סדרות!

dans girl

New member
הנה כמה השבוע שלי עמוס השבוע: לראשונה מאז שהתחלתי ללמוד (לא רק השנה, באופן כללי) - אני בפיגור פסיכי בסדרות. הדבר היחיד שראיתי במלואו זה גוסיפ
. חוצמזה ראיתי חצי מהארט אוף דיקסי וחצי מOUAT. נשאר לי האוס, דקסטר, להשלים את שני החצאים הללו, ואת רינגר של היום. המצב גרוע
.

limors2

Well-known member
גלי

נכון שאני רואה רק בשביל השירים, ונכון שאני אוהבת את סנטנה, אבל זה היה פשוט פתטי
מה זה כל ההתחנפות הזאת?

LemonLimeLilach

New member
|מקיא|

איזה יופי, הם המציאו עוד סיבה בשביל שיהיה ע-ו-ד פרק שרייצ'ל לא תשיר בו. ידעתי מהרגע שליאה כתבה אתמול שיתגלה משהו לקראת sectionals ברגע האחרון של הפרק הזה. בא להם כבר לכתוב אותה החוצה מהסדרה? במילא הם לא משקיעים בה דקה. לפחות פין, פעם דמות ראשית, שר היום שיר. איכס הסדרה המטומטמת הזאת. אם אתה לא הומו או לסבית, אין לך שום עלילה או פיתוח דמות. I Kissed a Girl היה כמו פאנפיק גרוע למען מעריצים מפגרים שבטוחים שרייצ'ל וקווין נאהבות נסתרות, או למען מעריצים מפגרים שמאמינים את אותו הדבר על רייצ'ל וסנטנה. הנאום של פין לסנטנה על איך היא הראשונה שלו כמעט באמת עשה לי להקיא. בואו נשכח את זה שהיא מיררה לכולם את החיים ובעיקר לחברה שלו, ואז הפרידה ביניהם?! (לא שפין תמים בזה, אבל באמת! את הראשונה שלי וזה אומר משהו בשבילי! |מקיא|!!!!!!) בבקשה תגידו לי שלא ראיתי עכשיו משהו כמו 20 דק' של איכס ועוד 20 דק' של משולש אהבה בין סו, ביסט ואיזה קוף אחד. שגם זה שווה איכס. בבקשה. ועוד קצת התחנפות לקווין (לפני זה היה נאום מדהים של פאק על איזה משוגעת היא, והוא הרס את זה) ופאק ושלבי!!|מקיא|

LemonLimeLilach

New member
ו

פין לא מקבל מלגה קורט לא מתקבל לNYADA רייצ'ל לא מתקבלת ל NYADA בגלל ההשעייה הזאת ככה הם משאירים אותם עוד עונה. איכס.

נורא
אוף! מה נסגרררר הרסו את רייצ'ל לגמרי
ומה אידינה מנזל עושה שם!! שתברח!

o0Invisible0o

New member
תודה לכולכם שעוזרים לי להתמיד בהחלטה

להפסיק לצפות.
ולילך - ראיתי את הטוויט של ליה וכבר ראיתי בעיני רוחי את ההודעה הזועמת שתהיה לך על הפרק.
נשמע גרוע..איזה מזל שהפסקתי!

LemonLimeLilach

New member

אני מתה כבר שהיא תצא מהסרט שלה ותפסיק עם ההצגה שהכל בגלי מושלם, היא מתחילה לעצבן אותי

o0Invisible0o

New member
באפי 617

איך אני תמיד נופלת על הפרקים האלה באמצע הלילה?? אה? מ-ע-ו-ל-ה-! כל הרעיון, המשחק בין העולמות, המציאות השונה [האחות שהיא המציאה לה, הערפדים שהיא נלחמת בהם...
כזה פרק רפלקסיבי!! נהדר!!] זה קצת כמו מה שכל הסדרה awake מבוססת עליו. ואם כבר אז הפרק הקודם - אניה הולכת להיות שדה שוב?
ואני עדיין מתגעגעת לג'יילס.
ליל"ט.

o0Invisible0o

New member
באפי 619.

אוקיי. חשבתי שאני אסיים את הפרק וכל מה שיהיה לי לכתוב זה על ספייק כמעט אונס את באפי.
אבלאבלאבל!!
טארה?
באפי בטוח לא תמות..אבל טארה? שונאת את העונה היותר מדי אפלה הזאת.

או, כן

פרק מצוין! כמובן שהרעיון שלו לא הכי מקורי, אבל הוא עשוי טוב וזכינו לראות שוב את ג'ויס ואת אבא שלה (שאני לא זוכרת אם זה אותו שחקן של הפרק וחצי בעונה הראשונה...). ועוד משהו- איך אהבתי שהם עשו ממש ביג דיל מהתספורת של באפי (וחכי שג'יילס יבוא
). זה תמיד חסר לי בסדרות. תמיד במעבר בין עונות משנים את השיער של חלק מהדמויות (לרוב פוני או קארה) וכמעט אף פעם לא מעירים שום הערה בנושא וזה תמיד מרגיז אותי!.

ALIAS ROCK ON

New member
המשרד

כל הקטעים עם ג'ים היו פשוט מצחיקים
כשהוא ברח מהשיחה ועלה לגג וקריד היה שם...
וההתחלה עם דוויט שהחליט לעבוד בעמידה. אין אין, התוכנית הזו היא אחת מהרגעים הקטנים האלו בחיים שעושים כיף!

dans girl

New member
סדרות כולל וכו'
עדיין לא השלמתי האוס ודקסטר, אבל בינתיים על השאר: once upon a time: סה"כ היה נחמד שהיה עיסוק בג'ימיני, הסיפור היה חביבי, אבל זה בהחלט היה לא כזה אמין שהוא לא מצליח להיפרד מההורים ואף אחד לא שם לב שהוא מכייס אותו בצורה הכי ברורה בעולם
. קצת דרמטי מדי עם המכרה אבל נחמד. פרינס צ'ארמינג מאממון
. גוסיפ גירל: פרק אדיר. מרגע שסיסי אמרה משהו על jumpsuit ידעתי שהוא נועד לגדולות. אני מתה שהם יגלו כבר על צ'ארלי, ובלייר וצ'אק היו אדירים, וגם העלילה עם דן והמנהלת שלו
. והדברים שכולם לבשו בסוף
. זה אדיר. הארט אוף דיקסי: אני אתחיל בזה שכל פוסט של גו פאג על הסדרה מתחיל בכמה נהדרת ומקסימה היא. אני חייבת להסכים
. היא כל כך חמודה, ורייצ'ל בילסון כל כך חיננית ומאממת, שממש קשה לעמוד בפניה. זה היה פרק חמוד בטירוף , ווייד מדהימוני יותר ויותר מכל פרק ואני מתהההה שכבר יהיה ביניהם משהו, למרות שאני מעדיפה שזה יהיה קטן כזה, לא משהו שיהפוך לרציני, כי זואי עוד מאוהבת בג'ורג' טאקר והיא צריכה להתגבר על זה
. ככל שהזמן עובר ברור לי יותר ויותר שווייד הוא הבחירה הנכונה בשבילה. רינגר: המון דברים קרו בפרק הזה
. היה ממש מגניב ומותח. אני ממש מרגישה רע עם זה, אבל אני לגמרי לא מאמינה לג'ולייט כשהיא אומרת שההוא מורוניקה מארס אנס אותה (הו, אני צריכה להוסיף את ורוניקה מארס לרשימת הצפייה שלי. לילך, זה הסימן שלך לצרוח עליי שלא ראיתי את זה
). אני ממש אוהבת את אנדרו וברידג'יט ואני אתבאס לגמרי כשהוא יגלה שזו לא באמת ז'יוון (מישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל כותבים את השם שלה???
) כי הוא ירצה למות ויהיה מסכן והוא כל כך חמודון לאחרונה. הנרי אידיוט ולנצח יהיה בייז. אני שמחה שצ'ארלי מת אבל קצת מתבאסת על ג'מה. קומיוניטי: צחקתי
. הדיוידי היה ממש מצחיק וגם הפוזבול. והטוויסט בסוף עם ג'ף ושירלי
. בונז: הפרק הזה ביאס אותי לגמרי. כתבתי לאיילת בסמס. הוא היה כל כך מלא בקלישאות, וכלכך צפוי, וכלכך לא עשוי טוב, שזה היה מעפן ממש. אני שונאת שרשתות בונות לקראת פרקים ובסוף הם גרועים. ואפילו המשחק של דיוויד בוריאנז ממש לא היה בשיאו בפרק, כולל הסצנה של הבכי בסוף שהייתה לגמרי לא אמינה בעיני. הדבר היחיד הטוב - השמלות של אנג'לה
והודג'ינס, שהיה מגניבי לגמרי
. הקייס היה סבבה, לא מרתק מדי, אבל אפילו בו היה ברור מההתחלה שזה הבחור עם השרשרת. בקיצור, הם ביאסו ממש ממש, וזה היה גרוע. נראה לי שאראה דקסטר די בקרוב, והאוס מחר בבוקר. על הפרק של דקסטר דווקא שמעתי היום דברים מעולים, בניגוד לכל מה שכתבתן כאן. אבל אני אגיב על זה אחרי שאראה..

LemonLimeLilach

New member
ברור שאת צריכה לראות ורוניקה מארס!@!!#!@$(@*%

אני לא צריכה להגיד אפילו, זה כל כך מובן מאליו!!
נראה לי שלשרי יש את הדיוידי, אז תיקחי ממנה! וזה כל כך קצר!!! נראה לי שבתור התחלה תראי רק את העונה ה-1, ואת השתיים האחרות תשלימי בזמנך הפנוי. הראשונה גאונית ומופתית. לראות!!!!!
רינגר- בהתחלה ישר לא האמנתי לג'ולייט בקשר ללוגן, אבל אז התחלתי יותר ויותר להאמין לה, כי... לא הגיוני שלא יקרה שום דבר איתו, לא הביאו אותו סתם בשביל "לא, אל תתחילי אותי" ויאללה ביי. וגם הוא עשה את כל הקטע של "אל תתחילי אותי" ממש בקול רם וזה, כאילו בכדי שכולם ישמעו, ואז אנס אותה ואף אחד לא יאמין לה כי ראו כמה שהיא מנסה להתחיל איתו. אולי. יכול להיות שהיא לגמרי משקרת
נ.ב. שיבאן? בייז
הוא היה כל כך מכוער בפרק הזה, התבאסתי עליו. וג'מה!!! אוף
גוסיפ- אני חושבת ההיפך ממך בכמעט הכל, צפוי
הארט אוף דיקסי- ווייד
הקטע עם השדה תעופה!! איזה הורסת!! ולאבון שניסה לשכנע אותו להגיד לה
חמודדדדד. וגם ג'ורג' ולמון היו סבבה בפרק הזה (שני פרקים ברצף שלמון לא עושה לי רע
)

אכן יש לי את כל ורוניקה מארס בDVD, את מוזמנת לקחת ממני את כולה ולהתמכר!! איך אני מקנאה בך שעוד לא ראית. הו, ורוניקה ולוגן

LemonLimeLilach

New member
אבל ספוילרררר!!!!^^^

אני מחשיבה את זה כספוילר למי שלא ראה כלום מהסדרה. לנו זה כל כך ברור מאליו אבל כשמתחילים לראות זה בכלל בכלל לא!!! והרבה יותר שווה. אוי הקנאה. נראה לי שאני אראה שוב אם דפי תראה.

o0Invisible0o

New member
טוב..

מסכימה על once לא מסכימה על גוסיפ..היה לי משעמם.
עוד לא ראיתי קומיוניטי!!
בונז - מסכימה..ומצטערת שלא עניתי לך לסמס בדיוק הייתה בבית קפה עם חברות ואז חזרתי הביתה והיו לי מלא דברים לעשות לפני שקמתי היום ב5 בבוקר והייתי בצילומים שנמשכו עד..אממ..עכשיו?
לא ראיתי האוס כבר כמה שבועות!!
המצב רע. ודקסטר, אני תוהה אם מה שלילך אומרת נכון וזאת אני שהתקלקלתי או שזאת באמת עונה פשוט חלשה..

למעלה