סדרות!

LemonLimeLilach

New member
מה? אבל שבוע שעבר אמרת כמה טרה נובה

השתפרה והופכת להיות טובה!
וגם דקסטר? העונה תכף נגמרת. ובונז? זה רק נהיה טוב! האוס אני מבינה.

limors2

Well-known member
אבל אחרי רבע שעה של הפרק של היום המשכתי

להשתעמם כמו כל הפרקים הקודמים. דקסטר מבאסת אותי מתחילת העונה וזה סבל לראות את 50+ הדקות שלה ובבונז הייתי בתחילת-אמצע עונה 6 כשכבר הרבה זמן לפני זה מרחתי פרקים בכוח. במקום זה המשכתי באפי!

limors2

Well-known member
לא צריך להגזים, אני עדיין לא סובלת אותו

ER ופרינג'.

limors2

Well-known member
הספקתי בנתיים 7 פרקים. זה נחמד.

עוד לא התחברתי מספיק, בנתיים רק פיתחתי את הרצון שג'ורג' קלוני וג'וליאנה מרגוליס יהיו ביחד. אפילו עוד לא התחלתי לזכור שמות של דמויות. ולכן זה היה לי די פתטי שפרק 6(?) בסדרה חדשה כבר חופרים לנו על כמה שהחיים נפלאים וחיי המשפחה נפלאים עם חולה לב שגוסס על שולחן הניתוחים ובוכה למשפחה שלו. נכון שזה אמור לגרום לי להרגיש סימפטיה למר שחקן ראשי מקריח שצריך לבחור בין חיי המשפחה שלו לקריירה, אבל מה אתם עושים את זה כבר בפרק 6, תנו לי להתחבר

o0Invisible0o

New member

אני זוכרת שזה שודר באותה תקופה כמו חברים וממש הצחיק אותי שלמארק גרין יש בת בשם רייצ'ל גרין ושאבא של רייצ'ל גרין מחברים הוא רופא.

Rachel47

New member
ג'וליאנה מרגוליס

משחקת בER? אולי אני אראה
! באיזה עונות היא?

LemonLimeLilach

New member
את לא רציניתתתתתתת

אומייגאד את בורה!!!
עד עונה 6. היא הדבר הכי טוב בסדרה!! מאיפה חשבת שאני מאוהבת בה!!

Rachel47

New member
יואו!!!

אני אצטרך עכשיו להשלים את זה וזה קשה אוף אני כנראה אהיה כאן ברג שבוע שלם ולא באתי מוכנה עם בונז והאוס
ואין לי איך להוריד כאן כי האינטרנט פשוט תחת! וגם לא יהיה לי מין הסתם איך להוריד אי אר

o0Invisible0o

New member

את לא מבינה כמה ההודעה שלך הצחיקה אותי.
זאת הסדרה שהפכה אותה למוכרת..
עם ג'ורג' קלוני וזה..

Rachel47

New member
הדבר היחיד

שאני יודעת על אי אר זה ג'ורג' קלוני ובגלל שאני לא מהמהופנטות ממנו..זה לא עניין אותי והדבר היחיד שאני יודעת על ג'וליאנה מרגוליס- זה האישה הטובה למרות שיש לי חצי פיסת מידע במוח שאומרת שאיפשהו שמעתי שהיא הייתה בסופרנוס? אני צודקת?

o0Invisible0o

New member
חח..כן ממש קצת. אבל היא הייתה מצוינת שם

כי זאת פעם ראשונה שראיתי אותה בדמות ממש אחרת..

Kill Bernard

New member
עברת איזה טלטלה בחיים,

שגרמה לך למעשה כזה דרמטי?! בבת אחת?!
בונז, באמת? לא!! אני רוצה שתגידי לי שזה מפסיק להיות גרוע. עם דקסטר אני מזדהה, אבל תמשכי עוד שלושה פרקים, באמת. you know you're gonna!

limors2

Well-known member
חודשים שבהם העיסוק הביתי המרכזי שלי הוא סדרות

גרמו לי להגיע למסקנה שאני לא חייבת להן כלום ואם הן משעממות אותי יש הרבה תחליפים!

o0Invisible0o

New member

דקסטר? שלושה פרקים לפני הסוף? אין תקווה לעונות הבאות?
מבונז אני נהנית אבל לחלוטין מבינה. [הדס, אל תאבדי תקווה!!
] האוס..בואי נגיד שהצטברו לי כבר ארבעה פרקים לראות ואני מתקשה להפרד. טרה נובה אני לא מוטרדת..לא נראה לי שהיא גם תחזיק יותר משתי עונות אם בכלל תחודש! מזל טוב על באפי!
אבל לפחות היית מחכה לי?
סתם, עדיף שלא כי לא היינו מצליחות לשמור על קצב אחיד גם ככה..

limors2

Well-known member
חשבתי לחכות לך, אבל את רואה לפעמים בקצב אימה!

ואני לא אהיה בבית ממחר בערב עד ראשון בלילה, אז יש לך זמן להדביק
מהאוס רציתי להיפרד כבר בעונה הקודמת, הדבר היחיד שהחזיק אותי היה שראיתי ביחד עם חברה במסנג'ר. אבל החלטנו לחפש סדרה חדשה. ואני קוראת את ההודעות על דקסטר, אז אם תגידו שהעונה הבאה מתחילה מבטיח אני יכולה לחזור. עוד לא מאוחר!

o0Invisible0o

New member
זה נכון...

באפי וספייק עולים לי בבריאות הנפשית!
אני לא יכולה עם זה יותר...
איזו מערכת יחסים הרסנית שאני מזדהה איתה יתר על המידה וגורמת לי לראות בלי הפסקה בתקווה שבפרק הבא יהיה יותר מ10 דק' של ספייק ובאפי. [לא קורה!
] מה שכן אני ממש עמוסה בימים הקרובים גם...וגם יש לי סרטים לראות ועבודות לכתוב..אבל כן, יש מצב שאני אדביק את הקצב שלך עדיין.
האוס. אוף. אני לא יודעת אם אני יכולה להפסיק. איזה עצוב.
זאת הייתה סדרה כזאת טובה..פשוט כואב הלב.
ודקסטר נעדכן אותך! עוד מליון שנה כשתתחיל העונה הבאה!
אני ממש מקווה שלא יאכזב...!!

למעלה