סדרות!!!

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 403

אוי לא. אני לא יכולה עם דברים שקורים לעיניים. בא לי למות. אם וולטר לא שם כיסוי עין כזה של פיראט בפרק הבא אני לא אוכל להמשיך לראות. זה היה הקייס הכי משעמם בתולדות העולם!!!!!!!!!!!! די לסטנד אלונס!!!!!!!!!!!!! הדבר היחיד הלא משעמם בפרק בפרק היה שלינקולן צחק על אוליביה שהיא נראית freaked out ושאל אם היא רוצה לדבר על זה (
). כל היתר זוועה. וולטר המסכן
אבל למה בעיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

LemonLimeLilach

New member
וגם

במציאות הזאת, חבל שלא עשו שוולטר עבר לצד השני ונתן להם את התרופה ופיטר ניצל ונשאר בצד ההוא. זה ממש מבאס שלכולם יוצא לשחק שתי דמויות ולעשות דברים שווים ורק ג'וש הועלם לחלוטין מהסדרה. ככה היינו יכולים לראות מה היה קורה לצד השני ולדמויות שם אם פיטר היה נשאר, כמו שאנחנו רואים מה קרה לצד שלנו במקרה שפיטר לא היה קיים

זה בטח ממש ממש נוראי לך שאין את פיטר
והפרקים האלו היו בעיקר על אוליביה וולטר וההתמודדות שלהם עם כל העניין... אני ממש אוהבת את זה שמראים אותם ביחד
זה ממש עצוב לראות איך שכולם עכשיו בלעדיו...
זאת שאלה שתמיד חוזרת בראיונות עם ג'ושוע, אם הוא לא מתוסכל שרק לו אין doppelganger...
לכי תדעי, יש תיאוריות שיש יילו-וורס (כדי להשלים את האדום-כחול-צהוב) וכל פעם יש תיאוריות אחרות מה יראו שם...

LemonLimeLilach

New member
נו, והוא מתוסכל מזה או לא?

הוא חייב להיות, כל האחרים יוצא להם להפגין כישורי משחק וכאלה. הוא בטח גם רוצה!

לא סגורים על זה

חלק אומרים שזה רק new time line וחלק אומרים שזה היילו וורס... ומה את מצפה שג'ושוע יגיד? כן, אני מרגיש ממש מתוסכל מזה שלא מנצלים את כישרון המשחק שלי ושלכל שחקן אחר בקאסט מאתגרים אותו ב-2 דמויות ויותר...? הוא אומר משהו בסגנון, אני שמח לראות את השחקנים שלצדי מראים את יכולות המשחק שלהם, בלה בלה בלה...

LemonLimeLilach

New member
חחח לא

"האמת שכן, הייתי שמח לאתגר לשחק עוד שני סוגים שונים של פיטר". ממש לא לירוק לבאר! מה הוא אמר על זה שהוא לא הופיע בכל תחילת העונה? אני כן חושבת שזה יילו וורס. אבל זה כן גם סוג של טיים ליין כשהפיצול הוא בטביעה של פיטר. יש עולם שבו הטביעה של וולטר ופיטר לא קרתה. יש עולם שזה קרה אבל האובסרבר הציל אותם. ויש עולם שבו הוא לא הציל. השאלה היא אם העולם הזה שווה ערך לרד וורס, כלומר כזה שנגיד אוליביה שלנו יכולה לעבור אליו ולדבר עם האוליביה שלנו2 כמו שהיא יכולה ללכת לדבר עם אלטליביה. מה שמזכיר לי, אמרתי את זה לדפי אבל אני רוצה לשמוע גם מה את אומרת. למה אין שום דבר שקשור לכל מה שקרה בעונה ה-3 עם ההתפרקות של העולם והמערבולות וזה שהם רצו להתחיל להשתמש באמבר והכל? עכשיו הכל סטנד אלונז (ראיתי עד 404). זה משהו שאמרו להם לעשות כמו בעונה ה-4 של אליאס בכדי להביא צופים? אני מסיקה שהעולם עדיין מתפרק כי וולטר עדיין עבר ולקח משם את פיטר וזה גרם לקרעים. ופיטר חיבר את העולמות בכדי שהם יוכלו לעבוד על זה ביחד ולמצוא פיתרון. אבל בינתיים אין שום התייחסות לזה!!

הוא דיי צחק על זה ולא גילה כלום מההמשך, הוא מאוד רוצה להיות אובזרבר
אז זאת השאלה, בדיוק מה הולך שם, אני כבר מתה שתיפסק הפגרה הזאת!
לא מספיק הייתי צריכה לחכות מסוף עונה 3 לעונה 4??
עד עכשיו נתנו לנו רקע לאיך העולם הזה מתנהל בלי פיטר, אני דיי אהבתי שלקחו את הזמן להראות לנו את הקשרים שיש בין כולם כדי להבין בדיוק מה השתנה, למרות שכמובן לא יכולים לחזור כל פרק ופרק ולומר מה כן קרה ואיך התיקים נפתרו בלי פיטר. ממש מעניין אותי לראות אם פיטר לא היה אז מה קרה לאוליביה, כי הוא היה הסיבה היחידה שהיא ביקשה מוולטר עזרה... וממה שאני יודעת, עוד תהיה אינטראקציה בין העולמות,וגם ככה העונה התחילה, עם 2 האוליביות מוסרות מידע אחת לשניה... אני מתה לפרק שהוא כולו רד וורס! אני רוצה לראות את וולטרנייט ולהבין מה הוא הולך לעשות, אלטליביה
ולינק
, חבל שאי אפשר להביא את השחקנים שמשחקים את צ'ארלי ופרנק להופעת אורח
אח, אחד הדברים שאני אוהבת בסדרה זה molecular degradation...

LemonLimeLilach

New member
אוי

אין לי שום כוח לפרק שלם של הרד וורס, אני לא אוהבת את הפרקים האלה. מה שציפיתי שיהיה זה עבודה מאומצת של כולם יחד על בעיית העולם המתפרק!! אני רוצה שלינק יפגוש את לינק! ושאוליביה תשב לאחד על אחד עם צ'רלי... ושאלטליביה תפגוש שוב את פיטר.. דברים כאלה! אבל לא בא לי רק אותם. זה קשה לראות פרק שלם שלהם כשאני רק רוצה שאלטליביה תמות מוות בייסורים
ועכשיו אני רוצה שפיטר יגלה דברים חדשים עליהם, למשל זה שאוליביה הוציאה את וולטר מסיינט קליירס ועכשיו היא מטפלת בו. ככה הוא יוכל להעריך אותה הרבה הרבה יותר! כי היא לגמרי קדושה

תמשיכי לראות...

השם של הפרק אחרי הפגרה הוא Back to Where You've Never Been, אז את יכולה להבין איפה הם יהיו... הלוואי והיו יכולים להביא את צ'ארלי אבל יש לו סדרה
אני אוהבת את אלטליביה, כי אני אוהבת לשנוא אותה, כי זאת עוד דמות שאנה משחקת ואני אוהבת לראות את ההבדלים בניהם, לא מבחינת עלילה אלא רק איך שאנה מפרשת את אלטליביה, כי היא bitch, אני מתה לראות איך פיטר יתייחס אליה ואם הוא יספר למישהו את מה שקרה בעונה 3 איתה, זה ייתן לאוליביה עוד סיבה לשנוא אותה
ואני אוהבת את זה שנינה הייתה סוג של אמא שניה לאוליביה, זה כ"כ שונה, ומוזר, אבל זה כיף לראות שהן מסתדרות, למרות שאף פעם אי אפשר לדעת עם נינה

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 406

דרושה אנושות קפיצה לבלו וורס כדי לראות מה שלומם ואיך הם מסתדרים בלי פיטר עכשיו כשאנחנו יודעים שהוא בוודאות במקום הלא נכון וזה כן יילו וורס שונה לחלוטין!!!!!!!!!1

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 407

למהההההההההההה!!!! נינה יא שטן!! למה להרוס את הדייט של אוליביה עם לינק למהה!!!!
לינק ויילוליביה לנצחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!
פיטר

טוב, התיאוריה שלי שהיא דיי ברורה ממה שהלך בסוף הפרק- נינה מעכבת את ההשפעה של הקורטקסיפן על אוליביה, לכן היא לא מרגישה את ההשפעה של הקורטקסיפן, והיא עוקבת אחרי כל פעם שצריך להזריק לה כל פעם שאוליביה מחדשת את המרשם שלה. המצלמה בדירה שלה הייתה דיי קריפית...
אני ממש מכה שכל זה יתפתח, אני פשוט אוהבת את נינה
ואני רוצה שאוליביה תגלה ואז מרוב כעס היא תבעיר אותה
זה היה כ"כ מפתיע איך שפיטר אמר היי לאוליביה בלי התייחסות כמעט, ואז להביא ללינק את המשקפיים (
), מוותרים עליהם כ"כ מהר?
והחלום שלהם ביחד היה ממש אכזרי
זה היה כ"כ מוזר כשאוליביה הציעה ללינק לצאת
אני אוהבת את ה-OCD של וולטר בנוגע לפינות, זה היה ממש מצחיק ב- 404, ג'ון מדהים
סוף סוף סיימת *כפיים*, והגיע הזמן לטאמבלר הכי ממכר שיש : http://fringeconfessions.tumblr.com/ אלה וידויים של אנשים על כל מיני דברים בפרינג', בפעם הראשונה שראיתי אותו הייתי חייבת ללכת אחורה ולסיים את כולו, יש שם לפעמים וידויים קורעים מצחוק...(גם אני העלתי לשם איזה 3 וידויים
)

LemonLimeLilach

New member

אני דווקא חשבתי שנינה ממשיכה בניסויים על אוליביה ולא מעכבת, ובגלל זה אוליביה מקבלת את המיגרנות... *בודקת את הטאמבלר*

ממה שאני משערת, זאת הגרסא של נינה "להגן" על אוליביה מעצמה, שהיא לא תהיה מודעת למה שהיא מסוגלת, היא מונעת מהקורטקסיפן להשפיע עליה ובכך היא ממשיכה את הניסויים עליה... תהני, נדבר בעוד שעה כשתסיימי...

למעלה