פרנטהוד עד סוף עונה 1
בלי להעליב, לגמרי הייתי שמחה יותר אם קמיל הייתה זורקת את זיק ולא מחזירה אותו. הוא אידיוט מעפן ואני שונאת אותו ממש, מדהים שהילדים שלו יצאו כאלה שפויים עם כזה אבא. בנוגע לשאר הדברים - לילך - האדי ואמבר. הבנתי את הקטע של אמבר. היא עושה דברים בצורה הכי אימפולסיבית וחסרת אחריות שאפשר, ואז מתחרטת עליהם ומבקשת סליחה ומרגישה רע עם עצמה. זה שיטה די מטומטמת להתנהל בחיים. בנוסף, יש לה טעם נוראי בגברים. בחור שישכב איתך 3 ימים אחרי שהוא נפרד מחברה שלו, שהיא במקרה בת דודה שלך, זה לא בחור שאת רוצה לשכב איתו. ולא חשוב איזה "connection" יש לך איתו, וקלירלי יש לך איתו, הוא אידיוט וזה דבר מטופש לעשות. האדי יצאה מלכה והייתי לחלוטין מבינה אותה אם היא לא הייתה מדברת עם אמבר בחיים. וכריסטינה קצת הוציאה את העצבים שלה על שרה בצורה לא כזאת מוצדקת, כאילו כן, אמבר הייתה כלבה וכאלה, אבל לא שרה שכבה עם סטיב, רדי מהעץ. מאידך, אני עדיין ממש אוהבת את דרו, כל כך מדהים שהוא שפוי ואחותו כל כך messed up. אהה וגם מקס חמוד וגבי העוזרת התנהגות שלו או מה שזה לא יהיה די חביבה. ויפה בצורה יוצאת דופן, דאמיט. crosby IS a constant surprise. סידני אדירה
. וגם את ג'ואל וג'וליה אני מחבבת
. אני לא מאמינה שהביאו את המורה של אמבר ל-3 פרקים כדי לכבוש את ליבי ואז לקחו לי אותו ועשו איתו ועם שרה רק סצנות akward מרגע שהתבכיינתי על כמה שהוא מופלא והם צריכים להיות ביחד
. זה האכזבה הכי גדולה של העונה. screw amber, הוא בחור כמעט מושלם, מה את עושה שרה
?? [כאילו, אני מבינה, אבל זה עדיין מכעיס שאמבר כזאת מטומטמת ואמא שלה עדיין עושה כאלה ויתורים בשבילה
] ואני לא זוכרת מה עוד היה, פספסתי משהו?