סדרות

Rachel47

New member
את לא רואה צ'אק?

השחקנים..אבל העובדה ששניהם היו שם גרמה לי לחשוב שיש קשה לקומיוניטי..כאילו...קריצה

b u s t e d

New member
ניקיטה 2X10

אני כ"כ מקווה שאמא של אלכס תתגלה בתור סוג של אירינה דרבקו
היא גם רוסיה, אז זה מתאים..

o0Invisible0o

New member
סיימתי באפי!

ואוו. זה לא היה יפה איך שחתכו את אניה לשתיים והשאירו את המנהל הארור לחיות..ואנדרו?? באמא שלכם..למה אניה? לא מספיק הוציאו לזנדר עין?
זה היה מגניב שכולן סלייריות!
למרות שאז כן, באפי רגילה.
אני מניחה שזה טוב, אה? אני שמחה שהיא לא מתה בסוף, כי הוא כבר באמת לא היה יכול לעשות את זה שוב..
אני חייבת להגיד שבסופו של דבר אני יותר אוהבת את ספייק מאנג'ל ויותר אוהבת את הזוגיות של באפי עם ספייק מאשר אנג'ל [למרות הכל!] וקצת חבל לי שהוא מת..
[אז איך הוא משתתף בעונה החמישית של אנג'ל? בבקשה תסבירו!
] לא צפיתי את המוות שלו בכלל..בעיקר כי אמרו לי שהוא אח"כ באנג'ל מה שעוד יותר שיכנע אותי שבאפי תמות וכולם יחיו..לא ממש קרה.
אה וגם אנג'ל - הופיע בדיוק לשנייה..זה היה מעצבן. לפחות היה נשאר להלחם איתם..והנשיקה הזאת לא הייתה קשורה לכלום ועיצבנה אותי. אני מוחה, באפי כן אהבה את ספייק.
ולמרות הכל, בפרקים האחרונים קיבלנו our share של באפי וספייק אז אני לא יכולה להתלונן. עדיין ברגשות מעורבים בנוגע לפיית'. ווילו מלכה!
אבל היה עצוב לי לראות אותה עם בת זוג חדשה..טארה לנצח!
אוי עצוב לי שנגמר באמת!!
אה וכל הדיאלוגים של הפרקים האחרונים היו מעולים!! הם תמיד היו מעולים אבל משהו בממש שלושה פרקים אחרונים..לול. לא הפסקתי לצחוק. זהו.

limors2

Well-known member
אז עכשיו מתחילים מההתחלה?

דווקא חיבבתי את קנדי, עד שפתאום הראו את הלשון המנוקבת שלה. איכס
וגם אני רוצה לדעת איך ספייק יהיה בעונה החמישית של אנג'ל

o0Invisible0o

New member
עכשיו רואים פרקים נבחרים.

כבר גרמתי לאחותי לרצות להשלים את הסדרה..אני צופה שזה יקרה בקרוב [וחבל שמחקתי את העונות הראשונות כי עכשיו אצטרך להוריד אותן שוב..] וגם מישהי מהלימודים עכשיו רוצה להשלים.
אני מחכה ליום שלישי כדי להתחיל הסמויה בתכלס. אוף, הולכים לספיילר לי שתי עונות ראשונות יום שלישי, אז אני מעדיפה לא להכיר את הדמויות כשעושים את זה ואז להתחיל לראות..נראה לי פחות נורא, נכון?
אה ואתמול סופסוף ראיתי את מאחורי הקלעים של המיוזיקל - נהדר!! ואוו! אני רוצה לראות מאחורי הקלעים של כל פרק!! [מה שכמובן הוביל אותי לראות את הפספוסים שהצלחתי למצוא שכולם היו קצרים מדי.
אך שווים למדי!] אה ותגליות imdb אל תצחקו עלי אבל..מה?? ג'יימס מרסטרס לא בריטי?
והוא היה בן 40 בעונה האחרונה של באפי?? הוא נראה מ-ע-ו-ל-ה לבן 40!
והצחיק אותי כשקראתי שהוא גר על החוף בתקופת הצילומים של באפי אבל לא היה יכול לצאת להשתזף..
והיום הוא נראה ממש זקן.

LemonLimeLilach

New member
חחחחח חפשי ביוטיוב את המבטא האמיתי שלו!!!!!!

זה כמו דיוויד אנדרס, זה בכלל לא סקסי בלי המבטא הבריטי.

Rachel47

New member
בקשר לאנג'ל

נכון כשהוא מת זה כי השרשרת הזאת סוג של התפוצצה או משו כזה ובלעה אותו באלומת אור מקסימה יפה... אז בפרק הראשון של העונה החמישית של אנג'ל הם מקבלים למשרד מעטפה חומה וכשפותחים אותה השרשרת הזאת נופלת על הרצפה ופלופ..ספייק יוצא ממנה
אני לא ידעתי ספויילרים על זה אז כן הופתעתי מאוד ומשם זה מתגלגל..בהתחלה הוא יוצא כרוח רפאים אז הוא לא "מוחשי" והוא גם תקוע בבניין משרדים שלהם..אח"כ זה כבר נפתר והוא הופך למוחשי והוא נשאר איתם קיצר..הוא לא מת
והוא מענה את אנג'ל עם המחשבה שבאפי הייתה איתו

o0Invisible0o

New member
נשמע נפלא!!

אולי אני אראה עונה חמישית של אנג'ל? רק בגללו?
ראיתי קצת קטעים ביוטיוב אז ראיתי שאנג'ל הפך לבובה..
זה היה קורע מצחוק!! יואו. איזה כיף שספייק ממשיך להתקיים..

Rachel47

New member
אמממ

את יכולה תיאורטית אבל היא לא משו...ואני כן חושבת שצריך לראות את כל אנג'ל קודם בשבילה כי קורים דברים שיהיה לך אכפת מהם רק אם אכפת לך מלכתחילה מהדמויות..

LemonLimeLilach

New member
באפי ואנג'ל לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא נשכח ולא נסלח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
הם גרמו לי לגלגל עיניים יותר מדי.

הם נהדרים, כן? אבל די..ספייק ובאפי.

b u s t e d

New member
HIMYM
7X12

איזה סוף מדכא... אז כנראה שויתרו סופית על להיות מצחיקים והפכו לדרמה.. לא רע, דווקא... אבל מדכא לראות דבר כזה כמחכים כל היום למשהו מצחיק
אפילו השכיח ממני את החשש בתחילת הפרק, מזה שהחליפו את לינדסי......

למעלה