגם לזה לא יתרחש). אבל פייסי - הדמות שלו כל כך עסוקה בהעמדת פנים בכל הפרקים האלה שזה פשוט ברור שמשהו מתחת לפני השטח צריך להיחשף מתישהו ב-6 העונות הקרובות, וסביר להניח שsooner rather then later.

/חפירה

LemonLimeLilach

New member
את נשמעת כמוני אם לא הייתי רואה את הסדרה

בגיל 12! ברור לי לגמרי שלגיל והבגרות יש השפעה ענקית על איך רואים את דוסון ופייסי בסדרה. מעניין אותי גם הניתוח העתידי שלך על ג'ואי, כי גם עליה יש שתי דיעות שונות.

dans girl

New member
דוסון 1.03 ג'ואי עדיין טיפשה. אבל כנראה זה בגלל שהמשפחה שלה דפוקה. אז אפשר לסלוח לה. חבל שהבחור מניו יורק עזב, הוא היה חמוד.
אוי, פייסי, לאיזה צרות אתה מכניס את עצמך
.
ודוסון עדיין ממש בחורה בצורה מטרידה
.
אני קצת רוצה לראות את הפרצוף שלו כשהוא יבין שפייסי שוכב עם המורה שלו
.

Rachel47

New member
מרפאה פרטית

התחלתי לראות כשזה שודר וסיימתי רק עכשיו

אממ...........

לאדיסון יש תינוק??!??!!?!??!!?!?!?!??!???!?!?!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה יופי!!!!!!!!!!!!!

חוצמזה הפרק היה קשה ונוראי בטירוף
גם אריקה וגם בחורה שרוצחת את הילדים שלה...קם און!???!??!?!?!

limors2

Well-known member
משחקי הכס

מה לעזאזל!:| מה היא ילדה?? ואיך כ"כ מהר?? [כנראה שה"מה" עונה על ה"איך", אבל עדיין
]

סופסוף דאינריז
ולא סתם רעבה וצמאה וגוססת. אם הדרקונים
אני מתה שהם כבר יגדלו והיא תכבוש איתם את כל העולם

אני ממש מרחמת על סאנסה. סלחתי לה על זה שהיא הייתה פעם ילדה מפונקת. מזל שיש את טיריון שישמור עליה. וג'ופרי הזה, שמישהו כבר יהרוג אותו
ובנתיים יסטור לו עוד כמה פעמים. או יכה אותו עם חגורה.

אריה מצטרפת למחנה של טיווין לאניסטר!

ואיכס, העכברושים מתחת לדלי הרותח
עשו את זה לדמות האהובה עלי בספרים של חרב האמת. זה מזעזע.

אגב ספרים, לא זכור לי שאומרים שרנלי הומו
אומרים?

dans girl

New member
הסוף היה ממש ממש ממש מוזר, ולא אהבתי אותו בכלל.

חוץ ממנו אני מבינה את הרחמים על סאנסה, אבל אני עדיין לא שם. היא קצת אוכלת מהדייסה שהיא בישלה לעצמה. והיא גם שמחה לעשות את זה, אומללה ככל שהיא לא תיראה. אני לא בטוחה שהיא הייתה מעדיפה להיות עכשיו בווינטרפל ולתמוך באחיה. לא יודעת, אולי אני סתם מחמירה איתה ממש כי היא עצבנה אותי בעונה הראשונה
.
וג'ופרי. אני מאחלת לו מוות איטי ומלא ייסורים. ואם אפשר שכל אחד מהאנשים שהוא עינה והרג יבוא ויענה אותו בחזרה.

דינאריז
. היא הייתה נפלאה
.

והקטע עם אריה אכן היה מפתיע. הוא לא מזהה אותה?

וואי והקטע עם העכברושים היה מזעזע. אבל ממש.

limors2

Well-known member
לא נראה לי

סרסיי איימה על סאנסה בעונה הקודמת, לא? משהו על זה שאם היא לא תשחק את הארוסה האהובה ותציית לג'ופרי יהרגו את המשפחה שלה.

ולא נראה לי גם על טייווין, כי אין לו ממש סיבה לזהות אותה. אולי כשתהיה אצלו וטיריון יקפוץ לבקר.

dans girl

New member
לא זוכרת... אבל בכל מקרה, סנסה התנהגה כמו כלבה ממש רצינית עד הפרק שהרגו את נד, ויש מצב שאז סרסיי אכן איימה עליה, ושהיא קלטה איזה טעות היא עשתה, אבל היא הייתה יכולה להגיד לטיריון אתמול כשהוא שאל אותה, הרי טיריון לא היה עושה לה כלום, חוץ מאולי לעזור לה להתחמק מלהתחתן עם ג'ופרי, כי הוא לא חרא כמו הלניסטרים האחרים ואשכרה יש לו לב, והיא בכל זאת החמיאה לכמה ג'ופרי נפלא אחרי מה שהוא הרגע עשה לה. לא אוהבת את זה. זה ברור שזה לא כנה. ואני לחלוטין לא מצפה שזה יהיה כנה, אבל היא תקועה במקום די מעצבן ואני לא אוהבת את ההתנהלות שלה עם כל העניין. אם נגיד על דינאריז נכפה משהו דומה בעונה הקודמת והיא רק צמחה ממנו ונהייתה הדמות הכי יפה ומעניינת בסדרה, סאנסה היא בדיוק ההפך - הנישואין בכפייה האלה רק גורמים לה להתמקד יותר באומללותה במקום לתפוס שליטה על החיים שלה. אני לא אוהבת את זה.

ואני קצת מתה לראות את הפרצוף של טיריון כשהוא יראה את אריה אצל טייווין
.

LemonLimeLilach

New member

בקטע שהיא אמרה שיש לה אהבת אמת לג'ופרי כשטיריון שאל אותה אם היא רוצה להתחמק מהנישואים, זה היה לגמרי ברור שהיא לא באמתתתתת מפארת את שמו אלא יודעת שזה מה שהיא צריכה להגיד. זה לא משנה מה טיריון עושה ואומר, הוא עדיין לאניסטר, ובוא נגיד שהיא באמת יכולה לבטוח לו (והיא לא) היא לא יודעת את זה אז מבחינתה היא צריכה להמשיך עם המשחק.

dans girl

New member
ברור שזה היה ברור. אבל אל תזלזלי בסאנסה, אני חושבת שהיא יודעת טוב מאוד מה קורה בחדרי חדרים של משפחת המלוכה, והיא יודעת שטיריון עושה בעיקר צרות לג'ופרי וסרסיי.

Rachel47

New member
אני בעיקרון באמצע הספר הראשון

(100 עמודים אחרונים!!!)

אבל יש לי חברה שקראה את כולם ועוד חבר שקרא את כולם כמה פעמים ולא אין שום קטע כזה שרנלי הומו
החברה אמרה שאולי יש איזה משו שהיה יכול להיות רמזון לעניין..אבל כנראה לא בטחוח

Rachel47

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!

ווואו זה אדיר!!!

תראי בעיקרון ידוע שהכותב של הספרים מעורב בכל פיפס שמצולם לסדרה..אז אני מניחה שהוא זרם איתם על עניין ההומואיות

וכנראה גם על עניין סצינות הסקס שלא הופיעו מעולם בספר
או נניח..לתת כל כך הרבה זמן מסך לדמות של זונה שמעולם לא הייתה בספרים

LemonLimeLilach

New member
אני די בטוחה שבספר הראשון (אז לא ספוילר)

מוזכר שרנלי הומו... אני כרגע בקטע שאני די מבלבלת בין הספר לסדרה אז אני לא 100% אבל אני די בטוחה שיש שם את הקטע שלו ושל מה שמו אביר הפרחים.

LemonLimeLilach

New member

טוב זה היה כל כך הזוייייייייי!!!! וואטדהפאק היא ילדה? ולמה נראה לסטאניס שזה יהיה היורש שלו
ומה הקטע של רנלי שהוא מתנהג כמו ילד מפגר? סטאניס הוא הטוען לכתר הלגיטימי, וואטדהפאק2!

עדיין קשה לי לרחם לגמרי על סאנסה. אני עדיין בספר הראשון
היא תמיד ילדה מפונקת. יש מצב שזה לא היה בסדרה אבל בספר היא זאת שמגלגלת את האירועים שמביאים לעריפה של נד (נד רצה לשלוח אותה ואת אריה והיא זאת שהתפנקה על למה לא נותנים לה להיפרד מסרסיי, הלכה וסיפרה לסרסיי ואז זאת שלחה לתפוס את נד. דאם יו סאנסה ילדה טיפשה). כן היה את הקטע שהיא הפכה לשבויה, וזה כשרוב מתחיל את המלחמה אבלללללללל תמיד יש את ההרהורים הפנימיים שלה על למה כל המשפחה המרושעת שלה הורסת לה את הכיף בלהתחתן עם מלך. טיפשה. ואולי הייתי מרחמת עליה יותר בפרק הזה אבל כל מה שקרה לה הוא שחתכו לה את השמלה מאחורה. זה אולי נשמע נורא אבל אם ג'ופרי היה שולח שיאנסו אותה או משהו כזה זה היה גורם לי להיות לגמרי בצד שלה. כמובן שתוך כדי כל זה אני תומכת נלהבת בעריפת ראש אכזרית לג'וף הטיפש.

רוב

חסך רציני בג'ון סנואו.

dans girl

New member
OUAT
אני דווקא אוהבת את ההתמקדות באוגוסט, הוא מעניין ואני די רוצה לדעת מאיפה הוא בא ומה הקטע שלו. אבל הסצנה שלו ושל מיסטר גולד של "פאפאא!!" ושניהם בוכים זה בזרועותיו של זה הייתה די מגוכחת
. וגם כל זה שהוא גוסס וצריך קסם
. אבל הכוונה הייתה טובה
.
הסיפור על רמפלסטילסקין (ככה קוראים לו?
) היה נחוץ ונכון, ואהבתי את המג'יק בין.
בקיצור היה סבבה.

כל הקטע שמר.גולד נפל בפח הזה היה באמת מוזר....

הפרק קצת הרגיש לי 'אבודים' מדיי, בקטע שעולות עוד שאלות ופחות מדיי תשובות,
ובמיוחד בקטע שאופייני לאבודים, שמשהו קורה/מתגלה ואז דמות אחת מתשאלת את השניה בדרמתיות, המתשאל שואל נגיד "מי אתה?" והדמות השניה מתחמקת או עונה משהו לא מספק כמו "אתה לא רוצה לדעת", וזה כאילו מספיק!
הדמות המתשאלת כבר לא מתעניינת יותר, או עוברת לשאלה הבאה הרבה פחות חשובה

או לחילופין, היא לא שואלת את השאלות המעניינות בכלל....

אז ככה הרגשתי עם גולד שלא ממש התעניין במי זה האוגוסט הזה, בהתחשב בזה שהוא עבד עליו וניסה לשלוט (?) בו לפני שניה.

אז גולד (אני פשוט אקרא לו ככה) רוצה שאמה תבין? ושהעולם הרגיל יחזור?
אוקיי

dans girl

New member
האישה הטובה
אהבתי את כל הקטע עם הניים פרטנר החדש, זה ממש הצחיק אותי כל הפרק
.
הסוכנת אף בי איי הזאת צריכה למות בעצמה
.
הקייס היה מעניין ודי נחמד והשופט היה מצחיק למדי
.
אני מחבבת את ההיא ששיחקה את ג'ני באלי מקביל, אבל שונאת את זה שהיא יוצאת עם וויל. והתגובה של דיאן על זה
צחקתי בקול רם
.
ויאי שקארי חזר
. רק חבל שהוא לא הספיק לספר לפיטר. קצת akward
.

למעלה