נ-מ-א-ס!

Larik

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

manga girl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

וואוו. זה לדולמייקר?

the yk jons

New member
דול ממש פ33ה. תגיבו בבקשה!

אוקיי. זו הדול ה3 שלי בחיים, אני עדיין מתחיל, אז אם למישהוא יש כוח, תתקנו אותי... בבקשה, תגיבו!!! טוב, די לקשקש, הנה היא (תפתחו בפופ,אפ (תלחצו על "מצורף קובץ BMP") כי ככה היא נראית פי 1000)

manga girl

New member
חשבתי על זה לעומק

ואני רוצה לעזור אבל אני לא רוצה לשים שם פריטים משלי (עזבו סיפור ארוך) בגלל המפ....עזבו. אז בקיצור למישו יש רעיון איך אני יכולה לעזור בלי לשים פריטים משלי ובלי לדעת להכין דולמייקר? אולי צביעה מחדש של פריטים (וככה יהיו המון אפשרויות של אותו פריט בצבעים שונים) אם לא אכפת לכם.

manga girl

New member
כמו שכבר אמרתי

אני לא יודעת להכין דולמיקר ומה שמתלווה לזה-החוש הטכני שלי בעניין לא ממש חזק

manga girl

New member
אני מכינה פרצופים מאופרים אבל

שיער אני לא יודעת להכין טוב-רק גושי

Agent U

New member
אין בעיה. תכיני.

יש רק פריטים שלי... כמעט. כבר התחלתי להכין, תוסיפו.

AnG£L Fi®e

New member
אני...

אעשה חלק רגע שקוף, אבל אתן צריכות להפריד ושיהיה עם רקע לבן אם לא זה הרבה יותר איטי. ואני אבחר כמה מהבובות שלי ואתן פריטים אבל לא כולם כי אני רוצה שישמרו על זכויות לי. אנוכי?! אולי. אכפת לי?! תחשבו שנית. אז אני אעזור במה שאני יכולה וזה כולל גם בניית דולמייקר אם צריך עזרה.

manga girl

New member
עשיתי גוון עור נוסף

לבלקריות אני עובדת כרגע על ראשים בצבע עור הזה וגם על בייסים בגוונים אחרים. כול ראש אני אצבע מחדש את העור שלו כדי שיתאים לכול גווני העור שיש

אני...

הכנתי 2 סטים של תכשיטים, וחולצה שבאה עם כמה אביזרים... הראשון זה שרשרת, צמיד, פירס וקעקוע...

Agent U

New member
למה לא עשית רקע שקוף?...

אוף. עכשיו אני צריכה לעשות הכל ולהעלות כאן.

למעלה