סדרות!

LemonLimeLilach

New member
אולי אתן לא שמתן לב כל כך...

אבל העונה היחידה בדקסטר שבאמת הייתה וואו וואו וואו הייתה הראשונה, וגם בה היו לא מעט בעיות (למשל זה שהיה ברור מי הרוצח מהרגע שהוא הופיע). שאר העונות אמנם טובות, ממכרות (אני זוכרת שהייתי רואה 5 פרקים ביום עד 4 בבוקר), מלאות ציטוטים טובים ומתח וכמה רגעי shock and awe מעולים, אבל אני לא באמת חושבת שהן היו ג-א-ו-נ-י-ו-ת. זאת התדרדרות שנמשכת כבר הרבה זמן... אולי בגלל זה זה לא כל כך מפריע לי

o0Invisible0o

New member
דפי, אני כזאת חלשה!
בונז מש"ש

הייתי חייבת לקרוא על בונז כי טוויטר המעצבנים האלה [איזה משפט מטופש.
] עושים כזה עניין מהפרק הבא שאני בטוח אתאכזב! אז הנה בניית הצפיות התחילה: [הם אמרו שזה בלי ספוילרים אבל..פחחחחחח..זה מה זה כן ספוילרי!] http://www.givememyremote.com/remote/2011/11/18/bones-male-in-the-mail-you-ask-i-answer/

dans girl

New member
אני חושבת שנחליף תפקידים השבוע
אני לא אראה את זה, ואקווה שלמרות שהם בונים לקראת הפרק הזה לגמרי אני לא אתאכזב, ואת תהיי המכורה לספויילרים. זה מסתדר די טוב עם העובדה שאני בפיגור היסטרי בסדרות, אז אין לי ממש זמן
.

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 307

אעאעאעאעאעיאעיאיאעיעיעהאעהאעאעההאהעהגיכעםידקםךקגךםעיקגמםךעגקימק%^$^)#&%^&#E%*^TYH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לראות עוד פרק עד מחר בלילה!!!! מה אני אעשה!!! אומייגאד בא לי לבכותרןיאקםראיקרדםעיעוחיעטקגךםעדךעימךעמ

הנרי!!
אוליביה היתה
הפרק! רציתי לבכות כשהיא אמרה :No! No! No! Please. Please, I don't belong here!
אהבתי לראות שלא שכחו את אלטברוילס, והראו לנו במה הוא שונה מברוילס... לא האמנתי שזה הגיע למצב שהיא צריכה לומר לפיטר שהיא תקועה שם
אנה מעולה!

על איזה חלק?? היו כ"כ הרבה קטעים בפרק הזה שדרשו: "אעאעאעאעאעיאעיאיאעיעיעהאעהאעאעההאהעהגיכעםידקםךקגךםעיקגמםךעגקימק%^$^)#&%^&#E%*^TYH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
אמרת את זה על שיחת הטלפון שהוא קיבל, לא? או על זה שאלטליביה לא הכירה איך קזבלנקה נגמר?

עלוב שפיטר לא ראה עם מי הוא ישן
ואין להם את המחזמר "Cats" במקום זה יש להם "Dogs" ואת U2 ועוד מלאאא דברים, עשו רשימה באחד הבלוגים... איזה כיף לך שאת הולכת לראות את 308

LemonLimeLilach

New member

יש מלא דברים שגם שמתי לב, כל מיני סרטים עם שחקן ראשי שונה וכאלה
זה ממש נחמד!

LemonLimeLilach

New member
308

דןכודםןעידעםךכ הם הרגו את ברוילס!!!!!!!!!!!!!!!! זונות!! זה היה כל כך אכזרי בא לי לבכות
אני לא מאמינה שהם עשו את זה, ואיך שפיטר ניסה לעצור את ברוילס שלא יראה
ואשתו והבן המהמם שלו מהצד השני!! יו
אני מקווה שנחזור לראות מה קורה איתם.. וצ'ארלי ולינקולן, מה איתם? איבדנו אותם לנצח?
תחזרו
שכל המגניבים יהיו בצד שלנו, חוץ מאלטאוליביה הכלבה הזאת. מסכן פיטר
עכשיו אני רוצה שהוא יספר לאוליביה שהוא היה עם אלטאוליביה ושהם לא יוכלו להיות ביחד כי הוא לא יוכל להיות עם האשמה הזאת. זה מה שצריך לקרות!

נכון היה פרק מעולה??
זה גם היה נוראי לראות שהורידו לו רגל ויד כדי שהוא יתאים למשקל של אלטליביה
ברנדון, בא לי להרוג אותו!!
הסצנה של אוליביה עם ברויילנט הייתה ממש חזקה! השחקנים היו מעולים!
העיניים של אנה בסצנה היו ממש ירוקות וזה היה מהמם
וולטר עם ה-She tricked my son with her carnal manipulations and he fell right into her vagenda!
ולראות את פיטר קולט שהוא היה עם האוליביה הלא נכונה
אבל קצת מגיע לו
דווקא לא ממש אהבתי עד כמה מהר הם היו ביחד בסוף עונה 2, ואז זה קרה, ואיך אפשר להתגבר על משהו כזה? איך הם יהיו ביחד בסוף? איך היא תוכל לסלוח לו?

limors2

Well-known member
באפי 705

המשכתי סופסוף! ותודה לאיילת שעשתה לי חשק
הייתי בטוחה שבאפי הרגה את אניה
ואז שדהופרן (?) הרג אותה
כי זכרתי שקראתי/שמעתי שהיא מתה. אז יופי, נהנה ממנה עד סוף העונה
אני מקווה. וקראו לה odd

o0Invisible0o

New member
ראיתי!

השיר היה מפתיע! ונהדר! היא אחת הזמרות הטובות שם אז זאת הזדמנות מצוינת לתת לה לשיר שוב..
יצרת לי צפיות שווא לספייק!! הוא היה רק בסצינה הפסיכית הזאת בהתחלה..
עצוב כ"כ. לא ציפיתי לבאפי האמיתית שפתאום באה..באמת שהאמנתי לרגע שהיא עוצרת לעזור לו. התמימות. הייתי בטוחה שאניה תמות הפרק..
אני ממש שמחה שהיא חזרה להיות בן אדם! חח כן Aud! ככה זה אויית..מה זה השם הלא קשור הזה? לא האניינקה הרבה יותר טוב..לול. אניה. ואיזה כיף שעשיתי לך חשק! את גרמת לי לעשות מרתון עד לפרק הזה..

limors2

Well-known member
אז בטח עוד יומיים תדביקי אותי

אני ב716, אבל ממחר לא יהיה לי הרבה זמן. אלא אם אני אסיים עד מחר
אני ממש נהנית מהעונה הזו! כ"כ נהנית שבא לי לראות את כל הסדרה מההתחלה

o0Invisible0o

New member
אההההההה!! למה את כ"כ מהירה??

אני גם נהנית מהעונה הזאת..אבל זה לא מפתיע במיוחד, לא?
השישית הייתה די נוראית, אני יכולה להבין למה היא שברה אותך.
יואו
706 ספייק עבר לגור עם זנדר!! אדיר!! באפי מנסה להרוג את המנהל במקביל לווילו מנסה להפוך את אר.ג'יי לבחורה lmao. אומג זה היה קורע מצחוק. ודון תמיד כזאת מסכנה ומתבכיינת *גלגול עיניים* לפחות בתחילת העונה היא התחילה ללמוד להלחם קצת וניסתה להפוך את עצמה ליעילה..לפרק וחצי בערך.

limors2

Well-known member
כי פתאום אני נהנית
+

בתחילת הפרק לא מתתי עליו, הוא היה נורא מטומטם ודוני בכייני. אבל מהרגע שגם אניה ו-ווילו פיתחו אובססיה לאר ג'יי הוא הפך לאדיר
והקטע שהמנהל ישב במשרד שלו בזמן שספייק ובאפי רדפו אחד אחרי השניה עם הנשק הגדול הזה הרג אותי

limors2

Well-known member
מזל טוב! זנחתי טרה נובה.

באותה הזדמנות זנחתי גם את האוס דקסטר ובונז. 4 סדרות ביומיים
ולחשוב שפעם היה לי קשה עם זה

למעלה