סדרות כולל וכו'
עדיין לא השלמתי האוס ודקסטר, אבל בינתיים על השאר:
once upon a time: סה"כ היה נחמד שהיה עיסוק בג'ימיני, הסיפור היה חביבי, אבל זה בהחלט היה לא כזה אמין שהוא לא מצליח להיפרד מההורים ואף אחד לא שם לב שהוא מכייס אותו בצורה הכי ברורה בעולם
. קצת דרמטי מדי עם המכרה אבל נחמד. פרינס צ'ארמינג מאממון
.
גוסיפ גירל: פרק אדיר. מרגע שסיסי אמרה משהו על jumpsuit ידעתי שהוא נועד לגדולות. אני מתה שהם יגלו כבר על צ'ארלי, ובלייר וצ'אק היו אדירים, וגם העלילה עם דן והמנהלת שלו
. והדברים שכולם לבשו בסוף
. זה אדיר.
הארט אוף דיקסי: אני אתחיל בזה שכל פוסט של גו פאג על הסדרה מתחיל בכמה נהדרת ומקסימה היא. אני חייבת להסכים
. היא כל כך חמודה, ורייצ'ל בילסון כל כך חיננית ומאממת, שממש קשה לעמוד בפניה. זה היה פרק חמוד בטירוף , ווייד מדהימוני יותר ויותר מכל פרק ואני מתהההה שכבר יהיה ביניהם משהו, למרות שאני מעדיפה שזה יהיה קטן כזה, לא משהו שיהפוך לרציני, כי זואי עוד מאוהבת בג'ורג' טאקר והיא צריכה להתגבר על זה
. ככל שהזמן עובר ברור לי יותר ויותר שווייד הוא הבחירה הנכונה בשבילה.
רינגר: המון דברים קרו בפרק הזה
. היה ממש מגניב ומותח. אני ממש מרגישה רע עם זה, אבל אני לגמרי לא מאמינה לג'ולייט כשהיא אומרת שההוא מורוניקה מארס אנס אותה (הו, אני צריכה להוסיף את ורוניקה מארס לרשימת הצפייה שלי. לילך, זה הסימן שלך לצרוח עליי שלא ראיתי את זה
). אני ממש אוהבת את אנדרו וברידג'יט ואני אתבאס לגמרי כשהוא יגלה שזו לא באמת ז'יוון (מישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל כותבים את השם שלה???
) כי הוא ירצה למות ויהיה מסכן והוא כל כך חמודון לאחרונה. הנרי אידיוט ולנצח יהיה בייז. אני שמחה שצ'ארלי מת אבל קצת מתבאסת על ג'מה.
קומיוניטי: צחקתי
. הדיוידי היה ממש מצחיק וגם הפוזבול. והטוויסט בסוף עם ג'ף ושירלי
.
בונז: הפרק הזה ביאס אותי לגמרי. כתבתי לאיילת בסמס. הוא היה כל כך מלא בקלישאות, וכלכך צפוי, וכלכך לא עשוי טוב, שזה היה מעפן ממש. אני שונאת שרשתות בונות לקראת פרקים ובסוף הם גרועים. ואפילו המשחק של דיוויד בוריאנז ממש לא היה בשיאו בפרק, כולל הסצנה של הבכי בסוף שהייתה לגמרי לא אמינה בעיני. הדבר היחיד הטוב - השמלות של אנג'לה
והודג'ינס, שהיה מגניבי לגמרי
. הקייס היה סבבה, לא מרתק מדי, אבל אפילו בו היה ברור מההתחלה שזה הבחור עם השרשרת. בקיצור, הם ביאסו ממש ממש, וזה היה גרוע. נראה לי שאראה דקסטר די בקרוב, והאוס מחר בבוקר. על הפרק של דקסטר דווקא שמעתי היום דברים מעולים, בניגוד לכל מה שכתבתן כאן. אבל אני אגיב על זה אחרי שאראה..