אז נכתוב משהו על דקסטר?
אני לא אכנס למה שהיה בכל הפרק כי זה כ"כ לא רלוונטי לחיים, טראוויס מת כרגיל...דקסטר, האריסון וכו' בריאים ושלמים.. והסצינה הגדולה, שהייתה נהדרת אם היא הייתה הגיונית עלילתית - דב מגלה שדקס רוצח. הקטע הוא שאם זה היה קורה בסצינה המגוכחת בסוף עונה קודמת זה היה מושלם, במקום זה הם משכו את זה עונה שלמה והביאו את דב בלי תירוץ לראות את דקס רוצח.. חוצמזה, היא אשכרה, full on מאוהבת בו!! די נו.
אם זה היה רק כדי שהיא תתמודד עם הגילוי זה מיותר ומילא..אבל אם הם ממשיכים עם הרגשות האלה גם עונה הבאה אז די...
אני לא יודעת איך אני אצפה בעונה כזאת.. ובכל זאת קצת לפרק הזה - מה עם לואיס? הוא באמת הבן של רודי? [זאת התיאוריה השלטת כרגע..] מקווה שיחזרו אליו בעונה הבאה ולא ישכחו ממנו... מה תרם לעלילה כל השטויות של קווין אם הוא נשאר בסדרה? מילא אם היו מעיפים אותו.. למה מריה אחרי 6 עונות כלבה-שקרנית-רמאית-נועצת סכינים, נהייתה נחמדה? ועוד לדב מכל האנשים? אה והיה ממש קשה לסספנד את ההגעה לדירה שטראוויס רצח את שני האנשים שכבר הסריחו וזה..קיצר, עם הציור של דקס והעובדה שאף אחד לא נכנס כי הם חיכו לדקסטר..מה? ממתי? למה? ואז גם כשהוא נכנס נתנו לו ללכת לבד, להרוס את הפרצוף של עצמו ואז להכנס? מיותר כ"כ..גם ככה העובדה שטראוויס צייר אותו הייתה מגוחכת..כ"כ הרבה דברים קטנים ולחלוטין מיותרים.. חוצמזה, סקוט באק הנודניק [שואוראנר] אדיש לכל הביקורת!! הוא אמר כמה דברים -
מש"ש..[בקטנה ממש..] דב אומנם ראתה רק רצח אחד אבל היא ראתה שהוא טקסי, הם לא הולכים להתחמק מזה..והם גם ימשיכו עונה הבאה פחות או יותר מהנק' שבה זה נגמר.. הרגשות של דב ימשיכו ויהפכו את הכל למורכב יותר..הוא גם אומר שמבחינתו הרגשות תמיד היו שם ושאם הוא היה השואוראנר בעונה הקודמת הגילוי של דב על דקס היה נעשה אז, כי סתם משכו את הצופים הרבה זמן.. וגם הוא יחס חשיבות כלשהי ל oh god של דקס בסוף הפרק - "מצחיק שדקס אמר את זה למרות שהוא לא מאמין באלוהים." [באמת? כולם מדברים ככה בלי קשר לאמונה..זה שגור בשפה..אני גם אומרת אלוהים ישמור, השם ישמור, אומג וכו'...מה זה השטויות האלה?] ואין לו בעיה עם העובדה שכולם גילו את האמת על גלר לפני שהיא נחשפה..זה לא היה חשוב מבחינתו..[באמאשלך? אז למה משכתם את זה כ"כ הרבה זמן? למה עשיתם את זה בכלל? איך לא הסברתם כלום על טראוויס אח"כ?] מעפן. תגובות? דעות? מחשבות?