נ-מ-א-ס!

אהם...

"לא יכולת להגיד את זה בצורה קצת יותר נחמדה?!"

תראי

את כתבת את זה לאנשים בגלל שהם אמרו מה שאת אמרת... אבל כשזה נוגע עליך, מותר לך לשנוא ולהגיד מה שבראש שלך.. נכון? [URL='http://'] לא...[/URL][ אסור לך.. אז או שלא תגידי, או שתשתקי שאומרים לך....טוב?

manga girl

New member
בואי אני אסביר לך משו

שאמרתי שאני שונאת אותו לא אמרתי שהוא מכוער, כי הוא יפה פשוט אני לא אוהבת איך שהרגליים שלו הולכות. שאני אומרת את זה למישו אני מתכוונת שהם אומרים על משו שהוא מכוער. מגעיל. נורא ואיום. חוץ מזה אני אומרת את זה למי שלא יודע לתת ביקורת בונה. ואני גם לא רואה פה את אמבי קווין. אז שתדעי את ההבדל בין שאמרתי כרגע, לבין מה שאני אומרת תמיד. תודיעי לי, טוב?

כןןן!!

על הבייס הזה יש לי מלא דוליז!! על זה שקיים אין לי אף אחת... אבל זה נתון להחלטה של שירה.

manga girl

New member
יופי תצחקו על חשבוני

חחחחחחחח כמה מצחיק נכון?! אני אומרת שאני לא אוהבת בייס אז אתן יורדות עליי! קפצו לי טוב?! וענת כול מה שאמרת לי, מסתבר שווה לת*ת

מי דיבר אלייך??

דיברתי על שירה "Agent U", זאת שבונה את הדולמייקר!! מישהו צחק?? מישהו בכלל דיבר אלייך?? עלייך?? מסתבר שאחרי כל מה שאמרתי, גם אם כן הייתי צוחקת, את ככה מתייחסת לזה, אז את בעצמך שווה לתחת, ושתדעי לך, שזה פגע בי. כי זה לא להעליב את הדוליז שלי, את העבודות שלי, זה להעליב אותי, אותי ישירות.

manga girl

New member
יופי וגם אני נפגעת

כול פם שאתם יורדים עליי על כול מילה שנייה שאני אומרת אני גם נעלבת. אז טעיתי. סליחה. אני מצטערת. זה לא היה בכוונה. כעסתי על משו אחר וחשבתי שאת צוחקת עליי. סולחת?

למעלה